Holtveien 48 C

Bekkelaget/Nordstrand - Stor herskapelig enebolig m/høy standard. Fjordutsikt!

Egen velværeavdeling og dobbel garasje. Eiendommen ligger i et meget attraktivt villastrøk i bydel Nordstrand på Ekeberg/Bekkelaget, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Boligen er strøkstilpasset og vil gli naturlig inn i den byggestilen området representerer. Huset er tegnet med en praktisk og godt gjennomtenkt planløsning.

Følg utviklingen av prosjektet på facebook

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- Boligen har utgang fra kjøkken og stuen til solrik markterrasse og hage og utgang fra stuen i andre etasje, til solrik utsiktsbalkong.

- Frittstående romslig og stilfull utendørs garasje med plass til to biler.

- Elektrisk garasjeåpner med fjernkontroll .

- God lagringsplass i underetasje, innredet loft og garasje.

- Boligen leveres med ferdigplen.

- Asfalt i internveier.

- Fransk kjøkken fra Mobalpa, type Lay Laya.

- 1-stavs eikeparkett.

- Egen spa/velværeavdeling med bl.a. badstue, dobbel dusj og massasjebadekar.

- Baderoms innredninger og sanitærporselen fra Villeroy & Boch.

- Fliser fra bl.a. Villeroy og Boch.

- Blandebatterier og dusjer fra Damixa.

- Sentralstøvsuger som dekker hele boligen.

- Heltre eik i trappetrinn.

- Downlights.

- Luft/vann varmepumpesystem med vannbåren gulvvarme.

- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

- Grunnmur i passivstd. for redusert varmetap.

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse.

- Kvalitetsvinduer fra Nordan med lavenergiglass.

- Varmekabel i oppkjørsel.

- Pipe med peisovn.

- Kompakte innvendige dører med dempelist.

- Profilert overmalt listverk.

- Utekran med varmt og kaldt vann.

- Platting fra utgangen fra stuen.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer.

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang.

- Økte krav til takets oppbygging.

- Elektriske installasjonene leveres som skjult anlegg.

- Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer og jordfeilbryter. El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og normer ihht. NEK 400-2010.

- Ringeanlegg for hoveddør og røykvarslere iht. forskrifter.

- Det leveres trekkerør for kabler til TV, bredbånd og tlf.

- Nøye utvalgte samarbeidspartnere i alle ledd.

- Egen Facebookside med hyppige oppdateringer om status og milepæler i byggeprosessen.

Innhold:

Underetasje:

Trimrom, bad/Wc, bod, hjemmekino, trapperom med kott, gang, bod/teknisk rom og velvære avdeling/spa med massasjebadekar, dobbeldusj, Wc, badstue m.m.

 

Første etasje:

Entré, Wc, vaskerom med egen inngang, kjøkken med utgang til hage via dobbeltdør. Stue, spisestue og bibliotek/TV-stue med utgang til hage via dobbeltdør.

 

Andre etasje:

Hovedsoverom med utgang til balkong og en suite bad/Wc, to soverom, allrom/TV-stue og bad/Wc.

 

Lofts etasje:

Innredet loftsetasje med loftstue/kontor.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

BTA 424 / BRA 383 / P-ROM 328 / S-ROM 55 kvm

 

Enebolig:

Sum: BTA 388 / BRA 348 / P-ROM 328 / S-ROM 20 kvm

 

U.Etasje:

BTA 112 / BRA 102 / P-ROM 88 / S-ROM 14 kvm

1.Etasje:

BTA 112 / BRA 102 / P-ROM 102 / S-ROM 0 kvm

2.Etasje:

BTA 122 / BRA 104 / P-ROM 104 / S-ROM 0 kvm

Loft etasje:

BTA 42 / BRA 40 / P-ROM 34 / S-ROM 6 kvm

 

Garasje:

BTA 36 / BRA 35 / P-ROM 0 / S-ROM 35 kvm

 

S-ROM utgjør boder i u.etg, teknisk rom og garasje, forøvrig P-ROM.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Underetasje:

Trimrom, bad/Wc, bod, hjemmekino, trapperom med kott, gang, bod/teknisk rom og velvære avdeling/spa med massasjebadekar, dobbeldusj, Wc, badstue m.m.

 

Første etasje:

Entré, Wc, vaskerom med egen inngang, kjøkken med utgang til hage via dobbeltdør. Stue, spisestue og bibliotek/TV-stue med utgang til hage via dobbeltdør.

 

Andre etasje:

Hovedsoverom med utgang til balkong og en suite bad/Wc, to soverom, allrom/TV-stue og bad/Wc.

 

Lofts etasje:

Innredet loftsetasje med loftstue/kontor.

 

Holtveien 48 c er en herskapelig enebolig på tre plan pluss innredet loft. Boligen er strøkstilpasset og vil gli naturlig inn i den byggestilen området representerer. Huset er tegnet med en praktisk og godt gjennomtenkt planløsning. Boligen har en tidsriktig meget høy standard og blir bygget etter dagens levestandard og bomønstre. Huset vil bære preg av store gode rom og høy kvalitet på bygning og inventar.

 

Boligen blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det 1 stavs eikeparkett. Badene levers med fliser fra bla. Villeroy & Boch på vegg og gulv. I første-, underetasje- og andre etasjen blir det levert vannbåren gulvvarme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Vannbåren varme er et glimt inn i fremtiden hvor utrykket "gulvkaldt" ikke eksisterer. Det er mange fordeler med vannbåren gulvvarme som; jevnere varmefordeling, sunnere inneklima og tryggere innemiljø, samt en spesielt lun og god atmosfære i samsvar med enøks anbefalinger.

 

Kjøkkeninnredning leveres fra Franske Mobalpa. Mobalpa er en av Frankrikes mest anerkjente kjøkkenleverandører og har levert sitt kvalitetsprodukt til Norge i over 25 år. Mobalpas kjøkkeninnredninger gjenspeiler tradisjon og design i en balansert sammensetning, hvor du som bruker er satt i sentrum. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kvalitet, pris og leveringsdyktighet har vært Mobalpas sterke argumenter i alle år.

 

Entré/gang/hall

Entreen blir stor og praktisk tilrettelagt med bl.a. fliser på gulv, samt god plass for garderobeskap. Rommet vil gi et godt førsteinntrykk i tilknytning til resten av huset.

 

Kjøkken

Kjøkkenet er stort og praktisk og ligger tilknyttet mot spisestue/stue. Det er lagt opp til god benke- og lagringsplass og god plass for spisebord og tilhørende møblement. Kjøkkeninnredning fra Mobalpa, type Lay Laya, se vedlagt kjøkkentegning. Her blir det god plass for familie og venner i sosiale lag.

 

Rommet får godt med vindusflater som gir rikelig med lys, 1 stavs eikeparkett på gulv og utgang via tofløyet balkongdør til hage.

 

Stue, spisestue, bibliotek/TV-stue første etasje

Boligen inneholder en kombinert stue med plass til spisestue, dagligstue og bibliotek/TV-stue, alt etter som en ønsker å innrede selv. Det leveres peisovn for ekstra hygge. Stuen har også utgang via tofløyet balkongdør til hage med overbygget terrasse og platting.

 

Stue andre etasje/stue underetasje

I andre etasje innehar huset en koselig stue, med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv. Her vil det også være utgang til terrasse med flotte sol- og utsiktsforhold. Ved behov kan man enkelt bygge et ekstra soverom på denne etasjen.

 

I underetasjen blir det et stort oppholdsrom/kinorom/lekerom eller lignende, alt etter behov/ønske. Underetasjen vil ha egen inngang med rom tilknyttet bad. Her er det mange bruksmuligheter.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen

inneholder fire baderom, ett separat wc og separat vaskerom. Badene er utstyrt med fliser på gulv og vegg, veggmontert toalett, dusjnisje, badekar, servanter og lignende. Badene har meget god standard med baderoms innredninger, sanitærporselen, blandebatterier og armaturer fra bla. Villeroy & Boch og Damixa.

 

- Andre etasje

Hovedsoverommet får adkomst til eget eksklusivt bad/"en suite" med badekar, dobbel servant, vegghengt WC og dusj. Det andre badet blir utstyrt med veggehengt WC, dusj og servant.

 

- Første etasje

Praktisk plassert WC rom med vegghengt WC, fliser på gulv og servant. Vaskerom vil ha to innganger, som er praktisk plassert mht. planløsningen. Vaskerom med fliser på gulv.

 

- Underetasje

Separat bad med vegghengt WC, servant og dusjhjørne.

 

Underetasjen har egen "velvære avdeling". Velværeavdelingen leveres med innredning fra Villeroy og Boch, massasjebadekar, servant, vegghengt toalett, dobbel dusj og badstue. Her kan du pleie kroppen og få mosjonert både det fysiske og mentale.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen er tiltenkt tre/fire gode soverom med god plass til garderobeløsninger. Hovedsoverommet får adkomst til eget bad/"en suite" med badekar, dobbel servant, vegghengt WC og dusj med regndusj. Dersom det er behov for enda ett soverom, kan det tilpasses enkelt. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendig bod, stort innredet loft og romslig dobbel garasje.

 

Oppvarming

Boligen leveres med anerkjent varmepumpe (markedets kraftigste) og vannbåren gulvvarme i kjeller, første og andre etasje.

 

Oppholdsrom uten vannbåren varme leveres med termostatstyrte panelovner.

 

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

 

Boligen vil bygges med hensyn til å redusere varmetap for å oppnå bedre energiutnyttelse.

Parkering / Garasje

 

Egen romslig dobbelgarasje med fjernstyrt garasjeportåpner og parkering på egen tomt. Forøvrig gateparkering.

Adkomst

 

Enkel adkomst. Det vil anlegges varmekabel i oppkjørsel.

 

 

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt/hage

 

Flat tomt på 668 kvm opparbeidet med plen, gjerde og diverse beplantning mot naboer.

Vei / Vann / Avløp

 

Privatvei med varmekabler opp til huset. Offentlig vei i Holtveien, offentlig vann og privat avløp tilknyttet offentlig nett.

 

Byggemåte / Kostnader

Boligen er en arkitekttegnet enebolig som bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE Eksklusiv er boliger som inkluderer det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering fra grunnmur, innervegger mot lyd gjennomgang og norske kvalitets vinduer.

 

Se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgave for nærmere informasjon vedrørende byggemåte.

Servitutter / Rettigheter

 

21.12.2012 1090858

(Kopi bestilt: 06.09.2013 12:36:40

av Anders Hartwig Thoresen) BEST. OM ADKOMSTRETT

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 150 / /

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 151 / /

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

 

21.12.2012 1090858

(Kopi bestilt: 06.09.2013 12:36:40

av Anders Hartwig Thoresen) BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 91 / /

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 100 / /

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 150 / /

Rettighet hefter i: 0301 / 156 / 219 / /

Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Reguleringsforhold

 

Boligen er regulert til boligformål. Gjeldende regulering er S-4220. Kopi av reguleringskart med bestemmelser og rammetillatelse utleveres etter henvendelse til megler.

 

Oppgjør

10% av kjøpesum betales inn etter at kjøper har mottatt §12 garanti ihht Bustadoppføringsloven. Pengene er rentebærende for selger frem til eiendommen er overskjøtet. Selger har ikke tilgang til innbetalingen med mindre han stiller §47 garanti ihht Bustadoppføringsloven.

Finansiering

 

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

Tinglysning av skjøte: Kr 1060,-

Tinglysning av pantedokument: 1060,- (forutsetter lån)

Grunnbok: Kr 199,50-

Dokumentavgift: 2,5 % av tomteverdi: Kr 125 000,- (basert på kr 5 000 000,-)

Sum omkostninger: 127 319,50-

 

Sum omkostninger og prisantydning: Kr 14 027 319,50-.

Ligningsverdi

 

Ingen ligningsverdier er fastsatt. Ligningsverdi skal dog ikke overstige 30% av markedsverdien dersom boligen brukes som primærbolig. Det er egne satser ved sekundærbolig.

Overtagelse

 

Eiendommen overtas av kjøper tidligst første kvartal 2015 men senest andre kvartal 2015, forutsatt oppstart i løpet av 2013/1 kvartal 2014.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

 

Boligen selges ihht. regelverk i Bustadoppføringsloven.

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og familievennlig villastrøk i bydel Nordstrand på Ekeberg/Bekkelaget, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

 

Huset vil få meget bra solforhold og en fantastisk utsikt over fjorden. Dette er en bolig som passer perfekt for deg/dere som ønsker en ny, lettstelt og stor enebolig, bygget med det "lille ekstra". Boligen er arkitekttegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Det er satt fokus på kvalitet, tradisjonelt godt håndverk og betydelig bedre standard.

Området er preget av villabebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur og idrett. Boligen har beliggenhet mellom Holtet og Kastellet.

 

Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som bl.a. Ekeberg/Brannfjell og Østmarka, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra eiendommen er det ellers kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Oslofjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya.

 

Området har kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m. som gjør området er et attraktivt sted å bosette seg.

 

Servicetilbud

Boligen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar, Matkroken, Jacobs og Joker. Døgnåpen bensinstasjon i kort gange fra boligen.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligene nær Holtet, Sæter og Lambertseter kjøpesenter som innehar et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, jernvare, vinmonopol, kafeer, restauranter, helsetilbud etc..

 

Det er også kort vei til Oslo sentrum via offentlig kommunikasjon og bil med hovedstadens rike utvalg av servicetilbud.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via trikk. Nærmeste trikkeholdeplass er Sørli eller Kastellet og ligger i kort gange fra boligen.

 

Skole og barnehage

Eiendommen sokner og har nærhet til Kastellet barne- og ungdomsskole og Bekkelaget Skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Kastellet skole har rundt 600 elever fordelt på 1. til 10. klasse. Den startet opp høsten 2004. Skolen ligger idyllisk til mellom Nordstrand og Bekkelaget.

 

Skolebygningen er et resultat av en arkitektkonkurranse, og har et moderne og minimalistisk preg. Skolebygningen er fordelt på en hovedbygning, bygg A, for spesialrom, kultur- og gymsal og administrasjon. Bygg B, C og D er for småskolen/aktivitetsskolen, mellomtrinnet og Regnbuen (spesialavdeling for barn med ulike funksjonshemninger) , og et for ungdomstrinnet. Overdekkede broer og tak, binder byggene sammen med hovedbygningen.

 

Kastellet skole er en skole som scorer langt over snittet i Oslo i nasjonale prøver som igjen danner grunnlaget for hvilken videregående skole elever kommer inn på senere.

 

Historie om bydel Nordstrand

Området het opprinnelig Sæterstranda, mens dagens navn opprinnelig ble brukt om eiendommen Nordstranda, i dag Mosseveien 196 i krysset Mosseveien og Nordstrandsveien, nord for den eldre eiendommen Stranda ved Bunnefjorden. Da jernbanen fikk en stasjon her i 1884, fikk den navn etter den nærliggende

eiendommen Nordstrand rett nedenfor. Etterhvert gikk dette over til å bli navnet for hele området og i 1906 ble dette offisielt navnet på sognet.

 

Jernbanen gjorde området til et utfartssted og i gangavstand fra jernbanestasjonen åpnet Nordstrand bad rundt 1900. Området fikk pensjonater og teatre, samt villabebyggelse som spredte seg oppover åsen på tomter utskilt fra gårdene på Nordstrandshøgda som platået etterhvert ble hetende. Andre underområder som regnes til strøket er Sæter og Bråten.

 

Området ble knyttet til byen gjennom forstadsbanen Ekebergbanen som ble anlagt fram til Sæter i 1917 og videre til Ljabru i 1941. Dette la grunnlaget for videre boligbygging på de gamle jordbruksområdene og furuskogen som var her tidligere.

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no