Magnefaret 10

Frittliggende og klassisk familiebolig. Hage, dobbel carport, egen inngang til kjeller.

Eneboligen er ferdig prosjektert/under oppføring av anerkjente Anders Opsahl Eiendom AS. Eneboligen blir oppført på stedet i god norsk tradisjon. Gode løsninger og funksjonalitet er vektlagt, og nøye gjennomtenkt med hensyn til dagens levestandard og bomønster.

Følg utviklingen av prosjektet på facebook

Megler: Joacim Johansen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- Boligen er miljøvennlig med gjennomtenkte løsninger

- Leveres med downlights og 2 stk. utelamper

- Balansert ventilasjon med 75-80 % varmegjenvinningseffekt av varmeforbruket

- Luft til vann varmepumpe

- Vannbåren gulvvarme i kjeller og 1. etasje, peis i 2. etasje

- 3 lags lavenergivinduer med lav u-verdi 1.0

- Vegghengt toalett i hver etasje

- God og moderne planløsning

- To innbygde biloppstillingsplasser i carport

- Egen inngang til underetasje med mange bruksmuligheter

- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje

Innhold

 Kjelleretasje: Gang/entré, dusjbad/wc, "hjemmekino"/bod 16,4 kvm, bod 16,7 kvm., bod 12,1 kvm., bod 5,8 kvm., vaskerom og trappegang.

1. etasje: Vindfang, kjøkken, spisestue og trappegang. Carport med 2 biloppstillingsplasser og sportsbod. Direkte adkomst til hage.

2. etasje: Stue med direkte adkomst til balkong (med bod), dusjbad/wc, soverom 1, soverom 2, soverom 3 og trappegang. Adkomst til loft via loftsluke.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

Bruttoareal: 240 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Primær-rom: 165 kvm, S-rom: 42 kvm.

 

U. etasje: BTA: 80 kvm., BRA: 71 kvm., P-rom: 65 kvm., S-rom: 6 kvm.

1. Etasje: BTA: 80 kvm., BRA: 69 kvm., P-rom: 35 kvm., S-rom: 34 kvm.

2. Etasje: BTA: 80 kvm., BRA: 67 kvm., P-rom: 65 kvm., S-rom: 2 kvm.

Totalt: BTA: 240 kvm., BRA: 207 kvm., P-rom: 165 kvm., S-rom: 42 kvm.

 

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom - dette er boligens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Rommene med vindu i underetasjen tilfredsstiller ikke kravene til varig opphold i forhold til lysinnslipp og utsyn. Den faktiske bruken av disse rommene vil avgjøre om det vil bli P-rom eller ikke. Boder med vinduer og som er overflatebehandlet på gulv og vegger er medtatt som P-rom. Takhøyden i underetasjen er ca. 2,4 m, med enkelte innkassinger for tekniske installasjoner samt noe lavere takhøyde under carport. Carport er medtatt i BRA og S-rom.

Megler

Joacim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Frittliggende og klassisk familiebolig/enebolig med hage rundt huset, dobbel carport og egen inngang til kjeller. Eneboligen er ferdig prosjektert/under oppføring av anerkjente Anders Opsahl Eiendom AS. Eneboligen blir oppført på stedet i god norsk tradisjon. Gode løsninger og funksjonalitet er vektlagt, og nøye gjennomtenkt med hensyn til dagens levestandard og bomønster. Huset er energivennlig med vannbåren gulvvarme i kjeller og 1. etasje, vinduer med lav u-verdi og luft til vann varmepumpe og balansert ventilasjon med varmegjenvinner

 

Belysning:

I leveransen inkluderes 27 stk. downlights. Downlights fordeles som følger:

1. etg.: 2 stk. i vindfang, 3 stk. i gang, 2 stk. på WC, 8 stk. på kjøkken/i spisestue.

2. etg.: 2. stk. i gang, 6 stk. i stue og 4 stk. på bad.

Det leveres 2 stk. utelamper.

 

Baderomsinnredning:

Leveres fra Foss bad, type Foss Variant, hvit matt front og speil med lys på begge bad. Det levers 80 cm. innredning på bad i 2. etasje. og 60 cm. innredning på bad i u. etasje.

 

1. etasje:

Romslig vindfang med avsatt plass til garderobe. Til inngangspartiet og vindfanget, har man direkte tilknyttet et separat wc med fliser og varme i gulvet, av praktiske hensyn.

Åpen stue og spisestue, med direkte adkomst til hagen med markplatting, via store skyvedører i glass mot sør-vest. Her er det lagt vekt på at det skal være en sosial planløsning, og et naturlig samlingspunkt for familie og venner. Her har man god plass til et innholdsrikt kjøkken og langbord.

Kjøkkenet leveres av velkjente Sigdal kjøkken, og er godt tilpasset boligen med hensyn til utnyttelse, lysinnslipp og funksjonalitet. Kjøkkenet har en tidløs utforming, av typen "Lido". Opplegg for oppvaskemaskin.

Vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje.

Carport med 2 biloppstillingsplasser og praktisk sportsbod. Totalt 2 utekraner. Den i carporten er utstyrt med utekran med både varmt og kaldt vann.

 

2. etasje:

Lys og luftig stue/tv stue med direkte adkomst til sørvestvendt balkong. Peisovn i en moderne utførelse medfølger, noe som gir en lun og god atmosføre på kalde vinterdager. Balkongen er på ca. 8,1 kvm med utebod.

Flislagt dusjbad/wc med varme i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

3 soverom, bestående av hovedsoverom og to barnerom, i tilknytning til bad/wc.

 

Underetasje:

Underetasje med egen inngang og vannbåren gulvvarme. Kjelleren har mange bruksmuligheter og inneholder store og gode rom. Det blir gjennomgående god takhøyde i hele underetasjen, men noe lavere under carporten.

"Hjemmekinoen" og de største bodene har også vinduer/lysgrav. Mulighet for peisovn. Kjelleretasjen inneholder også et praktisk anlagt vaskerom. Muligheter for tilpassede løsninger for hjemmekino kan tas med utbygger via tilvalg.

 

Gulv:

Artic white, hvitpigmentert eik. Fliser i våtrom.

 

Vegger:

Sparklet med 2 strøk maling, hvit. Fliser i våtrom.

 

Himling:

Sparklet med 2 strøk maling, hvit.

 

Carport:

Grovstøpt betongdekke (ubehandlet), panel og/ eller gips på vegger og i himling.

 

Se vedlagt leveransebeskrivelse og romskjema for ytterligere beskrivelse av prosjektet.

 

Oppvarming

Luft til vann varmepumpe. Vannvarme i gulvet i kjeller og 1. etasje. Balansert ventilasjon med 75 - 80 % varmegjenvinningseffekt. Vannbåren gulvvarme i 2. etasje kan enkelt legges til og inngår som en del av tilvalgene for kjøper. Stålpipe fra 2 etg og opp over tak. 1 stk peisovn inkludert.

 

Parkering / Garasje

Innbygd carport med 2 biloppstillingsplasser og sportsbod.

 

Adkomst

Ca. 10 minutter med bil fra Oslo sentrum. Enkel adkomst fra Plogveien, inn Svartalsveien via Manglerudveien og inn Magnefaret. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Privatmegleren under annonserte visninger på tomten.

 

Beskrivelse av tomt / hage

Eiet tomt på 809 kvm. og gjelder for begge boligene. Tomten deles i henhold til utomhusplan hvor hver enebolig får eksklusive bruksrett til privat hagedel. Tomten blir pent opparbeidet med gruset adkomst med herregårdssingel og maskinplanert hage. Gode solforhold på eiendommen hele dagen. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisk installasjon er med i leveransen.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Byggemåte / Kostnader

Bygninger

Enebolig med innbygd carport med to biloppstillingsplasser, og hage

 

Byggemåte

Prosjektet:

Prosjektet består av en arkitekttegnet, klassisk og frittliggende enebolig med carport i 1. etasjen. Boligen oppføres på eiendom med en eksisterende enebolig. Eiendommen deles (seksjoneres), slik at hver enebolig får privat hage rundt hele boligen i henhold til vedlagt utomhusplan. Hagen leveres opparbeidet med ferdigplen. Anders Opsahl Eiendom AS legger stor vekt på funksjonalitet og kvalitet.

 

Huset er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter og bygges med en moderne utførelse og solid bygningskonstruksjon. Utformingen er utarbeidet med hensyn til miljø og stor vekt på kvalitet og praktiske løsninger. Tiltaket er prosjektert i henhold til Byggteknisk forskrift av 2010 (TEK10). Eneboligen bygges på plassen. Ingen moduler eller liknende.

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Trivelig og trafikkstille beliggenhet i veletablert villaområde på Høyenhall, uten gjennomgangstrafikk. Området er svært attraktivt for barnefamilier og for de som ønsker å bo sentralt i forhold til Oslo sentrum (ca. 10 min med bil), men samtidig landlige omgivelser.

 

Rekreasjon i nærmiljøet

Kort vei til grønne rekreasjonsområder som Østensjøvannet og Østmarka, Svartdalsparken og Ekebergsletta. Flere treningsfasiliteter i området med Sats, Manglerud idrettsanlegg med bl.a svømmehall, ishall, kunstgresshall og Høyenhallen med ulike typer idrettstilbud som innebandy (Tunet innebandyklubb), turn, aerobic mm.

 

Barnehager og skoler

Flere barnehager, barne- og ungdomsskoler ligger innenfor 1 km radius. Derav blant de nærmeste; Manglerud barnehage 0,1 km unna, Høyenhall skole 0,4 km unna (1.-10. klasse, idrettshall fra 2000, IKT-tilbud og bibliotek) og Manglerud Vgs., ca. 1 km unna.

Skolekrets - Ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon.

 

Fasiliteter og kommunikasjon

I nærområdet finner man blant annet Manglerud og Bryn senter (gå avstand) med en rekke butikker og servicetilbud, samt Rema 1000 og Joker i gangavstand. Joker, Bunnpris og Kiwi i nærområdet er søndagsåpent.

 

Godt tilbud av offentlig kommunikasjon. Ca. 12 min med kollektivtransport til sentrum. 3 min gange til buss (nr. 70) fra Furuveien, 5 min til t-bane stasjon på Manglerud eller Høyenhall (linje 4 Bergkrystallen), og togstasjon på Bryn.

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no