Brannfjellveien 104

 3 nye innholdsrike arkitekttegnede boliger. To garasjeplasser.

Boligene får god standard og leveres nøkkelferdige med bl.a parkett på gulv, flislagte bad, vegghengt wc, Sigdal kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjengiver og sentralstøvsuger. Hvert hus får to garageplasser.

 

Det skal bygges 2 kjedede boliger og en enebolig. Boligene får egen hage i henhold til utomhusplan og tomten leveres ferdig planert med ferdigplen. Kjørearealer og gangarealer belegges med Herregårdsgrus. Boligene er hensiktsmessig plassert for best mulig lys og solforhold. Boligene blir over 3 plan med egen inngang til u.etg og garasje.

Kart

Fakta

Brannfjell er et høydedrag øst og syd for Ekebergsletta i Oslo på 207 moh. Området er regulert til naturpark. Brannfjellveien 104 ligger innenfor bomringen, men har allikevel en idyllisk, landlig og rolig beliggenhet uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Villastrøk, hvor barna kan leke i gaten eller gå rett ut i Brannfjellskogen og utforske naturen.

 

Det er gangavstand til Brannfjell og Ekebergsletta, og lenger ned i Brannfjelveien finner man en idyllsk del av naturparken med grøntarealer samt "Frisbeepark". Her finner man flotte rekreasjonsområder året rundt som sykkelløyper om sommeren og skiløyper vinterstid. Eiendommen har fint utsyn mot Brannfjellskogen samt Østmarka.

 

Eiendommen tilhører bydel Nordstrand som er kåret til Oslos beste bydel å bo i. Bekkelaget kirkesogn. Det er gangavstand til Ekeberg Skole og Brannfjell ungdomsskole. Samt det er flere barnehager i nærområdet. Diverse treningstilbud i Bekkelagshallen, KFUM-hallen samt Ekebergsletta. SATS på Manglerud og Elixia på Lambertseter-Senter med alle servicetilbud er bare en kort sykkeltur unna. Ellers finnes både Jacob´s og andre forretninger på Holtet. Kort avstand til Brattlikollen med buss og T-Banestasjon med ca. 12 min. til sentrum, samt buss i Vårveien. Trikk på Holtet.

 

I Brannfjellveien 104 prosjekteres 3 nye innholdsrike arkitekttegnede boliger. Boligene får god standard og leveres nøkkelferdige med bl.a parkett på gulv, flislagte bad, vegghengt wc, Sigdal kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjengiver og sentralstøvsuger. Hvert hus får to garageplasser.

 

Det skal bygges 2 kjedede boliger og en enebolig. Boligene får egen hage i henhold til utomhusplan og tomten leveres ferdig planert med ferdigplen. Kjørearealer og gangarealer belegges med Herregårdsgrus. Boligene er hensiktsmessig plassert for best mulig lys og solforhold. Boligene blir over 3 plan med egen inngang til u.etg og garasje.

 

Kjeller:Garasje, vaskerom, bad/wc, samt boder og kjellerstue/disp.rom.

1.etg: Entré, gjeste-wc, kjøkken og stue/spisestue. Utgang ti balkong mot Syd fra denne etasjen.

2.etg: 4 soverom og bad/wc.

 

Hus 1 og 2 har i tilleg TV-Stue i 1.etg. Det blir lagt vekt på energieffektive miljøriktige løsninger med ekstra varme-isolerte vinduer, varmegjenvinner med ca. 80% gjenvinningseffekt og balansert ventilasjon.

 

Boligene blir liggende i et meget barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk og med kort avstand til off. kommunikasjon, barnehager, skoler, diverse forretninger og rekreasjonsmuligheter.

 

Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2012. Senest 1. Okt 2012. Kjøper vil varsles skriftlig i god tid før overtagelse.

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no