Midtåsen 13 A

Moderne, innholdsrik og påkostet enebolig over tre plan. Fjordutsikt!

Høy standard og praktikantleilighet med separat inngang beliggende på Nordstrand. Huset er en arkitekttegnet enebolig som bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE Eksklusiv er boliger som inkluderer det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Kart

Tegninger

- Prosjektert enebolig.

- Fjordutsikt.

- Dobbel garasje.

- Separat del.

- Solrikt.

- God energikarakter.

- 1 stavs eikeparkett.

- Kjøkken fra Sigdal.

- Bad med anerkjente leverandører på innredning og utstyr (Villeroy & Boch/Damixa).

- Solrik vestvendt terrasse/uteplass.

- Luft til vann varmepumpe.

- Vannbåren gulvvarme.

- Balansert ventilasjon.

- Sentralstøvsuger.

- Mulighet for egne tilpasninger.

- Nærhet til offentlig kommunikasjon.

- Nærhet til skole.

- Nærhet til handlesenter.

Innhold:

Første plan:

Entré, vaskerom/tekniskrom, sluse fra entré til dobbelgarasje og sportsbod. Separat del med disponibeltrom/bod og bad. Dette plan, er ikke byggemeldt til varig opphold.

Andre plan:

Hovedsoverom med "walk-in closet" og eget bad, allrom/TV stue med utgang til terrasse, to soverom og bad.

Tredje plan:

Stort og luftig kjøkken i delvis åpenløsning til kombinert spisestue/stue med utgang til

ca. 16 kvm solrik balkong med herlig fjordutsikt.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

BTA 283 / BRA 248 / P-ROM 189 / S-ROM 59 kvm

 

Første plan:

BTA 105 / BRA 96 / P-ROM 37 / S-ROM 59 kvm

Andre plan:

BTA 89 / BRA 76 / P-ROM 76 / S-ROM 0 kvm

Tredje plan:

BTA 89 / BRA 76 / P-ROM 76 / S-ROM 0 kvm

 

S-ROM utgjør garasje, sportsbod, sluse og tekniskrom/vaskerom på første plan.

Forøvrig P-ROM.

 

Det gjøres oppmerksom på at underetasjen ikke byggemeldt til varig opphold.

Fakta

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Boligen har følgende rominndeling:

 

Første plan: Entré, vaskerom/tekniskrom, sluse fra entré til dobbelgarasje og sportsbod. Separat del med disponibeltrom/bod og bad. Dette plan, er ikke byggemeldt til varig opphold.

 

Andre plan: Hovedsoverom med "walk-in closet" og eget bad, allrom/TV stue med utgang til terrasse, to soverom og bad.

 

Tredje plan: Stort og luftig kjøkken i delvis åpenløsning til kombinert spisestue/stue med utgang til ca. 16 kvm solrik balkong med herlig fjordutsikt.

 

Midtåsen 13 er en moderne prosjektert enebolig over tre plan med praktisk og gjennomtenkt planløsning. Huset får en tidsriktig og høy standard og vil bli bygget etter dagens levestandard og bomønstre. Huset vil få flotte solforhold og fin utsikt over fjorden og nærområdet. Dette er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker en helt ny bolig, bygget etter dagens forskrifter og standard.

 

Boligen blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. Vegger males i fargen Refleksjon. På gulvene legges det 1 stavs eikeparkett. Badene levers med fliser på gulv og vegger. I andre og underetasje blir det levert vannbåren varme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Kjøkkeninnredning leveres fra Sigdal kjøkken. Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Det levers downlights plassert i entré og på to bad og på wc. Uteområdene levers med ferdigplen og herregårdssingel.

 

Entré/gang/hall

Entreen vil gi et meget godt førsteinntrykk av boligen, og blir smakfullt innrettet med bl.a. fliser på gulv, gulvvarme, downlights belysning og god plass for oppbevaring av tøy. Rommet blir holdt i lyse tidsriktige farger, noe som blir gjennomgående for de øvrige rommene. Her er det i tillegg direkte adkomst via sluse til dobbel garasje og sportsbod.

 

Kjøkken

Boligen leveres med kjøkken fra Sigdal som er praktisk designet i åpen løsning med bl.a. barløsning og plass til å integrere hvitevarer. Sigdal er et av Norges mest anerkjente kjøkkenmerker med sterkt fokus på teknologi, design og håndverk. Sigdal har levert kjøkken til det norske folk i over 60 år. Medfølgende kjøkken modell er "Uno hvit".

 

Kjøper vil få muligheter til å tilpasse egne valg mht kjøkken, som: innredning, layout, fronter, benkeplate, vaskekum o.l.

 

Stuer og uteplass

Boligen får en lys, luftig og tiltalende stue. Stuen/spisestuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til solrik, vestvendt terrasse med fjordutsikt.

 

Stuen i første etasje vil ha plass til bl.a. sofa og TV-løsning, noe som vil gi ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier.

 

Separat del

Underetasjen innehar i tillegg en separat del med egen inngang og eget bad.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder tre baderom, samt ett separat WC og eget vaskerom. Badene er utstyrt med innredning (hovedbad), fliser på gulv, fliser på vegg, membran, vegghengt WC og gulvvarme.

 

Badene levers med fliser fra Villeroy & Boch på vegg og Sap Kaleido på gulv. Baderomsinnredning levers fra Villeroy & Boch og blandebatteri/armatur fra Damixa.

 

Vaskerom/tekniskrom

Separat vaskerom er utstyrt med fliser på gulv, gulvvarme, membran, utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin, samt andre tekniske løsninger til boligen.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen har tre luftige soverom med god plass til garderobeløsning. Master bedroom har direkte adkomst til walk-in-closet og eget bad. Boligen har i tillegg god lagringsplass med "walk-in closet", sportsbod og dobbel garasje integrert i boligen.

Utstyr

 

- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

 

- Det leveres sentralstøvsuger til boligen med ett uttak pr. etasje. Slangesett inkluderes.

Oppvarming

 

Boligen leveres med luft til vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i underetasje og 2. etasje. Videreføring av vannbåren varme i gulv i 1. etasje samt pipe med peisovn kan utføres som tilvalg. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen styringstermostat/regulator på egen kurs/sløyfe. Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

Parkering / Garasje

 

Dobbelgarasje er integrert i boligen. Adkomst fra boligen via innvendig sluse eller garasjeport med elektrisk døråpner.

Adkomst

 

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren til annonserte visninger.

 

Ring gjerne megler for å avtale tomtevisning!

Beskrivelse av tomt/hage

 

Flat og lett skrående tomt beliggende på et lite høydedrag med flott utsikt over fjorden og nærområde. Tomten leveres med ferdigplen og singlet innkjøring.

 

Boligen vil få vedtektsfestet rett til ideell andel av hage. Se utomhusplan for nærmere beskrivelse.

Vei / Vann / Avløp

 

Offentlig.

Byggemåte / Kostnader

Huset er en arkitekttegnet enebolig som bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE Eksklusiv er boliger som inkluderer det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering fra grunnmur, innervegger mot lyd gjennomgang og norske kvalitets vinduer.

 

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Det er vedlagt leveransebeskrivelse i fullverdig prospekt.

Oppgjør

 

10% av kjøpesummen innbetales meglers klientkonto innen en uke etter mottak av §12 garanti ihht bustadoppføringslova sitt regelverk.

Finansiering

 

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

Dokumentavgift av tomteverdi: Kr 62 500,-*

Tinglysning skjøte: Kr 525,-

Tinglysning pantedokument: Kr 525,-

Grunnboksutskrift: Kr 199,50,-

Sum omkostninger: Kr 63 749,50,-

 

* Forutsettes at avgiftsgrunnlag på kr 2 500 000,- (tomteverdi) godkjennes hos statens kartverk.

 

Kjøpesum inklusive omkostninger: kr 9 563 749,50-.

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Midtåsen 13 er en prosjektert moderne, innholdsrik og påkostet enebolig over tre plan med høy standard og praktikantleilighet med separat inngang beliggende på Nordstrand.

 

Eiendommen ligger tilbaketrukket i en rolig gate i et meget attraktivt, solrikt og barnevennlig boligområde, noe som innebærer nærhet til skoler (med bl.a. kort og "barnevennlig gangvei" til Nordstrand skole), barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, Andersen dammen samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

 

For barna og den aktivitetslystne er det kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper, hesteridning, alpinanlegg, golfbane, tennisanlegg og treningssenter(Elixia) med bl.a. spa-fasiliteter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

 

Fra eiendommen er det også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad, Hvervenbukta, Fiskevollbukta, Katten og Sydstranda på Ulvøya. Skredderjordet og Nordstrandhuset ligger også rett i nærområdet. Det er kort vei til store friområder på Ekeberg/Brannfjell og friområder med bl.a. den fredede Ljanselva. Her er det en egen jogge- og mosjonist løype, samt turstier som fører videre inn i Østmarka.

Shopping

Eiendommen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Det er kort vei til Sæterkrysset hvor du bl.a. finner SPAR Sæter (stor matbutikk som er kjent for en bra ferskvareavdeling), Jernia, Apotek 1, postkontor, diverse klesbutikker, bokhandel, parfymeri, renseri, kiosk, bensinstasjon, gatekjøkken, Egon restaurant, Kaffegalleriet, Sushi restaurant og bakeri m.m.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært gourmetbutikken Jacobs på Holtet og Lambertseter kjøpesenter som innehar et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, mote, interiør, jernvare, vinmonopol, kafeer og restauranten etc.

 

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde, både med bil og offentlig kommunikasjon, med hovedstadens rike utvalg av servicetilbud.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog som forenkler et aktivt liv uten bil. Nærmeste holdeplass er Sæter (trikk) og ligger ca. 500 meter fra boligen.

 

Skole og barnehage

Boligen sokner og har gangavstand til Nordstrand barneskole som har et velfungerende SFO tilbud. For elever i ungdomstrinnene sokner boligen til Nordseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Nordstrand skole ble bygd i 1913, på initiativ fra en engasjert sokneprest Ole Moe. Presten så hvordan hyppig byggeaktivitetene på Nordstrand i perioden frem mot første verdenskrig og avstandene til nærmeste barneskole skapte store problemer for familiene som etablerte seg i området. Han mente noe måtte gjøres for å skape et trygt og godt lokalmiljø på stedet.

 

Skolebygningen av 1913 var på den tid regnet som den mest moderne i Norge. Skolens hovedbygning (A-bygg) er den samme i dag som for 95 år siden, og inneholder klasserom for 4.- 7.trinn. I A-bygget finnes dessuten naturfagrom, keramikkrom, skolebibliotek, datarom og helsestasjon.

 

Skolen ble i 1937 utvidet med et nybygg (B bygg), som i 2000 ble påbygd og samtidig gjennomgikk en kraftig renovering og modernisering av fasilitetene. Her er klasserom for 1. til 3. trinn, personalfløy, kunst- og håndverksrom, datarom og matematikkværelse.

 

 

Tidsavstander med bil

Lambertseter ca. 3 min.

Ekeberg ca. 6 min.

Ryen ca. 8 min.

Hvervenbukta ca. 9 min.

Oslo S. ca. 12 min.

Majorstua ca. 17 min.

Gardermoen ca. 35 min.

Bygninger

 

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

 

Sameiet vil bestå av to eneboliger. Den prosjekterte eneboligen vil få garasje plass til to biler, samt ideell andel av hagen (se utomhusplan).

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no