Baneveien 11

 

Nyoppført enebolig nær skole, t-bane og marka! Flytt rett inn!

 

Areal: 174 kvm BRA - 3 gode soverom - Smart og moderne romløsning over 3 plan - Underetasje med potensial for separat bruk - Gode solforhold - Godt etablert boligområde - Familievennlige omgivelser - Kort vei til skoler, barnehage og Tveita senter - Kun 12 minutter til sentrum med T-banen.

Megler: Partner/Eiendomsmegler MNEF Tommy Stensrud

M: 91 14 36 72

E: stensrud@boaeiendom.no

Tegninger

Kart

Fakta

Dette er en helt ny enebolig med høy standard og en smart romløsning over totalt tre plan i veletablerte og solrike omgivelser på Godlia. Foruten en innoldsrik planløsning, byr også arealene utendørs på mye boltreplass for hele familien. Her kan du flytte rett inn og skape ditt eget nye hjem som ingen har bebodd før deg.

 

Rett i nærheten ligger både barnehager, skoler og T-bane, mens Tveita senter med et rikt utvalg forretninger er kun en minimal kjøretur unna. Med banen er reisetiden ned til sentrumskjernen kun 12 minutter. Vil du legge ut på tur i Østmarka, tar du deg enkelt bort til markagrensen og får tilgang på et omfangsrikt nettverk av stier og løyper.

 

  •     Nyoppført enebolig med høy standard
  •     Smart, moderne romløsning over 3 plan
  •     Underetasje med potensial for separat bruk
  •     Gode solforhold dagen gjennom
  •     Etablerte, familievennlige omgivelser
  •     Kort vei til skoler, barnehage og Tveita senter
  •     Gode 300 meter til T-banestasjon med linje 2 og 3
  •     Kun 12 minutters reisetid til sentrum med T-banen
  •     Enkel adkomst med bil fra E6 og Ring 3

INNHOLD:

 

1. etasje:

Kjøkken

stue med utgang til terrasse

vindfang, wc

 

2. etasje:

Bad

loftstue

3 soverom

 

 

Bruksareal per etasje:

-  Kjeller: 57 kvm.

- 1. etasje: 58 kvm.

- 1. etasje: 59 kvm.

Innhold - Ditt nye hjem!

I denne eneboligen får du en smart, gjennomtenkt og moderne utformet romløsning over totalt tre plan, hver med sitt eget bruksområde og veltilpasset en småbarnsfamilies aktive hverdag.

 

I første etasje ligger blant annet stuen, der vindusflater på tre av fire sider slipper både solstrålene og mye naturlig dagslys rett inn og gjør romfølelsen behagelig lys og luftig. Riktige fargevalg i tidsriktige og lyse nyanser underbygger denne ytterligere. Stuens form og åpne gulvflate gjør det enkelt å møblere med store sittegrupper som en salong og et langstrakt spisebord, mens den innbyggede gasspeisen er et elegant og dekorativt innslag som samtidig bidrar til lun og hyggelig stemning innendørs på kjølige dager.

 

Sommerstid er terrassen utenfor et deilig uterom for hele familien, med sol det meste av dagen og direkte overgang til gressplenen i hagen. Terrassen er ypperlig både for solbading og måltider under åpen himmel, lett tilgjengelig fra stuen og få skritt unna kjøkkenet som er åpent forbundet med stuen på motsatt side av etasjen.

 

Forbindelsen mellom stuen og kjøkkenet gjør tilnærmet hele første etasje til en sosial sone, der også kjøkkenet er et stort samlingsrom for familien i hverdagen. Skapinnredningen på kjøkkenet er utformet helt i tråd med de aktuelle trendene og har et visuelt stramt uttrykk som kombinerer design med funksjon. Her er det gode oppbevaringsmuligheter og ikke minst store praktiske arbeidsflater for tilberedning.

 

Legg også merke til etasjens separate toalettrom, lett tilbaketrukket med adkomst fra entréen, som er hendig å ha på samme plan som den sosiale sonen.

 

En mer skjermet og tilbaketrukket stue finner du i andre etasje, der også badet og samtlige soverom er samlet. Over denne stuen er himlingen strukket helt opp i full takhøyde og romfølelsen tilsvarende luftig. Stuen har utgang til balkongen over terrassen, et mer elevert uterom med utsyn mot omgivelsene og plass til en liten sittegruppe. Med tanke på nærheten til soverommene, er stuen utmerket som barnas egen avdeling for lek og moro, gjerne kombinert som en dedikert TV-stue.

 

To av soverommene er fine som barnerom, med fin tumleplass til overs etter møblering. Hovedsoverommet har på sin side god plass både til dobbelseng, nattbord og oppbevaringsmøbler.

 

På badet er det gjort stilsikre material- og interiørvalg som er i tråd med de øvrige rommenes uttrykk og skaper et innbydende rom å starte dagene ved. Gulv- og veggflisene er holdt i grå toner, inkludert spennende hexagon-formede fliser i dusjsonen. Dobbel servantinnredning åpner badet for samtidig bruk og har gode oppbevaringsmuligheter i skuffene under servantene.

 

Helt nederst i underetasjen ligger de mer praktisk orienterte rommene som en romslig bod og et kombinert teknisk rom og vaskerom. Boden har gjennomgang fra vaskerommet og naturlig tilknyttet etasjene over.

 

Resten av underetasjen derimot kan sees under ett som en separat del, med eget innredet bad og egen utvendig adkomst som kan representere et mulig potensial med tanke på separat bruk. Det foreligger ikke godkjenning for utleie av underetasjen, men det er ikke ulovlig å leie ut deler av egen bolig som en hybel.

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eneboligen ligger i et veletablert villaområde ved Sørli, midt mellom Kastellet og Holtet på Nordstrand.

 

Sentrum av Holtet er kun gode 700 meter nordover, og er kanskje først og fremst kjent som et lite, koselig handelssentrum der du kan få inntrykk av at tiden går litt saktere. Hos Åpent bakeri får man god kaffe servert med nydelige bakevarer både om morgenen og utover dagen. Om kvelden tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og kanskje byens beste pizza.

 

Her ligger velrenomerte Jacob's, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer, en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du søndagsåpen butikk på Joker like ovenfor. Legg gjerne også turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk.

 

For fysisk fostring er BestHelse Nordstrand et godt alternativ, samme sted finner du også et tilbud innenfor helse med både allmennmedisin og spesialister.

 

Trikken kan du enkelt ta fra Kastellet cirka 400 meter unna, som har hyppige avganger hvert femte minutt og gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum. Reisetiden til Jernbanetorget er på kun 13 minutter. Alternativt kan du også velge 74-bussen med lik reisetid.

 

For et bedre måltid er et besøk på Ekebergrestauranten vel verdt. I sommerhalvåret kan du her legge lunchen til byens råeste uteservering, eller nyte en femretter på husets Fine Dining Veranda - begge med følge av storslått utsikt.

 

Nærheten til Ekeberg gir deg også kort vei til fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det også lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid.

 

Sommerstid derimot er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad, Ulvøya og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med utallige turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkkapellet og Rustadsaga.

 

Skoler og fritidstilbud

Bekkelaget barneskole ligger på Holtet og gjør skoleveien enkel for familiens yngste. Her er det også ballbinge og fine lekeområder som kan benyttes utenfor skoletid.

 

Brannfjell ungdomsskole ligger litt lenger opp og helt ved grensen til Ekebergsletta, i nær tilknytning til Ekeberghallen som er tilholdssted for Bækkelagets Sportsklubb. Klubben organiserer et bredt aktivitetstilbud med både fotball, håndball, innebandy, ski, orientering og friidrett.

 

Holtet VGS ligger finner du på midtveien mellom de andre to skolene.

 

 

 

 

Byggemåte / Kostnader

Diverse

Hentet fra verdi- og lånetakst:

Støpt på kultet og avrettet grunn. Markisolert med isopor eller lign.

Grunnmur utført som kompaktmur, med mineralull, isopor og sprøytebetong. Fuktsikring av grunnmur utført med Platon grunnmursplast og XPS.

Trebjelkelag, isolert med mineralull.

Panelt bindingsverk, isolert med mineralull.

Grunnet fasade samt mellomstrøk fra fabrikk.

Sperrekonstruksjon med påliggende rupanel, isolert med mineralull. Taket er tekket med takstein.

Vinduer med 3-lags isolerglass. Rammer og karmer i tre.

Heveskyvedør til terrasse.

Balkongdør til balkong i 2.etg.

2 stk hvtmalte ytterdører.

 

 

Arealspesifikasjon:

Bruksareal per u.etasje: 57 kvm.

Bruksareal per 1.etasje: 58 kvm.

Bruksareal per 2.etasje: 59 kvm.

 

 

Følgende rom inngår i primærromarealet:

U.etg: Bad, gang/sluse, hall, soverom. 1.etg: Kjøkken, stue, wc. 2. etg: Bad, loftstue, vaskerom, 3 soverom.

 

 

Regulering:

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

 

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-6

 

 

Kommunale avgifter:

Kommunale avgifter for 2015: kr. 12 235,19. Deles i 4 terminer.

 

Felleskostnader inkluderer:

Evt. felleskostnader som deles med naboseksjon er ikke stipulert pr.24.08.2015.

 

 

Oppgjør:

Kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

 

 

Budgivning:

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

 

Salgsvilkår/AS IS:

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

 

Boligkjøperforsikring:

Kjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.

 

Copyright:

All tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.

 

 

 

 

 

 

Tomt:

Areal: 1 144 kvm. Eierform: Eiet tomt fordeles mellom 2 seksjoner på eiendommen.

 

Parkering:

Biloppstillingsplass på egen tomt.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

 

Adkomst:

Enkel adkomst med bil fra E6 og Ring 3

Megler

Tommy Stensrud

Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 91 14 36 72

E: stensrud@boaeiendom.no

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no