Granveien 8 A

Ny vertikaldelt tomannsbolig

under oppføring.

Solrik hage/terrasse og dobbel garasje. Egen inng. uetg. BTA 304 kvm.Hver enhet blir på tre plan pluss kaldt loft. Boligene er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Husene er planlagt med praktiske og godt gjennomtenkte planløsninger, som også tar hensyn til internbeliggenhet med tanke på sol- /lysforhold og innsyn mellom boligene. De vil få en tidsriktig høy standard og bygget etter dagens levestandard og bomønstre.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- Separat inngang i kjelleren.

- 2 garasjeplasser med direkte adkomst til boligen via sluse.

- Dobbel garasje med fjernåpner.

- Vestvendt hage med ferdigplen.

- Kjøkken fra Sigdal.

- Baderomsinnredning fra Foss bad.

- Balansert ventilasjon.

- Luft til vann varmepumpe.

- Vannbåren gulvvarme.

- Ferdigplen.

- 3-lags lavenergiglass vinduer fra Nordan.

- Tegn ditt eget kjøkken/baderom- og garderobeinnredning til en verdi av 150 000,- fra Ski Bygg.

- Sentralstøvsuger.

- 200 liter varmtvannsbereder seriekoblet med varmeveksler.

- Vegghengte toaletter.

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og varmtvannstilkobling.

- Tre faset el-anlegg.

- Skjult el-anlegg og automatsikringer med overbelastningsvvern.

- Ringeklokke for hoveddør.

- Brannvarsler/slukkeredskap ihht dagens forskrift.

- FG-godkjente dører.

- El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og normer ihht. NEK 400-2010.

Innhold

U. Etasje: Trimrom/allrom/disp.rom (med utvendig inngang via trapp) med tilknyttet bad/wc. Forøvrig en mindre og en stor bod,  hjemmekino/"kjellerstue", vaskerom/tekniskrom og trapp til 1. etasje.

1. Etasje: Entré/gang, separat wc, stue og kjøkken. Sluse/grovkjøkken, med diverse bruksmuligheter, tilknyttet garasje og kjøkken.

2. Etasje: TV-stue/lekerom, med utgang til to separate balkonger, hovedsoverom med eget bad/wc, soverom, soverom og bad/wc.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

HUS 2 og 3

BTA 304 / BRA 256 / P-ROM 201 / S-ROM 55 kvm fordelt på:

U. Etasje:

BTA 102 / BRA 86 / P-ROM 63 / S-ROM 23 kvm

1. Etasje:

BTA 102 / BRA 87 / P-ROM 55 / S-ROM 32 kvm

2. Etasje:

BTA 100 / BRA 83 / P-ROM 83 / S-ROM 0 kvm

 

S-ROM utgjør garasje i første etasje og boder i underetasjen. Forøvrig P-ROM.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Byggemåte / Kostnader

I Granveien 8 A er det prosjektert en ny energivennlig tomannsbolig. Hver enhet blir på tre plan pluss kaldt loft. Boligene er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Husene er planlagt med praktiske og godt gjennomtenkte planløsninger, som også tar hensyn til internbeliggenhet med tanke på sol- /lysforhold og innsyn mellom boligene. De vil få en tidsriktig høy standard og bygget etter dagens levestandard og bomønstre.

 

Boligen blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det enstavs hvitpigmentert eikeparkett og på bad leveres fliser fra Bergersen flis på Ryen. I første- og underetasjen blir det levert vannbåren gulvvarme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Det er mange fordeler med vannbåren gulvvarme, kombinert med varmepumpe, og kvalitetsvinduer fra Nordan som; jevnere varmefordeling, sunnere inneklima og tryggere innemiljø, samt en spesielt lun og god atmosfære i samsvar med enøks anbefalinger. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal kjøkken. Som kjøper vil man få muligheter til egne tilpasninger.

 

Entré/gang/hall

Entreen blir praktisk innredet og får fliser på gulv, samt mulighet for garderobeskap og gir et godt førsteinntrykk av boligen.

 

Kjøkken

Kjøkkenet kan tegnes med en praktisk og moderne åpen løsning mot spisestue/stue. Kjøkken får også godt med plass til benke- og lagringsplass og god plass for spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Innredningen leveres av Sigdal og kjøper har mulighet til å velge innredning og løsning etter eget ønske.

 

Fra kjøkkenet vil man også ha inngang til garasje, via sluse/grovkjøkken.

 

Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys samt utgang til solrik markterrasse og hage med gode lys- og solforhold.

 

Stue

Første etasje innehar en romslig stue/spisestue, med god plass for møbler av diverse slag. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys samt utgang til solrik markterrasse og hage.

 

Stuen i andre etasje har god plass til TV og tilhørende møblement. Stuen har også utgang til 2 balkonger.

 

I underetasjen er det trimrom/kinorom/"kjellerstue"/bod og egen inngang/utgang hvor en kan tilpasse rom etter eget behov, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligene inneholder tre baderom, et separat wc og separat vaskerom. Badene er utstyrt med fliser på gulv og vegg og veggmontert toalett. WC og vaskerom har fliser på gulv og gulvvarme.

 

Det er også tiltenkt mulighet for badekar på et av badene i andre etasje(tilvalg).

 

Soverom og garderobe

Boligene vil ha tre gode soverom med mulighet for garderobeløsninger. Hovedsoverom vil ha direkte adkomst til eget bad/wc. Boligen har for øvrig god lagringsplass i bl.a. dobbelgarasje og innvendig bod.

 

Innredninger

Kjøkkeninnredning fra Sigdal, baderomsinnredning og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi pålydende kr 150 000,-. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

 

For nærmere informasjon om byggemåte og valg av overflater til de forskjellige rommene, se leveransebeskrivelsen som vedlagt salgsoppgaven.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig fra Anders Opsahl Eiendom AS:

- Lavt energiforbruk.

- Lav dokumentavgift.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer.

- Økte krav til takets oppbygging. Tradisjonelt undertak.

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang.

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap.

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse.

- Mulighet til å tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg.

- Høy teknisk standard: god isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger.

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år.

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringslova. Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

 

Oppvarming

Boligen leveres med luft til vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i underetasje og i første etasje. Øvrige rom uten vannbåren varme leveres med termostatstyrte panelovner.

 

Det leveres varmekabel på bad i andre etasje dersom ikke vannbåren varme videreføres. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen styringstermostat/regulator på egen kurs/sløyfe.

 

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

Parkering / Garasje

Boligen får egen garasje med plass til to biler og fjernåpner til garasjeport.

 

Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE har boliger som inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering av grunnmur og innervegger mot lyd gjennomgang. Solide og anerkjente Norske leverandører på alle produkter.

 

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Se vedlagt leveransebeskrivelse i fullverdig prospekt for nærmere informasjon.

 

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

 

Sameiet har pr i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om. Sameiet vil bli bestående av en enebolig og en tomannsbolig.

 

Sameiets har tildelt adresse Granveien 6 D, E og F etter ferdigstillelse.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Kjøper må påregne kostnader til:

 

- TV og internett

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter (stipulert ligger dette mellom 10-14 000,- pr år)

- Forsikringer

- Andre normale utgifter

Oppgjør

10% av kjøpesum overføres meglers klientkonti så snart selger har fremskaffet §12 garanti ihht Bustadoppføringsloven. Rest kjøpesum og omkostninger til overtagelse.

 

Eneboligene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og frem til overtagelse. Garantien trappes opp til 5 % av kjøpesummen i minst 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før garanti er stilt. Forøvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameie og driften av dette.

 

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

Omkostninger utgjør:

Pante attest: kr 199,50-

Tinglysningsgebyr skjøte: kr 525,-

Tinglysningsgebyr obligasjon kr 525,-

Dokumentavgift tomteverdi: kr 75 000,- (2,5% av tomteverdi på kr 3 000 000,-)

Sum omkostninger: Kr 76 249,50-

 

Energiforbruk

Ikke oppgitt. Boligene antas ha et økonomisk fornuftig energiforbruk sammenlignet med eldre hus på tilsvarende størrelse.

 

Diverse

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Evt. utleiedel er søknadspliktig. Merk at rom i underetasjen ikke tilfredsstiller krav for varig oppholdsrom.

 

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Bilde av kjøkken, bad og soverom er hentet fra tilsvarende prosjekt og må ikke brukes som utgangspunkt for disse enhetene.

 

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket.

 

Overtagelse

Antatt overtagelse er stipulert til 12 - 14 måneder.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges etter Bustadoppføringslova og regulerer salgsvilkårene i avtalen. Utkast til kjøpekontrakt er vedlagt salgsoppgaven.

 

Budgiving

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.

 

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Matrikkelinformasjon

 

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 157

Bruksnr: 172

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

 I Granveien 8A er det prosjektert en enebolig og en tomannsbolig. 2 av 3 enheter er allerede solgt og rivning/bygging er i gang! Gjenstående seksjon (Hus 2) er en stor og innholdsrik 1/2 av den vertikaldelte tomannsboligen. Enheten er over tre plan med separat inngang til underetasje. Boligen er beliggende i attraktive Granveien, på Bekkelaget. Boligen har en solrik og vestvendt beliggenhet med hage, levert med ferdigplen, markterrasse og to balkonger.

 

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk.

 

Granveien er et meget godt og attraktivt sted for barnefamilier å bo!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur og idrett. Det er store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m.

 

Boligen har også kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet finner man flotte tur- og friluftsområder som Brannfjell med lysløyper, populære Ekebergsletta og Ekebergskogen med bl.a. Ekeberg Skogpark. Det er også kort vei til sjøen med populære badestrender og småbåthavn.

 

For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt turmuligheter ved Nøkklevann, Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter og Ekebergparken.

 

Shopping

Granveien har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Jacobs og Joker på Holtet. På Holtet finner man også treningssenter, helsetilbud, apotek, post, bank, mote, parfymeri, interiør, jernvare, elektrisk, blomsterhandel, kafé, restaurant etc.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lambertseter senter som har et rikt og variert utvalg. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, alle i gang avstand fra boligen. Nærmeste bussholdeplass er Raschs vei, nærmeste T-banestasjon er på Brattlikollen/Karlsrud og trikken finner man på Holtet.

 

Skole og barnehage

Eiendommen har gangavstand til Bekkelaget barneskole med AKS. Bekkelaget skole er en av de eldste skolene i Oslo. Skolen ble bygget på tomt fradelt Bernhus gård i 1859 og fikk først navnet Bergenhus skole og fra 1871, Bernhus skole. I 1904 fikk skolen et nybygg, tegnet av Harald Bødtker og endret navn til Bekkelaget skole.

 

For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Skolen ble bygget som ungdomsskole i forbindelse med overgangen til 9-årig grunnskole i Oslo, og sto ferdig i 1972. Skolen tar primært inn elever fra barneskolene Ekeberg, Bekkelaget og Nedre Bekkelaget. Inntaksområdet strekker seg fra Malmøya i sør-vest til Ryenbergveien og Baglerfaret i nord-øst, og omfatter også en liten del av bydel Gamle Oslo.

 

Nærmeste nabo til skolen er KFUM-hallen, som brukes av skolen til gymsal. Skolens kantine er en elevbedrift som klassene driver på omgang. Dette gir inntekter til eksempelvis klasseturer. Videre har skolen bibliotek som er heltids bemannet med faglært bibliotekar. Skolen deltar fra tid til annen i eksterne prosjekt og konkurranser. I forbindelse med Oslos 1000års jubileum i 2000, vant skolen førstepris i en konkurranse med elevbilder fra 9. klasse.

 

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no