Åsliveien

6 svært attraktive energivennlige eneboliger under oppføring

BTA fra 231-323 kvm - Arkitekttegnede tidsriktige boliger med høy standard i klassisk utførelse - Solrik vestvendt hage med ferdigplen. Uetg. m/ egen inng. Praktiske og moderne planløsninger. Bygget etter dagens levestandard og bomønstre. Lite gjennomkjøringstrafikk og tilhørende garasjer. Kort vei til matbutikker, treningssenter, cafeer, offentlig transport, Oslo sentrum, skoler, barnehager m.m.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Kart

Tegninger

Fakta

- Separat inngang i kjelleren.

- Garasje med fjernåpner.

- Vestvendt hage med ferdigplen.

- Kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa.

- Balansert ventilasjon.

- Luft til vann varmepumpe.

- Vannbåren gulvvarme i kjeller og første etasje.

- 3-lags lavenergiglass vinduer fra Nordan.

- Sentralstøvsuger.

- Vegghengte toaletter.

- Brannvarsler/slukkeredskap ihht dagens forskrift.

- FG-godkjente dører.

- El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og

  normer ihht. NEK 400-2010.

Areal og fordeligng pr. etasje:

 

HUS 1

BTA 323 / BRA 288 / P-ROM 254 / S-ROM 33 kvm</b>

U. etasje:

BTA 106 / BRA 95 / P-ROM 95 / S-ROM 0 kvm

1. etasje:

BTA 108 / BRA  96 / P-ROM 62 / S-ROM 33 kvm

2. etasje:

BTA 109 / BRA 97 / P-ROM 97 / S-ROM 0 kvm

 

HUS 2, 3, 4 og 5

BTA 231 / BRA 200 / P-ROM 182 / S-ROM 0 kvm</b>

U. etasje:

BTA 76 / BRA 67 / P-ROM 67 / S-ROM 0 kvm

1. etasje:

BTA 77 / BRA 66 / P-ROM 48 / S-ROM 18 kvm

2. etasje:

BTA 78 / BRA 67 / P-ROM 67 / S-ROM 0 kvm

 

HUS 6

BTA 320 / BRA 286 / P-ROM 253 / S-ROM 33 kvm</b>

U. etasje:

BTA 106 / BRA 95 / P-ROM 95 / S-ROM 20 kvm

1. etasje:

BTA 108 / BRA 96 / P-ROM 63 / S-ROM 33 kvm

2. etasje:

BTA 106 / BRA 95 / P-ROM 95 / S-ROM 0 kvm

 

Bod i u. etg er overflatebehandlet og medregnet i P-ROM. S-ROM utgjør garasje (hele garasjen er innregnet i BRA og S-rom).

 

Innhold / Standard

Hus 1

U. etasje:  Trimrom med egen inngang, bad/wc, vaskerom/tekniskrom, gang, trapperom, og tre boder.

 

1. etasje:  Entre/gang, trapperom, wc, stue med utgang til hage og kjøkken. Dobbel garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, bod, stue med franskbalkong, bad/wc, to soverom og hovedsoverom med utgang til egen balkong og eget bad/wc.

 

Hus 2

U. etasje: Trimrom med egen inngang, bad/wc, trapperom, gang, vaskerom/tekniskrom og bod.

 

1. etasje: Entre/gang, trapperom, wc, stue med utgang til hage og kjøkken. Garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, stue, to soverom, bad/wc og hovedsoverom med fransk balkong og eget bad/wc.

 

Hus 3

U. etasje: Trimrom med egen inngang, bad/wc, trapperom, gang, vaskerom/tekniskrom og bod.

 

1. etasje: Entre/gang, trapperom, wc, stue med utgang til hage og kjøkken. Garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, stue, to soverom, bad/wc og hovedsoverom med fransk balkong og eget bad.

 

Hus 4

U. etasje: Trimrom med egen inngang, bad/wc, trapperom, gang, vaskerom og bod/tekniskrom.

 

1. etasje: Entre/gang, trapperom, wc, stue med utgang til hage og kjøkken. Garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, stue, to soverom, bad/wc og hovedsoverom med fransk balkong og eget bad/wc.

 

Hus 5

U. etasje: Trimrom med egen inngang, bad/wc, trapperom, gang, vaskerom og bod/tekniskrom.

 

1. etasje: Entre/gang, trapperom, wc, stue med utgang til hage og kjøkken. Garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, stue, to soverom, bad/wc og hovedsoverom med fransk balkong og eget bad/wc.

 

Hus 6

U. etasje: Trimrom med egen inngang, bad/wc, trapperom, gang, vaskerom/tekniskrom, kjellerstue og bod.

 

1. etasje: Entre/gang, kott, trapperom, wc, kjøkken og stue med utgang til hage. Dobbel garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje: Trapperom, gang, stue, bad/wc, to soverom, bad/wc, hovedsoverom er tilknyttet garderoberom og bad/wc. Soverommet har også utgang til egen balkong.

 

 

1. etasje:

Entre/gang, kott, trapperom, wc, kjøkken og stue med utgang til hage. Dobbel garasje integrert i bygningskroppen.

 

2. etasje:

Trapperom, gang, stue, bad/wc, to soverom, bad/wc, hovedsoverom er tilknyttet garderoberom og bad/wc. Soverommet har også utgang til egen balkong.

Beliggenhet / Beskrivelse av området

Endelig, nye eneboliger i klassisk utførelse. Dette er en sjelden anledning på Bekkelaget! Her er det attraktivt å bo og området tilbyr kort vei til matbutikker, treningssenter, cafeer, offentlig transport, Oslo sentrum, skoler, barnehager m.m., ja, tilnærmet alt en kan ønske seg..

 

De av dere som allerede bor i området i dag eller i nærområdet, har en unik mulighet til å beholde gode naboer i overgangen til en mer moderne, lettvint, komfortabel og klassisk enebolig med alle de fordelene det medfører. For de av dere som bor utenfor området i dag, vil dere få de samme fordelene, samt mange nye gode naboer.

 

Eiendommene ligger i et meget populært boligområde sentralt på Bekkelaget, i bydel Nordstrand. Dette er et meget godt sted å bosette seg. Eneboligene ligger på en solrik tomt med varierende utsikt. Alle eneboligene er vestvendt og vil derfor ha meget gode sol- og lys forhold.

 

Åsliveien er en kort hyggelig liten vei uten særlig gjennomkjørings trafikk som ligger mellom Skogroveien og Raschs vei. Se for øvrig nærmere på vedlagte kart for en oversikt på beliggenheten og området rundt!

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Bekkelaget er et område i bydel Nordstrand i Oslo preget av villabebyggelse. Bekkelaget inklusive Bekkelagshøgda strekker seg fra Bunnefjorden i vest til Brattlikollen i øst, fra Kongshavn og Ekebergskråningen i nord til Kastellet i sør. På det egentlige Bekkelaget (nedre Bekkelaget) startet utbyggingen for fullt allerede på 1800-tallet. Bekkelagshøgda (øvre Bekkelaget) ble i hovedsak utbygd etter at Ekebergbanen ble lagt gjennom området i 1917.

 

Området er i dag et oversiktlig og hyggelig boligområde. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot områdets beboere både innenfor kultur og idrett, samt de fleste nødvendige servicetilbudene hverdagen ønsker.

 

Det er store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Her har man flotte tur- og friluftsområder på Brannfjell med lysløyper, populære Ekebergsletta og Ekebergskogen med bl.a. Ekeberg Skogpark. Det er også kort vei til sjøen med populære badestrender og småbåthavn. Området har ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m.

 

For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt turmuligheter ved Nøkklevann, Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter og Ekebergparken.

 

Shopping

Åsliveien 7 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Jacobs og Joker på Holtet. Begge ligger kun noen "steinkast" unna og Joker er i tillegg åpent på søndager. Matvarebutikken Jacobs har et rikt utvalg av ferskvarer og dagligvarer. På Holtet finner man også treningssenter, helsetilbud, apotek, post, bank, mote, parfymeri, interiør, jernvare, elektrisk, blomsterhandel, kafé, restaurant etc.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligene nært Lambertseter senter som har et rikt og variert utvalg. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via trikk og buss, alle i gang avstand fra boligen. Nærmeste trikkeholdeplass er på Holtet. For nærmere informasjon om offentlig kommunikasjon se www.ruter.no.

 

Skole og barnehage

Eiendommen har gangavstand til Bekkelaget barneskole med AKS. Bekkelaget skole er en av de eldste skolene i Oslo og et svært ettertraktet skole. Skolen ble bygget på tomt fradelt Bernhus gård i 1859 og fikk først navnet Bergenhus skole og fra 1871, Bernhus skole. I 1904 fikk skolen et nybygg, tegnet av Harald Bødtker og endret navn til Bekkelaget skole.

 

For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Skolen ble bygget som ungdomsskole i forbindelse med overgangen til 9-årig grunnskole i Oslo, og sto ferdig i 1972. Skolen tar primært inn elever fra barneskolene Ekeberg, Bekkelaget og Nedre Bekkelaget. Inntaksområdet strekker seg fra Malmøya i sør-vest til Ryenbergveien og Baglerfaret i nord-øst, og omfatter også en liten del av bydel Gamle Oslo.

 

Nærmeste nabo til skolen er KFUM-hallen, som brukes av skolen til gymsal. Skolens kantine er en elevbedrift som klassene driver på omgang. Dette gir inntekter til eksempelvis klasseturer. Videre har skolen bibliotek som er heltids bemannet med faglært bibliotekar. Skolen deltar fra tid til annen i eksterne prosjekt og konkurranser. I forbindelse med Oslos 1000års jubileum i 2000, vant skolen førstepris i en konkurranse med elevbilder fra 9. klasse.

 

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte / Kostnader

Beskrivelse av tomt/hage

Flat/lett solrik skrående tomt på 2595 kvm. Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. Eiendommen seksjoneres med eksklusiv bruksrett til privat hagedel jf. utomhusplan. Endelig grensejustering kan avvike noe.

 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

 

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

 

Servitutter

15.09.1911 900858 BESTEMMELSE OM VEG

Bestemmelse om bebyggelse

Med flere bestemmelser

 

01.07.1921 920206 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

 

28.10.1927 920653 BESTEMMELSE OM VEG

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

 

22.01.1932 918534 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

 

22.01.1932 918535 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

 

23.02.1955 2780 BESTEMMELSE OM VEG

Bestemmelse om kloakkledning

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

 

31.03.1955 4602 ERKLÆRING/AVTALE

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

 

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig. Det tas forbehold prosjektering av vei/vann og kloakk, slik at dette gjennomføres riktig og forsvarlig.

 

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre.

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ligningsverdi skal ikke overstige 30% av boligens markedsverdi, ved primærbolig.

 

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig gjennom reguleringsplan for småhusområder i Oslo ytre by, S-4220, Småhusplanen, vedtatt 15.03.2006. Maksimalt tillatt bebygd areal er BYA = 24%. Maksimalt tillatte høyder er gesims = 6,5 meter, møne = 9,0 meter. For bygninger med flate tak tillates inntil gesims = 7 meter. De tillatte gesims- og mønehøyder forutsetter at tiltakets totale høyde (HT) ikke overstiger 10,5 meter. kopi av reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 

Boligene har rammetillatelse datert 25.02.2016. Kopi av rammetillatelse kan fås ved henvendelse til megler.

 

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger.

 

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

 

Sameiet har pr i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om. Sameiet vil bli bestående av en seks eneboliger.

 

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Kjøper må påregne kostnader til:

 

- TV og internett

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter

- Forsikringer

- Andre normale utgifter

 

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15 000,- pr. husstand. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

 

Oppgjør

10% overføres meglers klientkonto ved mottak av §12 garanti, ihht bustadoppføringslova sitt regelverk. Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse

 

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

Foruten avtalt kjøpesum betales følgene omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

 

Dokumentavgift (av tomteverdi) - Kr 87 500,-

Tinglysningsgebyr skjøte - Kr 525,-

Tinglysningsgebyr obligasjon - Kr 525,-

Pantattest - Kr 199,50-

Sum omkostninger: 88 749,50-

 

Annen nyttig informasjon

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Evt. utleiedel er søknadspliktig. Merk at rom i underetasjen ikke nødvendigvis tilfredsstiller krav for varig oppholdsrom.

 

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

 

Planlagt overtagelse

Forventet overtagelse 4 kvartal 2017, dog senest 1. kvartal -18. Kjøper varsles overtagelsesmåned ca. 3 mnd før og eksakt dato ca. 4 uker før.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge husforsikring, innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Boligene selges i utgangspunktet til fast pris iht. vedlagte prisliste, men der det er flere interessenter på et hus vil det bli gjennomført en intern budrunde mellom interessentene. Alle bud må være megler i hende innen mandag kl. 1200.

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

 

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale for direkte utlegg og medgått tid.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no