Jotunveien 11

Fire nye energivennlige eneboliger.

Hver bolig blir på tre plan pluss kaldt loft. Husene blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det hvitpigmentert eikeparkett og på bad leveres fliser fra bla. Bergersen flis på Ryen. I første- og underetasjen blir det levert vannbåren gulvvarme. Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE har boliger som inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- Valgfri kjøkkeninnredning fra Sigdal.

- Valgfri baderomsinnredning fra Foss bad eller lignende.

- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

- Luft til vann varmepumpe.

- Vannbåren gulvvarme.

- Sentralstøvsuger med ett uttak pr etasje.

- 200 liters varmtvannsbereder seriekoplet med varmeveksler, tilssvarende ca. 400 l tappevann.

- To stk utekraner, hvorav en med kaldt og varmtvannstilkobling.

- Trevinduer fra Nordan med 3-lags lavenergiglass i malt i samme farge ute/inne. U-verdi tilnærmet 1,0.

- FG-godkjente dører.

- De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter og normer (NEK 400-2010).

- Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon.

- El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og normer ihht. NEK 400-2010.

- Brannvarsler/slukkeredskap ihht dagens forskrift.

Innhold

U. Etasje: Disponibeltrom med egen inngang, bad/wc, trappegang, tekniskrom, vaskerom og bod/disponibelt rom.

1. Etasje: Entré/gang, wc, kjøkken/spisestue/stue og garasje.

2. Etasje: Trappegang, to gode soverom med utgang til balkong, stort hovedsoverom med inngang til eget bad/wc og bad/wc.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

HUS 1 og 2

BTA 210 / BRA 183 / P-ROM 163 / S-ROM 20 kvm fordelt på:

U. Etasje:

BTA 70 / BRA 61 / P-ROM 57 / S-ROM 4 kvm

1. Etasje:

BTA 70 / BRA 61 / P-ROM 45 / S-ROM 16 kvm

2. Etasje:

BTA 70 / BRA 61 / P-ROM 61 / S-ROM 0 kvm

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Byggemåte / Kostnader

I Jotunveien 11 er det prosjektert fire nye energivennlige eneboliger. Hver bolig blir på tre plan pluss kaldt loft. Boligene er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Husene er planlagt med praktiske og godt gjennomtenkt planløsninger, som også tar hensyn til internbeliggenhet med tanke på sol- /lysforhold og innsyn mellom boligene. De vil få en tidsriktig høy standard og bygget etter dagens levestandard og bomønstre.

 

Husene blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det hvitpigmentert eikeparkett og på bad leveres fliser fra bla. Bergersen flis på Ryen. I første- og underetasjen blir det levert vannbåren gulvvarme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Det er mange fordeler med vannbåren gulvvarme, kombinert med varmepumpe, og kvalitetsvinduer fra Nordan som; jevnere varmefordeling, sunnere inneklima og tryggere innemiljø, samt en spesielt lun og god atmosfære i samsvar med enøks anbefalinger. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal kjøkken. Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Som kjøper av en bolig vil man også få muligheter til egne tilpasninger.

 

Entré/gang/hall

Entreen blir praktisk innredet og får bl.a. fliser på gulv, samt mulighet for garderobeskap og gir et godt førsteinntrykk av boligen.

 

Kjøkken

Kjøkkenet er tegnet med en praktisk og moderne åpen løsning mot spisestue/stue. Kjøkken får også godt med benke- og lagringsplass og god plass for spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Innredningen leveres av Sigdal og kjøper har mulighet til å velge innredning og løsning etter eget ønske.

 

Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys samt utgang til romslig markterrasse og hage med gode lys- og solforhold.

 

Stue/stue underetasje

Første etasje innehar en romslig stue/spisestue, med god plass for sofa og tv-løsning. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys samt utgang til romslig markterrasse og hage med gode lys- og solforhold.

 

I underetasjen er det trimrom/kinorom/"kjellerstue"/bod med egen inngang/utgang hvor en kan tilpasse rommet etter eget behov, noe som gir ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier

 

Bad/wc/vaskerom

Boligene inneholder tre baderom, separat wc og separat vaskerom. Badene er utstyrt med fliser på gulv og vegg, membran og veggmontert toalett. Wc og vaskerom har fliser på gulv.

 

Det er også tiltenkt mulighet for badekar på et av badene i andre etasje.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen får tre gode soverom med mulighet for garderobeløsninger. To av soverommene har utgang til balkong. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garasje og innvendig bod.

 

Innredninger

Kjøkkeninnredning fra Sigdal, baderomsinnredning og garderobeskap/innredning inkluderes i leveranse til en samlet verdi pålydende kr 120 000,-. Kjøper står selv fritt til å disponere og fordele postene etter eget ønske såfremt krav til de enkelte rom ivaretas.

 

For nærmere informasjon om byggemåte og valg av overflater til de forskjellige rommene, se leveransebeskrivelsen som vedlagt salgsoppgaven.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig fra Anders Opsahl Eiendom AS

- Lavt energiforbruk

- Lav dokumentavgift

- Stivere bjelkelag i alle etasjer

- Økte krav til takets oppbygging

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse

- Mulighet til å tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg

- Høy teknisk standard: god isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år.

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringslova.

Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

Utstyr

 

- Valgfri kjøkkeninnredning fra Sigdal.

- Valgfri baderomsinnredning fra Foss bad eller lignende.

- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

- Luft til vann varmepumpe.

- Vannbåren gulvvarme.

- Sentralstøvsuger med ett uttak pr etasje.

- 200 liters varmtvannsbereder seriekoplet med varmeveksler, tilssvarende ca. 400 l tappevann.

- To stk utekraner, hvorav en med kaldt og varmtvannstilkobling.

- Trevinduer fra Nordan med 3-lags lavenergiglass i malt i samme farge ute/inne. U-verdi tilnærmet 1,0.

- FG-godkjente dører.

- De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter og normer (NEK 400-2010).

- Det legges trekkerør for kabler til TV, bredbånd og telefon.

- El-anlegget er dimensjonert etter gjeldende forskrifter og normer ihht. NEK 400-2010.

- Brannvarsler/slukkeredskap ihht dagens forskrift.

Oppvarming

 

Boligen leveres med luft til vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i kjeller og 1. etg. Stålpipe med peisovn og videreføring av vannbåren varme i gulv i 2. etg kan utføres som tilvalg. Øvrige rom uten vannbåren varme leveres med termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd (NEK 400-2010).

 

Det leveres varmekabel på bad i andre etasje dersom ikke vannbåren varme videreføres. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen styringstermostat/regulator på egen kurs/sløyfe.

 

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

Parkering / Garasje

 

Hver bolig får egen garasje med plass til en bil og biloppstillingsplass på egen tomt.

 

Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

 

Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren til annonserte tomte visninger.

 

Ring gjerne megler for å avtale tomtevisning!

Beskrivelse av tomt/hage

 

Lett skrående tomt på 1477 kvm. Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. Eiendommen seksjoneres med eksklusiv bruksrett til privat hagedel jf. vedlagt utomhusplan. Endelig grensejustering kan avvike noe.

Det vil bygges fire eneboliger med garasje på tomten. Eksisterende bygg vil rives.

 

Området består i all hovedsak av småhusbebyggelse.

Byggemåte

 

Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE har boliger som inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering fra grunnmur og innervegger mot lyd gjennomgang. Solide og anerkjente Norske leverandører på alle produkter.

 

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Se vedlagt leveransebeskrivelse i fullverdig prospekt for nærmere informasjon.

 

S-ROM utgjør garasje og tekniskrom i underetasjen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra utbygger. Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom - dette er boligens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Rommene med vindu i underetasjen tilfredsstiller ikke kravene til varig opphold i forhold til lysinnslipp og utsyn. Boder med vinduer og som er overflatebehandlet på gulv og vegger er medtatt som P-rom. Takhøyden i underetasjen er ca. 2,4 m, med enkelte innkassinger for tekniske installasjoner samt noe lavere takhøyde under garasje. Garasje er medtatt i BRA og S-rom.

Ligningsverdi

 

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ligningsverdi skal ikke overstige 30% av boligens markedsverdi, ved primærbolig.

Reguleringsforhold

 

Boligene er regulert til boligformål. Gjeldende regulering er S-4220 (småhusplanen) vedtatt 15.03.2006. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt. Rammetillatelse for rivning av eksisterende bolig er gitt 02.07.2014. Ihht rammetillatelse gitt 16/09/2014 er BYA =23,98%. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart er vedlagt salgsoppgaven. Kopi av rammetillatelser kan fås ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av sameiet

 

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

 

Sameiet har pr i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om.

Faste, løpende kostnader

 

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Kjøper må påregne kostnader til:

 

- TV og internett

- Privat strømforbruk

- Kommunale avgifter (stipulert ligger dette mellom 10-14 000,- pr år)

- Forsikringer

- Andre normale utgifter

Oppgjør

 

10% av kjøpesum overføres meglers klientkonti så snart selger har fremskaffet §12 garanti ihht Bustadoppføringsloven. Rest kjøpesum og omkostninger til overtagelse.

 

Eneboligene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og frem til overtagelse. Garantien trappes opp til 5 % av kjøpesummen i minst 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før garanti er stilt. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameie og driften av dette.

Finansiering

 

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

BOLIGENE SELGES FORTLØPENDE TIL FASTEPRISER (INGEN BUDRUNDE). KRAV OM VARIGHET PÅ BUD MTP. UTLYSTE VISNINGER FRAVIKES.

 

8.950.000,- + omkostninger.

 

Omkostninger utgjør:

Pante attest: kr 199,50-

Tinglysningsgebyr skjøte: kr 525,-

Tinglysningsgebyr obligasjon kr 525,-

Dokumentavgift tomteverdi: kr 87 500,- (2,5% av tomteverdi på kr 3 500 000,-)

Sum omkostninger: Kr 88 749,50-

 

Kjøpesum inkludert omkostninger: kr 9 038 749,50-

Diverse

 

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Evt. utleidedel er søknadspliktig. Merk at rom i underetasjen ikke tilfredsstiller krav for varig oppholdsrom.

 

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

 

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket.

 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater. Glipper mellom tak/list og vegg/list kan forekomme.

 

Ved montering av ferdigmalt listverk vil det fremkomme synlige spikerhoder og skjæresnitt. Dette vil ikke leveres overmalt.

 

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet.

 

Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer. Husets ytre grenser er gitt og er endelig PROM/ BRA kan variere med +/- 5 % på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse.

 

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig.

 

Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enhetene. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende.

 

Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt, kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd.

 

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/ aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

 

Vedlagte kontrakts dokument til prospekt forutsettes gjennomgått før bud gis.

 

Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud.

 

Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

 

Utomhusplanen er utarbeidet i forbindelse med gitt rammetillatelse og seksjonering av eiendommen.

Overtagelse

 

Antatt overtagelse er stipulert til 12 - 14 måneder etter tilstrekkelig forhåndssalg. Det tas forbehold om salg av tre stk. eneboliger før igangsettelse av stipulert overtagelse. Dette kan påvirke byggestart og dermed overtagelsestidspunkt. Kjøper aksepterer endring av dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

 

Boligene selges etter Bustadoppføringslova og regulerer salgsvilkårene i avtalen.

Budgiving

 

BOLIGENE SELGES FORTLØPENDE TIL FASTEPRISER (INGEN BUDRUNDE). KRAV OM VARIGHET PÅ BUD MTP. UTLYSTE VISNINGER FRAVIKES.

 

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.

Lov om hvitvasking

 

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eiendommen ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på Bekkelaget. Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier å bo. Jotunveien går i en sløyfe fra Granstuveien i nord til Frodes vei i sør. Boligene i Jotunveien ligger fint til på et av de høyeste punktene på Bekkelaget, ca. halvveis inn i veien. Eneboligene er vestvendt og vil ha gode sol- og lys forhold.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

 

Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier. Det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur og idrett. Det er store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt turmuligheter ved Nøkklevann, Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter og Ekebergparken. Fra eiendommen er det ellers kort reisetid til fjorden med flere populære badeplasser langs fjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya.

 

Området har også kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m.

 

Servicetilbud

Jotunveien 11 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi på Karlsrud. Lambertseter senter eller Jacobs på Holtet. Ved disse destinasjonene finner man også treningssenter, helsetilbud, apotek, post, bank, mote, parfymeri, interiør, jernvare, blomsterhandel, kafé, restaurant, vinmonopol og mye mer.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Oslo sentrum også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste T-bane holdeplass er på Karlsrud. Bussholdeplass i Raschs vei (nr 74) og trikkeholdeplass på Kastellet.

 

Skole og barnehage

Boligene sokner til Karlsrud (barne- og ungdomsskole) og Lambertseter videregående skole (i følge hjemmesidene til Oslo kommune). Det er også flere barnehager i nærområdet. Interessenter oppfordres til egne undersøkelser ved preferanse om skoletilhørighet da det ligger flere skoler i nærområdet.

 

Karlsrud skole ble etablert i 1963. 1991 ble skolen lagt ned etter nedgang i folketall i området. I 1998 ble det igjen behov for skoleplasser og Karlsrud skole ble igjen åpnet for trinnene 1. til 4. Skolen gjennomgikk totalrenovering og utvidelse med ferdigstillelse i 2005. Fra høsten 2010 ble skolen utvidet med klasser fra 1. til 10. trinn.

 

Lambertseter videregående skole har 855 elever og omtrent 100 tilsatte i skoleåret 2012/13. På Lambertseter videregående skole finner man linjene studiespesialisering og idrettsfag. Lambertseter har også en spesialpedagogisk avdeling for multifunksjonshemmede elever. Skolens adresse er Cecilie Thoresens vei 6.

 

Lambertseter skole ble grunnlagt i 1961 under navnet Lambertseter høyere skole med realskole, framhaldskole og gymnasklasser. De fire første årene hadde skolen lokaler på Manglerud, men i 1965 fikk den egne lokaler på Karlsrud, tegnet av arkitekt Reusch. I samme bygning lå fra 1968 Karlsrud ungdomsskole, og helt frem til 1976 var det lærere som underviste noe på begge skoler. I flere år var det to ulike ledelser i samme bygning, én for ungdomsskolen og én for videregående. Først da Orlaug Merkesdal ble rektor i 1974, ble ledelsen felles for ungdomsskolen og videregående. Ungdomsskolen ble lagt ned i 1977. I skoleåret 1972/73 hadde skolen sitt høyeste elevtall noensinne med ca. 1000 elever.

 

Mellom 2008 og 2011 gikk skolen igjennom en omfattende oppussingsperiode, og den har i dag to baseløsninger, samt nye realfagsrom og forskningslaboratorier. Lambertseter kan i dag skilte med Oslos bredeste programfagstilbud, med alle tilgjengelige realfag, samt svært mange språk-, samfunns- og økonomifag.

 

Skolen har et aktivt elevråd, og den fikk elevrådsprisen i 2007, 2009 og 2012. Lambertseterrevyen er en av Oslos beste skolerevyer, og har vunnet nest flest revypriser på Revykavalkaden. Lambertseter vant både i år 2000, med revyen "RevyTM", og i år 2010, med revyen "Alt handler om MEG".

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no