Brannfjellveien 25

Meget pene og innholdsrike eneboliger i klassisk og tidløs arkitektur, i fredelelig villastrøk!

Tegnet av velkjent arkitekt, Fosse og Aasen. Husene er perfekt for dagens familier, som ønsker gode og solide hus, gjennomtenkt planløsning og ny standard. Her får du balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme, bedre vindtetting og isolasjon, og mulighet til å påvirke standarden selv. Frittliggende eneboliger med eksklusiv og tinglyst bruksrett til egen hage.

Megler: Joacim Johansen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- Vannbåren gulvvarme i underetasje og 1. etasje

- Energivennlig hus

- Bygges etter TEK10

- Vinduer med lav u-verdi

- Gode tilvalgsmuligheter

- Luft til vann varmepumpe

- Effektiv og god planløsning

- Gjennomgående god kvalitet og godt håndverk

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling

- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje og slangesett på ca. 10 m

- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt av varmeforbruket

- God luftkvalitet gjennom at boligene får konstant tilluft gjennom et balansert ventilasjonssystem som filtrerer luften

- Valgfritt kjøkken fra Sigdal og baderoms innredning fra leverandørens vareutvalg + garderober, til en verdi av Kr 120 000,- er inkludert i kjøpesummen

Innhold

 

U. etasje:

Kjellerstue med egen inngang og vinduer, flislagt dusjbad/wc, trappegang, teknisk rom/bod, og hobbyrom med vindu.

 

1. etasje:

Entré/gang med avsatt plass til garderobe, separat wc, vaskerom (også med adkomst utenifra), hall, kjøkken med plass til kjøkkenbord, spisestue og stue med adkomst til markterrasse og hage.

 

2. etasje:

Trappegang/gang, flislagt dusjbad/wc, 3 soverom, loftstue (ev. soverom nummer 4) med utgang til en herlig balkong.

 

Hus A: Dobbelgarasje med fjernbetjent garasjeport

Hus C: Carport og biloppstillingsplass.

 

Arealer og fordeling per etasje

 

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 175 kvm - 175 kvm, Bruttoareal: 200 kvm

 

U. etasje: BTA: 65 kvm., BRA: 57 kvm., P-rom: 57 kvm.

1. Etasje: BTA: 70 kvm., BRA: 60 kvm., P-rom: 60 kvm.

2. Etasje: BTA: 65 kvm., BRA: 58 kvm., P-rom: 58 kvm.

Totalt: BTA: 200 kvm., BRA: 175 kvm., P-rom: 175 kvm.

 

 

Megler

Joacim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Meget flotte eneboliger i klassisk og tidløs arkitektur tegnet av velkjent arkitekt, Fosse og Aasen. Husene er perfekt for dagens familier, som ønsker gode og solide hus, gjennomtenkt planløsning og ny standard. For det er virkelig forskjell på ett helt nytt hus bygget etter TEK10 og ett hus som kun er pusset opp. Her får du balansert ventilasjon som gir ett frisk og godt inneklima, vannbåren gulvvarme, bedre vindtetting og isolasjon, og mulighet til å påvirke standarden selv mens en anerkjent utbygger loser deg trygt gjennom byggeprosessen. Dette prosjektet er for de som liker det nytt, men i den klassiske stilen. Eneboligen er frittliggende eneboliger med eksklusiv og tinglyst bruksrett til egen hage.

 

Planløsningen er tilpasset den moderne familien, som ønsker å kunne samles men også trekke seg tilbake. Dette er innholdsrike boliger som gir rom for å dekke forskjellige behov og ønsker hos den enkelte. Egen inngang til underetasjen gir også mange gode bruksmuligheter for denne delen av boligen.

 

Dobbelgarasjen tilhørende hus A leveres med garasjeport type Wilcox isolert stålport med fjernkontroll, eller tilsvarende. Hus C leveres med carport og biloppstillingsplass, men ligger dog innerst og noe høyere i terreng. Her er det bare å velge hvor man vil trives best.

 

Underetasje

Underetasje med egen inngang. Dette er en allsidig underetasje med mange bruksmuligheter. Lun og herlig vannbåren gulvvarme i hele underetasjen. Dette sammen med samme standard på gulv og vegger som resten av boligen, og vinduer, gjør underetasjen til svært hyggelig sted å være. Her kan man tilpasse rom etter familiens behov og interesser. Underetasjen får gjennomgående normal takhøyde og vil fremstå som lys og luftig, og som en helhetlig del av boligen.

 

Rom 1/"kjellerstue":

Stort og lyst rom, med 2 vinduer og egen inngang. Herfra har man også inngang til badet.

 

Rom 2/"hobbyrom":

Stort rom med vindu, og passer perfekt som hobbyrom, hjemmekino, treningsrom, bod/lagring m.m.

 

Dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc, med varme i gulvet. Badet inneholder avsatt plass for dusj, vegghengt toalett og vask.

 

Teknisk rom/bod:

Her plasseres det tekniske installasjoner for vannbåren varme, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg m.m.

 

Hovedetasje

Hovedetasjen er husets hjerte og logistikksentrum. Her samles familie og venner, til hverdags og fest. Her finner man igjen de gjennomtenkte og praktiske løsningene som gjør dette til en flott, men også bruksvennlig bolig. Smart og enkelt adkomst til separat toalett fra entreen og videre inn til vaskerommet. Vaskerommet har egen inngang også fra utsiden, slik at aktive familier ikke trenger å gå gjennom boligen for å komme til vaskerommet. Hovedetasjen er bygget med tanke på åpne løsninger som bevarer romfølelsen, men også gir boligen en sterk soneinndeling. Med definert inngangsparti med entre, wc og vaskerom, definert kjøkkensone og definert oppholds- og spisestuesone. Denne type planløsningen bidrar til å ytterligere forsterke funksjonalitet og gjøre dette til en svært innholdsrik enebolig.

 

Entré/hall:

Romslig entré med plass til garderobeskap for avheng av yttertøy, sko m.m. Herfra har man også enkel og praktisk adkomst til separat toalett, og videre inn til vaskerom.

 

Separat toalett:

Et "must" med toalettfasiliteter i hver etasje i enhver enebolig. Inneholder vegghengt toalett, og en mindre og tilpasset servant.

 

Vaskerom:

Praktisk vaskerom med forbindelse til bolig og med egen adkomst utenifra. Vaskerommet vil være lyst og trivelig med vindu ut mot hagen, og plass/opplegg til vaskemaskin, tørketrommel og en tilpasset arbeidsbenk.

 

Kjøkken:

Åpent, men definert og adskilt kjøkken. Her får man en skjermet løsning fra resten av boligen, men samtidig bevarer man lysgjennomslipp og god kommunikasjon med resten av boligen. Vinduet på kjøkkenet vender ut mot hagen og gir rikelig med dagslys. Ellers plass til ett innholdsrikt og funksjonelt kjøkken. Her har man også plass til kjøkkenbord hvor man kan innta frokosten, de raske måltidene eller rett og slett kose seg med en kopp med kaffe før hverdagen starter. Kjøkkenet leveres av anerkjente Sigdal eller Mobalpa kjøkken. Her har man godt med skap og arbeidsplass. Kjøper får anledning til å gjennomgå kjøkkenløsningene med kjøkkenkonsulenten for å skreddersy sitt drømmekjøkken etter egne behov og ønsker. Kr. 120 000,- er inkludert i kjøpesummen avsatt til valg av kjøkken, baderomsinnredning hovedbad og garderobeskap, slik at man inkludert i kjøpesummen kan påvirke dette etter egne ønsker. Kjøper står fritt til å gjøre valg utover dette, som eget tilvalg.

 

Spisestue:

Åpen stue og spisestueløsning. Her har man plass til et stort spisebord med plass til familie, venner og kjente. Rikelig med vinduer sikrer godt med lysinnslipp og gir rommet en god og luftig atmosfære.

 

Stue:

Lys og luftig oppholdsstue. I likhet med spisestuedelen har man mye vinduer som gir mye gjennomgående lys. Dette bidrar til å ytterligere forsterke den gode romfølelsen. Gode mål på boligen gjør den enkel å innredet med sittegruppe, medievegg, spisestue og vitreskap m.m. Peisovn kan også bestilles som tilvalg. Det er ikke nødvendig i en slik type bolig med tanke på oppvarming, men det gir en god og lun stemning på kalde høst- og vinterdager.

 

Markterrasse og hage:

Fra spisestuen og stuen har man direkte adkomst ut til hagen. Her anlegges det en markterrasse i hele husets bredde og 3 meter ut. Videre adkomst ut til hagen som leveres med ferdigplen.

 

Parkering:

Hus A leveres med dobbelgarasje og Hus C leveres med carport og biloppstillingsplass

 

2. etasje

2. etasjen er husets stillesone og et sted man kan trekke seg tilbake. Her har man samlet alle soverom rundt hovedbadet, samt en stue med utgang til balkong på ca. 10 kvm. Stuen kan også tas i bruk som hovedsoverom om ønskelig, og man få da et romslig soverom med egen balkong. Som

småbarnsfamilie er det viktig å ha nærhet til både baderomsfasiliteter og at soverom er samlokaliserte. For familier med eldre barn, har man mulighet til å beholde en egen stue, om man ikke innreder underetasjen som tv-stue og beholder flere soverom i 2. etasje.

 

3 soverom (mulighet for 4 soverom):

Som standard leveres boligen med 3 soverom, bad og stue i 2. etasje. Soverommene består av hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobe. Her får man godt med lysinnslipp fra to sider. Videre har man anlagt to relativt like store soverom. Begge med samme filosofi som hovedsoverommet med tanke på godt lys gjennom to vinduer.

 

Stue:

Stuen har direkte adkomst til en koselig balkong. Stuen har god plass til sittegruppe og medievegg. Eller kanskje man skal innrede dette som en mediefri sone og innredet mer i retningen av en lesestue og bibliotek. Muligheten er mange, og man har også mulighet til å gjøre om stuen til ett soverom. Soverommet vil da få en "egen" balkong.

 

Balkong:

Herlig balkong med utgang fra stue/soverom. Det å kunne ha muligheten å lufte seg og sitte ute fra 2. etasje er bedre enn de fleste tenker over. Meget behagelig på varme sommerdager og kvelder, og det gir generelt gode luftemuligheter både for beboere, tøy og bolig.

 

Bad:

Flislagt dusjbad/wc med servant, dusjnisje og vegghengt toalett. Badet er praktisk samlokalisert med soverommene.

 

Dette er helt nye, flotte og innholdsrike boliger hvor det er enkelt å trives!

 

Overflater:

Gulv: 1 stavs hvitpigmentert parkett av eik. Fliser i våtrom / vaskerom.

Vegger: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, farge refleksjon. Fliser i våtrom. Sokkelflis, sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit i vaskerom/teknisk rom.

Himling: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig!

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år, uten å måtte tenke på oppussing

- Tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg

- Høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger

- Lavt energiforbruk

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringsloven. Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse

- Økte krav til takets oppbygging

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap

- Lav dokumentavgift

 

Her er det enkelt å trives, og man flytter inn i egen og helt ny bolig! Se www.aoe.no for mer informasjon og tidligere prosjekter og følg utbygger på facebook http://www.facebook.com/[!/AndersOpsahlEiendom.

 

Utstyr

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje

- Sentralstøvsuger

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Luft til vann varmepumpe

- Brannvarsler/slukkeredskap iht. dagen forskrift

- Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer, jordfeilvarlingsenhet/bryter.

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

 

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje.

- Elektrisk gulvvarme på bad i 2. etasje.

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

- Luft til vann varmepumpe.

- Pipe og peisovn kan bestilles som tilvalg.

 

Parkering / Garasje

Garasje for 2 biler og ytterligere plass på egen

tomtedel. Ellers vanlig parkering i gate etter stedets

gjeldende bestemmelser.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser med matjord og ferdigplen. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med herregårdssingel iht. utomhusplan. Fellestomt for boligtunet.

 

Tomten er deles ihht vedlagt utomhusplan. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ikke ny beplantning.

 

 

 

 

Byggemåte / Kostnader

Byggemåte

Vi i Opsahl Eiendom er en solid aktør med snart over 20 års erfaring i området. Vi har til enhver tid ulike boligprosjekter under utvikling og for salg. Nye boliger blir oppført med vekt på tradisjonelt håndverk, god kvalitet og miljøvennlige løsninger, og bruker erfarne arkitekter på hvert prosjekt for å finne de beste løsningene. Husene bygges på stedet gjennom godt, tradisjonelt håndverk.

 

Prisantydning

Hus A: Kr. 9 750 000,- + omk.

Hus C: Kr. 10 000 000,- + omk.

 

Husene selges med prisantydning, og etter avholdte visninger med ordinær budrunde.

 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

 

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

 

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er pliktig til å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest uten unødig opphold.

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

 

Reguleringsforhold

Tomten er regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Tomten omfattes av småhusplanen for småhusområder i Oslo ytre by, S-4220. BYA er inntil 24 % bebygd areal. Reguleringskart og bestemmelser følger som en del av tilhørende nøkkelinformasjon.

 

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

 

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

 

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

 

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter

- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper)

- Annet privat forbruk

- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap

 

 

Oppgjør

10 % av kjøpesummen betales når selger har stilt garanti i henhold til § 12 i bustadoppføringslova. Innbetalingen må være fri egenkapital. Delbetalingen vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i bustadoppføringslova. Derom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til § 47 blir beløpet å anse som forskudd- og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp og omkostninger, betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

 

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

9 750 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

 

--------------------------------------------------------

9 750 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Vennligst merk

- Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. I forbindelse med seksjoneringen vil det bli begjært offentlig oppmåling som kan medføre mindre avvik i forhold til vedlagte utomhusplan.

- Godkjennelse for bygging er anket til fylkesmannen. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og

partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

 

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salgsfremdrift. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra offisiell byggestart.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Boligene selges med prisantydning.

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

 

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eiendommen ligger i et meget attraktiv og trafikkskjermet villaområde på Brannfjell. Meget sentral beliggenhet innenfor bomringen, men likevel svært landlig med flotte friområder rett i nærheten. Ekeberg og Brannfjell er et meget populært område, og området ligger på et høydedrag ved Ekebergsletta i Oslo. Nabolaget er et koselig småhusområdet med rolig og idylliske omgivelser. Nærmiljøet er særdeles barnevennlig med kort vei til tur- og rekreasjonsområder, skoler og nærbutikk. Kort, og lite trafikkert skolevei, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og diverse servicetilbud. Eiendommen sogner til Ekeberg skole.

 

Butikk- og servicetilbud

Det er flere kaféer og restauranter i nærområdet, som Blafre butikk og kaffebar i Ekeberg hageby. Her får man nydelig kaffe, sjokolade fra Sebastian & Bruno, tekstiler m.m. Ekebergrestauranten med byens flotteste utsikt ligger heller ikke langt unna. Det er gangavstand ned til Gamlebyen, som er i ferd med å etablere seg som byen mest frodige og pulserende byområde. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar nærbutikk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har du Holtet med matbutikken Jacob´s, bank, post, apotek, bakeri, jernvareforretning m.m. og handlesenter på Manglerud (ca. 60 butikker) med et totaltilbud av varer og tjenester, Bryn Senter med sine 42 butikker, og som er kjent for en svært rikholdig matforretning. Lambertseter senter er et moderne senter med en rekke butikker, koselige spisesteder, kino og svømmehall. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

 

Rekreasjon i nærmiljøet

I nærområdet finnes flotte rekreasjonsområder som Byskogen, Brannfjell, Ballsletta, Ekebergsletta/Ekeberghallen, EKT Rideskole og Husdyrpark, og Østmarka. Her finner man mange forskjellige aktivitetstilbud og trivelige turløyper sommer og vinter. Det prepareres også skiløyper i nærområdet. Lenger ned i Brannfjellveien finner man en idyllisk del av naturparken med "Frisbeepark". Ekebergparken, også kjent som Skulpturparken åpnet 26. september 2013. Parken har kostet 350 millioner, og inneholder skulpturer og kulturminner av blant annet Salvador Dalí, Per Ung og Auguste Renoir. Målet er 80 skulpturer i løpet av noen år. Parken har vekket enorm interesse, også blant utenlandsk presse. Kombinasjonen av natur og kunst er enestående.

 

Barnehager og skoler

Det er kort vei til barnehager og skoler i alle alderstrinn - Ekeberg skole (1-7. kl.), Brannfjell ungdomsskole (8-10. kl.), Holtet og Kongshavn Videregående skole. Det er flere barnehager i nærområdet som Lille Ekeberg barnehage (0-6 år), Hakkebakkeskogen barnehage- Stamhusv. og Utsikten barnehage (3-6 år) mfl. Det lokale idrettsmiljøet er stort og omfavner blant annet håndball, fotball, tennis, friidrett og svømming.

 

Kollektivtilbud:

Godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Gangavstand til bussholdeplass i Brannfjellveien (her går buss 34 og 74 regelmessig samt nattbuss) og Simensbråten (buss 23 tar deg til Helsfyr, Økern, Nydalen og ender på Lysaker). T-bane har man på Ryen. Enkel adkomst til de store hovedfartsåren i Oslo som E18 og E6.

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no