Gokstadveien

Helt ny vertikaldelt familiebolig med herlige hager! Klassisk arkitektur, funksjonelle og høy kvalitet!

BTA 227kvm, egen, solrik hage, balkong/terrasse, kabel-TV, tilhørende garasje/ p-plass, aircondition/ventilasjon og livsløpsstandard. Attraktiv og populær beliggenhet i et rolig og veletablert villaområde på Hebekk i Ski kommune.

Godt gjennomtenkte og praktiske løsninger.

Megler: Joacim Johansen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Kart

Tegninger

Fakta

- Termostatstyrt gulvvarme i hele u. etasje, entré og WC i 1. etasje

  og på begge bad i 2. etasje

- Energivennlig hus

- Bygges etter TEK10

- 3-lags vinduer med lav u-verdi

- Gode tilvalgsmuligheter

- Varmtvannsbereder med integrert varmepumpe

- Effektiv og god planløsning

- Gjennomgående god kvalitet og godt håndverk

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling

- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje og slangesett på ca. 10 m

- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt av

  varmeforbruket

- God luftkvalitet gjennom at boligene får konstant tilluft gjennom et balansert ventilasjonssystem som filtrerer luften

- Valgfritt kjøkken fra Sigdal og baderoms innredning fra leverandørens vareutvalg + garderober, til en verdi av Kr 120 000,- er inkludert i kjøpesummen

INNHOLD

 

U. etasje: Egen inngang, 2 rom med vindu(er), dusjbad/wc, vaskerom, teknisk rom/bod, gang/trappegang.

 

U. etasje: Egen inngang, 3 rom med vindu(er), dusjbad/wc, vaskerom, teknisk rom/bod, gang/trappegang.

 

1. etasje: Garasje, entré/hall, trappegang, separat wc, kjøkken, spisestue, og stue med utgang til hage.

 

2. etasje: Trappegang/gang, dusjbad/wc, og 3 soverom bestående av hovedsoverom med eget bad, og 2 soverom.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

U. etasje: BTA: 77 kvm., BRA: 68 kvm., P-rom: 68 kvm.

1. Etasje: BTA: 77 kvm., BRA: 68 kvm., P-rom: 68 kvm.

2. Etasje: BTA: 73 kvm., BRA: 64 kvm., P-rom: 64 kvm.

 

Totalt: BTA: 227 kvm., BRA: 200 kvm., P-rom: 200 kvm.

Megler

Joacim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Her kommer 2 eksklusive og store boenheter, med klassisk og herskapelig arkitektur. Tomannsboligen får en svært funksjonell planløsning, med god fordeling av rom og areal. Hver boenhet blir på 200 kvm, med egen inngang i kjelleren og med praktisk soneinndeling. Her finner man stillesone i 2. etasje, oppholds- og allrom i hovedetasjen, og boder, kjellerstue mv. i underetasjen. Egen inngang i underetasjen er svært praktisk og åpner opp for mange bruksmuligheter. Boligen har en utførelse som vektlegger bruken til en moderne familie, og etter premissene om hvordan man selv hadde ønsket å bo fra utbygger sin side. Dette er en sjelden mulighet til å få en helt ny bolig i ett attraktivt villastrøk, og en stor bolig med flott arkitektur og funksjonelle løsninger. Her er det enkelt å trives.

 

Underetasjen:

Underetasjen har store og flotte rom, som opparbeides i lik stand som resten av boligen. Her får man ingen kjellerfølelse, men opplevelsen av ny standard og lysfordelene med vinduer i alle rom, foruten vaskerom og bad. Til underetasjen har man egen inngang fra utsiden, med trapp ned fra enden av huset. Dette gir mange bruksmuligheter for underetasjen. Hele underetasjen får termostatstyrt varme i gulvet som standard.

 

Rom 1 - Trimrom:

Fra rom 1 har man direkte adkomst fra utsiden gjennom egen inngang. Rommet er av god størrelse med vinduer fra trappenedgangen og lyssjakt fra utsiden. Fra rom 1 har man også tilgang til dusjbad/wc.

 

Rom 2 - Kjellerstue:

Rommet har fått ett større vindu fra trappenedkomsten, noe som bidrar til økt romfølelse. Dette er ett godt bruksrom som arkitekten har sett for seg om ett rom godt egnet som kjellerstue. Alle rommene i underetasjen har god fleksibilitet og kan fint tilpasses brukes til den enkelte familie.

 

Rom 3 - Bod:

Dette er ett av de større rommene i underetasjen. Her har man også lysinnslipp fra vindu, som bidrar til ett hyggeligere oppholdsrom.

 

Dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc med varme i gulvet. Badet leveres med servant og veggengt toalett, samt nisje for dusj.

 

Vaskerom/teknisk rom:

Rommet enhver bolig trenger. Vaskerommet får flislagt gulv, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Her plasseres for øvrig annet teknisk utstyr til boligen som varmtvannsbereder, tekniske installasjoner i forbindelse med ventilasjon, sentralstøvsuger m.m. Det vil allikevel være rom får innrede vaskerommet med oppbevaring, benk o.l.

 

Trapperom/gang:

Eget trapperom/gang med mulig for å lukke av fra resten av underetasjen.

 

Hovedetasjen

Hovedetasjen er sentrum i boligen. Her finner man store og åpne løsninger, med mye lysinnslipp. Dette skaper lyse og luftige oppholdsrom med god atmosfære og romfølelse. Fra hovedetasjen har man også direkte adkomst til uteplass og en solrik hage.

 

Entré/hall:

Igjen gjenspeiles filosofien om en funksjonell bolig som man selv kunne bodd i. Her har man en stor entré/hall hvor man faktisk får plass til en stor nok garderobeløsning til alt yttertøyet for en familie. Flislagt gulv med varme.

 

Separat toalett:

Flislagt gulv på WC, som er utstyrt med vegghengt toalett og servant. Toalett i hovedetasjen må man ha, samt at man har en smart plassering ved inngangspartiet.

 

Kjøkken:

Åpen, men definert kjøkkenløsning. Fra kjøkkenet har man god kommunikasjon med resten av boligen, samt stort vindu ut mot hagen. Kjøkkenet leveres av anerkjente Sigdal kjøkken. Her har man godt med skap- og arbeidsplass. Kjøper får anledning til å gjennomgå kjøkkenløsningene med kjøkkenkonsulenten for å skreddersy sitt drømmekjøkken etter egne behov og ønsker. Kr. 120 000,- er inkludert i kjøpesummen avsatt til valg av kjøkken, baderomsinnredning hovedbad og garderobeskap, slik at man inkludert i kjøpesummen kan påvirke dette etter egne ønsker. Kjøper står fritt til å gjøre valg utover dette, som eget tilvalg.

 

Spisestue:

Spisestuen har flere mulige plasseringer. Enten kan man plassere spisestuen i forlengelse av kjøkkenet, eventuelt en større spiseseksjon mellom kjøkkenet og ut mot stuen. Her har man uansett plass til stor spisesalong med plass til familie og venner, både til hverdags og fest. Fra kjøkken og spisestuen nyter man innsyn til en herlig peisovn som gir god og lun varme på kjølige dager.

 

Stuen:

Stue har plass til sofaseksjon og har flott utsyn til hagen, slik man også har fra spisestuen og kjøkkenet.

 

Markterrasse og hage:

Fra hovedetasjen har man direkte adkomst til en herlig markterrasse og hagen. Hagen strekker seg rundt boligen på hver sin side av huset. Hagedelene blir delvis skilt og privatisert med skillevegg.

 

2. etasje

I boligens 2. etasje har man samlet soverommene. Slik bevarer man den praktiske funksjonen for etasjen. Her har man boligens stillesone, med 3 romslige soverom

 

Hovedsoverom - soverom 1:

Hovedsoverommet har privat balkong og eget dusjbad/wc, samt rikelig med muligheter for tilpasset garderobeløsninger.

 

Hovedsoverom - balkong:

Deilig luftebalkong med tofløyet dør ut fra soverommet. Dette er en plass som kan nytes både morgen og kveld.

 

Hovedsoverom - dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc med varme i gulvet og plass til dobbelt servant, samt nisje for dusj.

 

Soverom 2 og 3:

Romslige soverom med mange bruksmuligheter, og med god plass til tilpasset garderobeløsninger, skrivebord o.l. Passer også som gjesterom, kontor, hobbyrom m.m.

 

Dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc med varme i gulvet, og inngang fra trappegang. Badet leveres med vegghengt toalett og servant, samt nisje for badekar. Her kan man la barna ta ett bad, eller nyte noen avslappende øyeblikk i ett varmt og deilig badekar selv.

 

Boligen har mange gode løsninger, gjennomgående god standard.

Beliggenhet / Beskrivelse av området

Attraktiv og populær beliggenhet i et rolig og veletablert villaområde på Hebekk i Ski kommune. Her bor i nærheten til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Trygg skolevei på interne veier til barneskole. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Meny Nordbyveien. Skjermet og solrik eiendom.

 

Rekreasjon:

Kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområdet med nærhet til naturskjønne Hebekkskogen, og store friluftsområder i Nøstvedtmarka. Her finner du et stort nett av turstier og veier, samt mange interessante kulturminner. Området har skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Bademuligheter på Breivoll. Stuene (speiderhytte) er et populært turmål for småbarnsfamiliene i området. Vinterstid er stedet åpent for servering. Ski har et godt miljø for fritidsaktiviteter, med flere aktive idrettslag og organisasjoner i området. Det er kort vei til Ski Idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge og klatrevegg m.m. Tusenfryd fornøyelsespark er ca. 10 minutters kjøring unna. Ca. 10-12 min til Ski Golfklubb med flott skogsbane, driving range mv.

 

Butikker og shopping:

Gangavstand til Ski storsenter som har et rikt tilbud med over 145 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Ski for øvrig kan tilby blant annet flerkino, hotell, offentlige kontorer, videregående skoler, restauranter, bowlinghall og helsetorg. m.m. Det er 1600 gratis parkeringsplasser på området. Vestby og Vinterbro storsenter, og Kolbotn Torg ligger også kun en kort biltur unna.

 

Barnehager og skoler:

Eiendommen har gangavstand til Hebekk barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Ski ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Offentlig kommunikasjon:

Området har ett godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Nærmeste holdeplass er Blåveisbekken og ligger rett ved boligen. Det er også kort gange til Ski stasjon. Nytt dobbeltspor for tog fra Ski til Oslo er planlagt ferdigstilt i 2020, og reduserer reisetiden mellom Oslo og Ski til ca.11 min. Også hyppige avganger retning Moss. Nærhet både til E6 og E18, ca. 25 min med bil til Oslo sentrum på 4-felts motorvei. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Langhus, 12 min til Kolbotn, 23 min til Oslo S, og 48 min til Oslo lufthavn.

 

Utstyr

- Termostatstyrt gulvvarme i hele u. etasje, entré og WC i 1. etasje og på begge bad i 2. etasje.

- Sentralstøvsuger

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Brannvarsler/slukkeredskap iht. dagen forskrift

- Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer, jordfeilvarlingsenhet/bryter.

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

 

Oppvarming

- Termostatstyrt gulvvarme i hele u. etasje, entré og WC i 1. etasje og på begge bad i 2. etasje.

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Det leveres stålpipe og peis, type Heat&Glo Curve 100 eller tilsvarende.

 

Parkering / Garasje

To biloppstillingsplasser på egen eiendom. Ellers vanlig gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

 

Adkomst

Enkel adkomst fra Nordbyveien og inne enten Myrveien eller Skogveien/Måsaveien, og inn Gokstadveien. Det blir skiltet med visningsskilt fra PRIVATmegleren under annonserte visninger. Vel møtt!

 

 

Byggemåte / Kostnader

Byggherre er Opsahl Eiendom som er en solid aktør med snart over 20 års erfaring i området. Opsahl Eiendom har til enhver tid ulike boligprosjekter under utvikling og for salg. Nye boliger blir oppført med vekt på tradisjonelt håndverk, god kvalitet og miljøvennlige løsninger, og bruker erfarne arkitekter på hvert prosjekt for å finne de beste løsningene. Husene bygges på stedet gjennom godt, tradisjonelt håndverk. Se leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.

 

Prisantydning: 8 000 000,-

 

Beskrivelse av tomt/hage

Fellestomt for boligtunet. Tomten er deles ihht vedlagt utomhusplan. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med herregårdssingel. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ikke ny beplantning.

 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

 

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

 

Servitutter

Servitutter i grunn:

10.02.1942 498 ERKLÆRING/AVTALE

FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET

BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

MED FLERE BESTEMMELSER

GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

11.09.1956 902705 ** DIVERSE PÅTEGNING

Opphevelse av deleforbud

 

10.02.1942 498 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

AVSTÅELSE AV AREAL TIL VEGGRUNN

Bestemmelse om veg

 

16.03.1994 3013 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighetshaver: Ski kommune.

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

 

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er pliktig til å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest.

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

 

Reguleringsforhold

Området er regulert til følgende formål:

- byggeområder for boliger, frittliggende småhusbebyggelse

- offentlig friområde

- fellesområde

 

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

 

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

 

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

 

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter

- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper)

- Annet privat forbruk

- Hus- og innboforsikring

- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap

 

Oppgjør

10 % av kjøpesummen betales når selger har stilt garanti i henhold til § 12 i bustadoppføringslova. Innbetalingen må være fri egenkapital. Delbetalingen vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i bustadoppføringslova. Derom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til § 47 blir beløpet å anse som forskudd- og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp og omkostninger, betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

 

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PRIVATmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PRIVATmegleren mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

8 000 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr obligasjon)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

52 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 100 000,-))

--------------------------------------------------------

53 749,50 (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

8 053 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salgsfremdrift. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra offisiell byggestart. Igangsettelses forutsetter 2 solgte enheter.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 213

Gårdsnr: 129

Bruksnr: 139

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig!

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år, uten å måtte tenke på oppussing

- Tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg

- Høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger

- Lavt energiforbruk

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringsloven. Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse

- Økte krav til takets oppbygging

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap

- Lav dokumentavgift

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no