Kapellveien 33 B

Prosjektert enebolig i herskapelig stil

Vannbåren gulvvarme, stor terrasse, 2 stuer, 4 soverom og integrert garasje.

Megler: Joacim Johansen,
Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Kapellveien 33 er en prosjektert enebolig i herskapelig stil, over to plan med integrert garasje. Fra garasjen er det direkte adkomst til boligen - en svært praktisk løsning de fleste vil sette pris på. Eiendommen ligger i hyggelige omgivelser under én kilometer fra Kolbotn sentrum og med nærhet til flotte turområder. Boligen får to luftige balkonger, en stor terrasse og adkomst fra singlet gårdsplass.

Innvendig leveres boligen med en høy, moderne standard og familievennlig planløsning. Det blir vannbåren gulvvarme i hele første etasje, balansert ventilasjon med varmegjenvinner, sentralstøvsuger, samt elektriske installasjoner etter NEK400:2010. Innredning til bad, kjøkken og garderober er inkludert i leveransen med kr 120 000,- og kan fritt disponeres mellom de tre postene, så fremt krav til de enkelte rom ivaretas.

Boligen får en praktfull vinkelstue og et flott kjøkken - begge med store vinduer og utgang til terrasse. Videre får du en romslig loftstue med to balkonger, to helflisede bad, ett wc og et praktisk vaskerom. Boligens fire soverom ligger i andre etasje, hvor hovedsoverommet er plassert i suiteløsning med ett av badene. Entreen får sluse/bod til garasje, bod under trapp og flislagt gulv.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Det kan leveres andre materialer og standard mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne. Det vil utarbeides lister for tilvalg som vil inneholde mulighet for oppgradering/utvidelse av sanitæranlegg, elpunkter og endrede valg av overflatematerialer. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon!

Hvorfor kjøpe nytt
- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Fakta

- Prosjektert enebolig i herskapelig stil.

- Integrert garasje og singlet gårdsplass.

- Tørrskodd adkomst fra garasje via bod.

- Planert tomt med noe bevarte trær.

- Stor markterrasse utenfor stue og kjøkken.

- To balkonger med utgang fra loftstuen.

- Flislagt entré med bod under trapp.

- Stor vinkelstue med flotte vindusflater.

- Romslig loftstue gir ekstra fleksibilitet.

- Kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa.

- Innredninger inkludert med kr 120 000,-.

- To flislagte bad, ett wc og ett vaskerom.

- Fire soverom med plass for garderobe.

- Hovedsoverom i suiteløsning med bad.

- Bra med bodplass i begge etasjer.

- Enstavs, hvitpigmentert parkett på gulv.

- Glatte veggflater malt i fargen "hvit lin".

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

- Vannbåren gulvvarme i hele første etasje.

- Mulighet for en rekke individuelle tilvalg.

- Boligen leveres ryddet og byggerengjort.

Innhold / Standard

 

Innhold

1. etasje: Entré, kjøkken, stue/spisestue/bibliotek, wc, bod/sluse, teknisk rom og garasje.

2. etasje: 4 soverom, loftstue, 2 bad, vaskerom, gang og bod.

 

Beskrivelse

 

Entré:
Boligen får adkomst via en lys og innbydende entré med fliser på gulv, hvitmalt himling og malte, glatte veggflater i fargen "hvit lin". Entreen og hele første etasje får vannbåren gulvvarme som gir behagelig oppvarming. Fra entreen fører en hvit trapp med stålspiler opp til andre etasje. Under trappen er det praktisk lagringsbod. Entreen har også inngang fra garasje via en bod med noe lagringsplass.

Kjøkken:
Kjøkkenet vil ligge adskilt fra stuen via skyvedør og får tofløyet glassdør ut til terrasse. Rommet får enstavs parkettgulv, store sprossevinduer og lysmalte vegger i fargen "hvit lin". Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa, og det vil være opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk.

Innredning til bad, kjøkken og garderober er inkludert i leveransen med kr 120 000,- og kan fritt disponeres mellom de tre postene, så fremt krav til de enkelte rom ivaretas. Kjøkkenets størrelse gir god plass for en velutstyrt innredning.

Stue og loftstue:
Stuen blir et praktfullt rom med doble skyvedører til kjøkken og flott lysinnslipp fra store vindusflater. Fra stuen blir det også utgang til terrasse. Med utførelse i vinkel lar stuen seg enkelt møblere med sofagruppe, egen tv-krok og stort spisebord. Rommet får lyse veggflater, hvitpigmentert enstavs parkettgulv og hvitmalt himling. Det vil være behagelig varme i gulv og mulighet for ildsted som tilvalg.

I andre etasje vil du finne en ekstra stue - også denne av god størrelse, med de samme lekre overflatene og store vinduer. For familier vil den ekstra stuen bety ytterligere fleksibilitet og privatliv i hverdagen. Fra denne stuen er det dør ut til to balkonger.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen inneholder to delikate bad, ett separat wc og ett vaskerom. Badene er helfliset, mens wc og vaskerom har fliser på gulv og malte veggflater. Det blir gulvvarme på alle rom og opplegg for vaskemaskin på vaskerommet. Begge bad og vaskerom er plassert i andre etasje, mens toalettrommet har adkomst fra entreen.

Flisene på bad leveres fra Bergersen Flis, av typen Ri Blanco Mate i størrelse 25 x 36,5 cm på vegg. Gulvfliser leveres i typen Exil grey i størrelse 20 x 20 cm. Toalettene blir veggmonterte og blandebatterier til dusj og servant blir levert som ett-greps. Baderomsinnredning inngår i en pakke med garderober og kjøkkeninnredning til en verdi av kr 120 000,-

Soverom og garderobe:
Boligen får fire romslige soverom - alle plassert i andre etasje hvor det også finnes to bad. Hovedsoverommet får fransk balkong og ligger plassert i behagelig suiteløsning med ett av badene. Det blir god plass for garderobeløsning på hvert rom, og skap kan velges fra en samlet pakke som inkluderer kjøkkeninnredning og baderomsinnredning. Boligen vil ellers få lagringsplass under trapp og i bod i begge etasjer.

 

Oppvarming- teknisk

Boligen blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme i første etasje, supplert med varmekabler på bad og vaskerom, samt panelovner i rom uten gulvvarme. Det er mulig å få vannbåren varme som tilvalg i andre etasje, det samme gjelder for pipe og ildsted. Anlegget har luft-til-vann varmepumpe og rommene får egen romtermostat/regulator på egen kurs/sløyfe. Varmtvannsbereder blir på ca. 200 liter.

Eneboligen får balansert ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt. Det leveres sentralstøvsuger med ett uttak pr. etasje. Elektriske installasjoner leveres etter NEK400:2010. Sikringsskapet får automatsikringer, overbelastningsvern (hovedsikringer) og jordfeilvarlingsenhet/bryter. Boligen får også to utekraner, hvorav én med varmtvann. Det legges trekkerør for kabler til tv, bredbånd og telefon, og her vil det være mulig å gjøre tilvalg. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisk installasjon er inkludert.

 

Parkering / Garasje

Det blir parkering i integrert garasje og på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

 

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

 

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en fin beliggenhet, snaut én kilometer fra sentrum og med umiddelbar nærhet til flotte grøntområder. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser og matjord, slik at du enkelt kan opparbeide utearealene i tråd med egne ønsker. Gårdsplass og adkomstvei blir singlet. Eksisterende busker og trær i ytterkant av eiendommen vil bli forsøkt bevart.

Boligen får en stor terrasse utenfor første etasje med utgang fra henholdsvis stue og kjøkken. Utenfor stuen blir terrassen på 2 x 4 meter og utenfor kjøkkenet på 1,20 x 4 meter. Terrassen vil ha god plass for møblement og vender ut mot egen hage. Fra loftstuen i andre etasje blir det utgang til to balkonger som overbygger deler av terrassen.

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde, under én km fra på Kolbotn sentrum i Oppegård kommune. Kolbotn sentrum fremstår som allsidig og funksjonelt med god estetikk og moderne arkitektur. Tilbudet av fasiliteter er stort, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Her finner du også Kolbotnvannet, en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant.

Det er anlagt flere parker i tilknytning til sentrum. Generasjonsparken er en park som legger vekt på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et spesialanlegg for skating, Inline (rulleskøyter), BMX-sykling, og med klatrevegger. Det er dessuten kort vei til Sør- og Østmarkas flotte turløypenett.

Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spaanlegg. Ingierkollen byr på både slalåmsenter og tennisanlegg.

Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.

 

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. I Kolbotn sentrum er det gågater, kulturhus og kjøpesenter. Kolbotn Torg har 60 spennende butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Rosenholm stasjon som ligger ca. 6-7 minutter fra boligen. Det er ellers ca. 10 min å gå til Kolbotn stasjon. Fra Kolbotn stasjon til Oslo S bruker toget ca. 10-15 min. Med bil fra Kolbotn sentrum tar det ca. 9 min til Ingierstrand, 12 min til Vinterbro senter, 13 min til Ski Storsenter, 14 min til Oslo S og 42 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Eiendommen har gangavstand til Kolbotn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Kommunen har god barnehagedekning med både kommunale- og private barnehager.

 

Byggemåte / Kostnader

 

Byggemåte

Byggherre er Opsahl Eiendom som er en solid aktør med snart over 20 års erfaring i området. Opsahl Eiendom har til enhver tid ulike boligprosjekter under utvikling og for salg. Nye boliger blir oppført med vekt på tradisjonelt håndverk, god kvalitet og miljøvennlige løsninger, og bruker erfarne arkitekter på hvert prosjekt for å finne de beste løsningene. Husene bygges på stedet gjennom godt, tradisjonelt håndverk. Se leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.

 

Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 198 kvm, Bruksareal: 240 kvm, Bruttoareal: 268 kvm

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

 

Vei / Vann / Avløp

Tilknytningsavgifter for vann og avløp er med i leveransen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er pliktig til å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest.

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

 

Reguleringsforhold

Området er regulert til følgende formål:
- byggeområder for boliger, frittliggende småhusbebyggelse

 

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

 

Faste, løpende kostnader

- Privat strømforbruk
- Kommunale avgifter
- Tv/internett (tilkobling besørges av kjøper)
- Annet privat forbruk
- Hus- og innboforsikring
- Ev. faste kostnader sameiet blir enige om i fellesskap

 

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

 

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

 

Konsesjon / Odel

Ingen av delene.

 

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salgsfremdrift. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra offisiell byggestart.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.


Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

Omkostninger

12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
--------------------------------------------------------
301 249,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 301 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

 

Megler

Joachim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no