Høyenhall

Stilfulle frittliggende eneboliger i fredelig og attraktivt villastrøk.

Egen, solrik hage og tilhørende garasje følger hver bolig.
Egen inng. til uetg som også har god takhøyde. BTA 282 kvm. Innholdsrike boliger, med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Behagelig gulvvarme i underetasje og 1. etasje, luft til vann varmepumpe, balansert ventilasjon og egen kjøkkenpakke m.m. Dette er en sjelden anledning til å få en helt ny og stor enebolig på attraktive Høyenhall. Boligene er vektlagt mye bo-comfort. Beliggende på et meget rolig og fredelig villastrøk på Høyenhall.

Megler: Joacim Johansen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

- Vannbåren gulvvarme i underetasje og 1. etasje

- Energivennlig hus

- Bygges etter TEK10 (sist endret 24. juni 2015)

- Vinduer med lav u-verdi

- Gode tilvalgsmuligheter

- Luft til vann varmepumpe

- Effektiv og god planløsning

- Gjennomgående god kvalitet og godt håndverk

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling

- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje og slangesett på ca. 10 m

- Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt av

  varmeforbruket

- God luftkvalitet gjennom at boligene får konstant tilluft gjennom et

  balansert ventilasjonssystem som filtrerer luften

- Valgfritt kjøkken fra Sigdal og baderoms innredning fra

  leverandørens vareutvalg + garderober, til en verdi av Kr 120 000,-

  er inkludert i kjøpesummen

INNHOLD

 

U. etasje: Egen inngang, 2 rom med vindu(er), dusjbad/wc, vaskerom, teknisk rom/bod, gang/trappegang.

 

1. etasje: Garasje, entré/hall, trappegang, separat wc, stue med utgang til hage, spisestue og kjøkken.

 

2. etasje: Trappegang, gang, tv-stue/(soverom), dusjbad/wc, og 3(4) soverom bestående av hovedsoverom med hovedbad, og 2/(3) soverom.

 

Areal og fordeligng pr. etasje: HUS 1-3

U. etasje: BTA: 94 kvm., BRA: 82 kvm., P-rom: 74 kvm., S-rom: 8 kvm.

1. Etasje: BTA: 94 kvm., BRA: 82 kvm., P-rom: 50 kvm., S-rom: 32 kvm.

2. Etasje: BTA: 94 kvm., BRA: 82 kvm., P-rom: 82 kvm., S-rom: 0 kvm.

 

Totalt: BTA: 282 kvm., BRA: 246 kvm., P-rom: 206 kvm., S-rom: 40 kvm.

Fakta

Megler

Joacim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

U. etasje - Allsidig og med mange bruksmuligheter:

Svært praktisk underetasje, med mange bruksmuligheter. Dette er en meget allsidig del av boligen, hvor man enkelt tilpasser boligen sine egne eller familiens behov. Med egen inngang, åpner dette opp for mange måter å nyttiggjøre seg arealet på. Underetasjen får god takhøyde, og samme overflatebehandling som resten av boligen, slik at underetasjen fremstår som helhetlig, lys, luftig og trivelig. Vannbåren gulvvarme i hele underetasjen.

 

Rom 1:

Stort og lyst rom, med 2 vinduer og egen inngang. Herfra har man også inngang til badet.

 

Rom 2:

Stort rom med vindu, og passer perfekt som hobbyrom, hjemmekino, treningsrom, bod m.m.

 

Dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc, med varme i gulvet. Badet inneholder avsatt nisje for dusj, vegghengt toalett og vask.

 

Vaskerom:

Praktisk vaskerom. Helt uvurderlig i en enebolig. Opplegg til vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel.

 

Teknisk rom/bod:

Her plasseres tekniske installasjoner for vannbåren varme, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg m.m. Øvrig plass er å anse som bodplass.

 

1. etasje - Hovedetasjen:

Hovedetasjen er husets sosiale plan og naturlige samlingspunkt. Herfra har man flott utsyn ut over hagen og direkte adkomst ut. Hovedetasjen er bygget med tanke på en åpen løsning, som gir rom for selv å dele inn i forskjellige soner. Dette gir hovedetasjen gode kommunikasjonsegenskaper mellom kjøkken, spisestuen og stuen. Store vinduer med rikelig med lysinnslipp bidrar også til å ytterligere forsterke den gode romfølelsen. Vannbåren gulvvarme i hele etasjens boligdel. Mulighet for peisovn som tilvalg.

 

Entré/hall:

Romslig entré og hall, med plass til garderobeskap for avheng av yttertøy, sko m.m. Herfra har man også praktisk adkomst til separat toalett.

 

Separat toalett:

Et "must" med toalettfasiliteter i hver etasje. Inneholder vegghengt toalett, og en mindre og tilpasset servant.

 

Stue:

Lys og luftig stue med plass til sittegruppe, sofabord og medievegg. Herfra har man også direkte adkomst til uteplassen og hagen. Her kjenner man fort en god og planlagt bolig ved at man beveger seg fra kjøkken, til spisestue og videre inn mot stuen. Samtidig har man bevart en løsning som gir godt med lysinnslipp, med økt romfølelse.

 

Spisestue:

Åpen spisestue mot stuen og kjøkkenet. Her får man plass til spisebord med plass til familie og venner.

 

Kjøkken:

Åpen, men definert kjøkkenløsning. Fra kjøkkenet har man god kommunikasjon med resten av boligen, samt stort vindu ut mot hagen. Kjøkkenet leveres av anerkjente Sigdal kjøkken. Her har man godt med skap- og arbeidsplass. Kjøper får anledning til å gjennomgå kjøkkenløsningene med kjøkkenkonsulenten for å skreddersy sitt drømmekjøkken etter egne behov og ønsker. Kr. 120 000,- er inkludert i kjøpesummen avsatt til valg av kjøkken, baderomsinnredning hovedbad og garderobeskap, slik at man inkludert i kjøpesummen kan påvirke dette etter egne ønsker. Kjøper står fritt til å gjøre valg utover dette, som eget tilvalg.

 

Garasje:

Garasje med plass til to biler. Ytterligere plasser på egen gårdsplass/hagedel.

 

2. etasje - Stillesonen:

Huset er planlagt slik at det skal kunne huse en familie med forskjellige behov og døgnrytmer. Derfor har man lagt alle soverom i 2. etasje. Dette er husets stillesone i øverste etasje, der det er mest rolig og fredelig. Som småbarnsfamilie er det viktig å ha nærhet til både baderomsfasiliteter. For familier med eldre barn, har man skilt ut hovedbadet som en privat del av hovedsoverommet, samt tillagt et bad nr. 2 med enkelt adkomst fra de to øvrige soverommene.

 

Trappegang/gang:

Åpen og luftig gang fra trappen, med avsatt plass for garderobeskap e.l.

 

3 soverom (mulighet for 4 soverom):

Hovedsoverommet er stort og romslig med god plass til mye garderobe- og oppbevaringsplass. Hovedsoverommet har også eget privat dusjbad/wc. I tillegg finner man to gode og romslige soverom på som er identiske, men speilvendte. Her er det enkelt å fordele disse soverommene mellom barna. God plass til seng og skap på begge soverommene. Tv-stuen kan enkelt endres til ett soverom nummer 4, som tilvalg.

 

Tv-stue / ekstra soverom:

Lys og romslig tv-stue med fransk balkong. Tv-stuen kan også gjøres om til ett ekstra soverom hvor man får inngang fra gangen, som da kan utnyttes ytterligere ved å sette inn skap/garderobe mellom soverommenes inngangsdør.

 

Hovedbad:

Privat hovedbad i direkte tilknytning med hovedsoverommet. Badet har god størrelse, og kvaliteter som et hovedbad skal ha. Badet inneholder vegghengt toalett, plass for stor servant og plass til en eksklusiv duo-dusjnisje. Badet får flislagt vegger og gulv, samt varme i gulvet.

 

Sekundærbad:

Flislagt dusjbad/wc med varme i gulvet, vegghengt toalett og med plass til å sette inn badekar. Eksempelvis opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, evt. dusjnisje / badekar kan velges som tilvalg. Praktisk plassering mellom soverommene.

 

Dette er helt nye, flotte og innholdsrike boliger hvor det er enkelt å trives!

 

Overflater:

Gulv: 1 stavs hvitpigmentert parkett av eik. Fliser i våtrom / vaskerom.

Vegger: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, farge refleksjon. Fliser i våtrom. Sokkelflis, sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit i vaskerom/teknisk rom.

Himling: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit.

 

Utstyr

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje

- Sentralstøvsuger

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Luft til vann varmepumpe

- Brannvarsler/slukkeredskap iht. dagen forskrift

- Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer, jordfeilvarlingsenhet/bryter.

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

 

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje

- Elektrisk gulvvarme på bad i 2. etasje

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Luft til vann varmepumpe

- Pipe for peisovn er ev. tilvalg

 

Parkering / Garasje

Garasje for 2 biler og ytterligere plass på egen tomtedel. Ellers vanlig parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet / Beskrivelse av området

Meget rolig og fredelig villastrøk på Høyenhall. Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier og de som ønsker nærhet til sentrum. Høyenhall blir sett på som et rolig og familievennlig boligområde med gode oppvekstvilkår. Her bor man for øvrig også innenfor bomringen. Samtidig har man nærhet til flotte rekreasjonsområder. Eiendommen ligger på en høyde med utsyn ut over nærområdet.

 

Rekreasjon i nærmiljøet

Kort vei til Høyenhallparken og Andedammen ved Høyenhall velhus. Høyenhall velforening har flere arrangementer i året som Sankthans-fest, fakkeltog med fyrverkeri på nyttårsaften, skøytekarneval, skirenn osv. Velhuset kan også leies for en billig penge. Høyenhallparken gir mulighet for ballspill om sommeren og skøyteis om vinteren. I nærmiljøet finnes også en akebakke og friområde med lekeplass. Videre kan nærområdet tilby grønne rekreasjonsområder som Østensjøvannet og Østmarka, Svartdalsparken og Ekebergsletta, samt Nordre Skøyen Hovedgård. Flere treningsfasiliteter i området som Icon, Fresh Fitness og Elixia, samt Manglerud idrettsanlegg med bl.a. svømmehall, ishall, kunstgresshall og Høyenhallen med ulike typer idrettstilbud som innebandy (Tunet innebandyklubb), turn, aerobic m.m.

 

Barnehager og skoler

Flere barnehager, barne- og ungdomsskoler ligger innenfor kort gangavstand. Derav blant de nærmeste; Solfridbakken barnehage og Hakkenakkeskogen familiebarnebarnehage 0,2 km unna, Høyenhall skole 0,4 km unna (1.-10. klasse, idrettshall fra 2000, IKT-tilbud og bibliotek) og Manglerud Vgs., ca. 1,2 km unna. Skolekrets - Høyenhall.

 

Butikk- og servicetilbud

I nærområdet finner man blant annet Manglerud (5 minutters gange fra boligen med 65 butikker: Meny, Rimi, Vinmonopolet og Posten m.m.), og Bryn Senter (Stor Ultra og et godt utvalg av butikker). Dagligvare kan gjøres på Rema 1000 og Joker. Joker, Bunnpris og Kiwi i nærområdet er søndagsåpent. Døgnåpne bensinstasjoner på Esso i Ryenkrysset og Shell på Manglerud Senter.

 

Offentlig kommunikasjon

Godt tilbud av offentlig kommunikasjon. T-banen tar ca. 12 min til sentrum, samt direkte til Blindern på ca. 20 min. Flere alternativer med buss med linje 70 fra Svartdalsveien/Manglerudveien (ca. 10 min. til Jernbanetorget), linje 73 (rushtid.ca. 10 min. til Jernbanetorget), linje 23 ( langs Ring 3 fra Manglerud/Ryen i begge retninger), linje 71E ekspressbuss (rushtid 7 min. til Oslo S) og Flybussekspressen langs Ringveien fra Manglerud og Ryen (ca. 35 min til Gardermoen). Togstasjon på Bryn.

 

Historie

Høyenhall er et boligstrøk i Bydel Østensjø i Oslo. Tidligere var det noe industri i dette strøket, blant annet teglverk og Høienhall fabrikker, siste eid av Harry Fett. Navnet kommer fra løkkeeiendommen Høyenhall som fikk dette navnet av eieren P. W. W. Kildal, hvor han anla landets største frukthage i 1850-årene. Området ble første gang utparsellert for boligbygging i 1914. Østensjøbanen ble planlagt og åpnet i 1926. Utover på 1950- tallet fikk strøket en stor boligbygging, vesentlig som villabebyggelse

Byggemåte / Kostnader

Byggherre er Opsahl Eiendom som er en solid aktør med snart over 20 års erfaring i området. Opsahl Eiendom har til enhver tid ulike boligprosjekter under utvikling og for salg. Nye boliger blir oppført med vekt på tradisjonelt håndverk, god kvalitet og miljøvennlige løsninger, og bruker erfarne arkitekter på hvert prosjekt for å finne de beste løsningene. Husene bygges på stedet gjennom godt, tradisjonelt håndverk. Se leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.

 

Prisantydning

Hus 1: Kr. 9 750 000,- + omk.

Hus 2: Kr. 9 500 000,- + omk.

Hus 3: Kr. 10 000 000,- + omk.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Fellestomt for boligtunet. Tomten er deles ihht vedlagt utomhusplan. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser, ferdig tilsådd topplag. Det som på situasjonskartet er vist som vei og gangarealer leveres med herregårdssingel. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant søkes beholdt. Det anlegges ikke ny beplantning.

 

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

 

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

 

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er pliktig til å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest uten unødig opphold.

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

 

Reguleringsforhold

Tomten er regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Tomten omfattes av småhusplanen for småhusområder i Oslo ytre by, S-4220. BYA er inntil 24 % bebygd areal. Reguleringskart og bestemmelser følger som en del av tilhørende nøkkelinformasjon.

 

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

 

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

 

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

 

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter

- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper)

- Annet privat forbruk

- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap

 

Oppgjør

10 % av kjøpesummen betales når selger har stilt garanti i henhold til § 12 i bustadoppføringslova. Innbetalingen må være fri egenkapital. Delbetalingen vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i bustadoppføringslova. Derom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til § 47 blir beløpet å anse som forskudd- og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp og omkostninger, betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

 

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PRIVATmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PRIVATmegleren mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

9 500 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

77 500,- (Dokumentavgift)

199,50 (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

525,- (Tingl.gebyr obligasjon)

--------------------------------------------------------

78 749,50 (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

9 578 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salgsfremdrift. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra offisiell byggestart. Igangsettelses forutsetter 2 solgte enheter.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 144

Bruksnr: 305

 

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig!

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år, uten å måtte tenke på oppussing

- Tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg

- Høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger

- Lavt energiforbruk

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringsloven. Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse

- Økte krav til takets oppbygging

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap

- Lav dokumentavgift

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no