Kåresvei 13

3 nye eneboliger med dobbel garage, vestvendte balkonger og hage.

Attraktiv beliggende i et etablert og barnevenlig villastrøk på Karlsrud i Nordstrand Bydel. Boligene blir liggende rundt et hyggelig tun med balkonger og hager rettet mot vest. Kort avstand til Kiwi og Rema 1000 i nærområdet, samt nye Lambertseter Senter med et variert utvalg av ulike forretninger, kino, bibliotek, kafeer mv. Fine treningstilbud. Kort avstand til Holtet med delikatessebutikken Jacobs, Sushi restaurant og ulike forretninger.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

Entré/gang/hall:

Entreen er praktisk innredet og har bl.a. fliser på gulv med gulvvarme samt god plass for garderobeløsning og garderoberom. Rommet er holdt i lyse tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene. Downlights belysning.

Sigdal Kjøkken:

Kjøkkenet fra Sigdal (type Uno hvit) er delikat og stilfullt samt praktisk designet med god benke og lagringsplass. Innredningen har glatte fronter og er utstyrt med ventilator, integrert oppvaskmaskin, ovn og induksjon platetopp samt skap til integrert kjøl/frys. Direkte utgang til balkong.

Det er mulighet for tilkobling av kjøkken i 1. etasje.

 

Stue og uteplass:

Eneboligen har en loftstue og en lys, stor og tiltalende kombinert stue i andre etasje med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen er også utstyrt med stålpipe og en moderne peisovn fra Nordpeis for ekstra hygge og varme på kalde vinterdager. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til solrik balkong.

 

Bad/wc/vaskerom:

Boligen inneholder to delikate baderom hvorav det første badet er et kombinert bad/wc/vaskerom utstyrt med fliser på gulv, fliser på vegg, membran, gulvvarme, enkel servant, veggmontert toalett, åpent dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Bad 2: Det andre badet inneholder fliser på gulv, fliser på vegg, gulvvarme, enkel servant, veggmontert toalett. Innredning fra Alterna, Day by Day, Everyday hvit matt med heldekkende servant samt dusjvegger.

 

Soverom og garderobe:

Eneboligen har tre/fire koselige soverom med tilhørende garderobeløsning på tre av soverommene. Soverommene i loftetasje har begge utgang til solrik balkong. Garderobeskap leveres i hvit glatt utførelse med slagdører, stang, hyller og hvite knotter.

 

For mer informasjon se leveranse beskrivelse vedlagt salgsoppgaven.

 

Utstyr

Ventilasjon / sentralstøvsuger:

Balansert varme- gjenvinnende ventilasjonsanlegg med meget god gjenvinnings- effekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Avtrekk i våtrom og kjøkken samt avtrekk i alle oppholdsrom iht. plantegning. Det leveres sentralstøvsuger med slangesett ferdig montert med ett uttak pr. etasje.

 

Elektroinstallasjoner:

De elektriske installasjonene leveres som skjult anlegg. Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer og jordfeilvarsler/bryter. Ringe- anlegg for hoveddør og røykvarslere iht. forskrifter.

 

Downligts:

Det er lagt inn godt med downlights i boligen.

 

Innhold:

Første etasje: Entré/hall med garderoberom, soverom/oppholdsrom (evnt. praktikantdel) med adkomst til bad/wc/vaskerom og utgang til hage. Dobbelt garasje, samt sportsbod i forbindelse med garasje.

Andre etasje: Stort kjøkken/stue/spisestue med utgang til balkong, soverom, bad og arbeidsrom.

Loft: Trappegang, loftstue/oppholdsrom, innredet rom og to soverom.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

BTA 242 / BRA 219 / P-ROM 186 / S-ROM 33 kvm

 

1.Etasje: BRA 86 / P-ROM 53 / S-ROM 33 kvm

P-ROM: Entré/hall med garderoberom, soverom/oppholdsrom (evnt. praktikantdel) med adkomst til bad/wc/vaskerom og utgang til hage.

S-ROM: Dobbelt garasje, samt sportsbod i forbindelse med garasje.

 

2.Etasje: BRA 83 / P-ROM 83 / S-ROM 0 kvm

P-ROM: Stort kjøkken/stue/spisestue med utgang til balkong, soverom, bad og arbeidsrom.

S-ROM: Ingen.

 

Loftsetasje: BRA 50 / P-ROM 50 / S-ROM 0 kvm

P-ROM: Trappegang, loftstue/oppholdsrom, innredet rom og to soverom.

S-ROM: Ingen.

 

Mulighet for praktikantdel i første etasje.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no