Næringsbygg

Eiendommer

Opsahl • Gruppen eier og drifter blant annet disse sentrale eiendommene:

Eiendommer under Skullerud Næringspark

Skullerud Næringspark er mer enn et tilholdssted for din virksomhet. Målet vårt er å tilfredsstille alle behov til enhver tid, og vi ønsker spesielt at næringsparken skal være godt tilrettelagt for gründerbedrifter. Vår visjon er å skape et unikt miljø for alle typer bedrifter, med alle behovene det krever. Vi har fokus på sentral beliggenhet, fleksibilitet i forhold til kontrakter og utvidelser og et godt samarbeid der vi legger vekt på kunnskapsutveksling. I tillegg kan vi by på både vaktmester, resepsjon og kantine, og i området rundt næringsparken har vi lagt til rette for en rekke sportslige aktiviteter både inne og utendørs.

Beliggenhet

Skullerud ligger perfekt til for deg som bor i Stor-Oslo eller Follo. På grensen til idylliske Østmarka, men likevel bare 5 minutter fra E6 og 10 minutter fra Oslo sentrum. Buss og T-bane stopper rett utenfor og har hele 30 avganger hver time. Hos oss er det også parkering til alle leietakere.

 

Samarbeid

Du blir sterkere av å dele kunnskap og erfaring med andre. På Skullerud finner du en rekke bedrifter og ressurspersoner DU kan ha nytte av. Kanskje finner du ditt nye regnskapsbyrå rett over gangen? Eller en nyetablert bedrift som er eksperter på akkurat den teknologien du mangler.

 

Aktivitet

Skullerud er en oase for aktivitet både ute og inne. Om vinteren kjører vi skiløyper fra kontoret og rett ut i marka. Om sommeren kan du sykle til jobb og benytte deg av vår egen vaskehall for sykler. I tillegg har vi flere svært gode treningssentre og et rikt utvalg av andre tilbud. Skullerud gir deg energi til både arbeid og fritid.

 

Fleksibilitet

Det er alltid positivt å oppleve vekst, og hos oss skal det være enkelt å vokse. Derfor gir våre kontorløsninger deg full fleksibilitet. Det er lett å utvide med flere ansatte – eller redusere arealet om det skulle bli nødvendig. Vi tilpasser oss dine behov, helt uten byråkrati. Det er bare å gi beskjed.

 

Fokus

Du skal fokusere på din virksomhet og dine mål. Alt det andre kan du overlate til oss. Både resepsjon og vaktmester er inkludert, og raskt internett er klart til bruk når du flytter inn. Vi har også felles kantine, kaffebar og rikelig med møterom, og vil du låne en el-bil eller en tilhenger er det bare å si fra.

 

 

Lambertseter

Cecilie Thoresens vei 13

Skullerud

General Ruges vei 107

Lambertseter

Cecilie Thoresens vei 15

Handel / kontor. Eiendommen er under utvikling til handel, kontor og boliger. Leietakere i dag er Pizzabua, Shell og Reitan servicehandel.

Oslos største hagesenter leiet ut til Plantasjen. Hagesenteret ligger landlig til ved foten av Østmarka. Her er eiendommen utviklet med tanke på å lage et handel / opplevelsessenter.

Handel / kontor. Eiendommen er under utvikling til handel, kontor og boliger. Leietakere i dag er Europris og Bekkelaget bil.

Lillestrøm

Storgata 14

Oslo Sentrum

Kirkegata 4

Abildsø

Enebakkveien 300

Storgata 14 Ligger midt i gågata i Lillestrøm. Det er gangavstand til «alt» i sentrum, og til tog- og busstasjon. Bygget består av restaurant i første etasje, og kontor/showrom i de tre øverste etasjene.

Kirkegata 4 er en sentral hjørneeiendom nær Akershus festning og Bankplassen, med fasade mot Kirkegata og Myntgata. Eiendommen består av to sammenkoblede bygninger på hhv. 3 og 6 etasjer. Bygningene ligger rundt et lite gårdstun med noen biloppstillingsplasser. Kort avstand til alt av servicefasiliteter og  kollektivtransport.

 8.500 kvm. handelsbygg sentralt beliggende ved E6 på Abildsø. Leies i dag ut til Skeidar.

Skullerud

Olaf Helsets vei 5

Skullerud

Olaf Helsets vei 6

Skullerud

Olaf Helsets vei 8

Skullerud et yrende forretningssentrum syd i Oslo, nærme nok, og akkurat passe langt unna. Olaf Helsetsvei 5 er et senter med stor fleksibilitet med høy grad av service og et aktivt eierskap. Vi har parkering for alle, betjente varemottak/levering og felles kantiner og kaffebarer. I tillegg har vi treningssenter i bygget og byens beste treningsmuligheter med marka og skiløyper rett utenfor døra med egen «ski inn/ski out» rett fra eiendommen.

www.snp.no

 

Vekstsenteret - rom til å vokse! Vekstsenteret tilbyr kostnadseffektive kontorlokaler sentralt i Oslo, midt i naturen. Vi er et drivhus for vekst, innovasjon og utvikling, og alle våre kontorløsninger tilpasses etter bedriftens størrelse og behov. www.snp.no

Her finner du fleksible kontorlokaler på 2.000 kvm. Har du en liten eller stor bedrift? Vi finner et lokale som passer deg, næringslokalene finnes i alle størrelser og er av ypperste kvalitet – gjør arbeidshverdagen din enklere hos oss! www.snp.no

Skullerud

Johan Scharffenbergs vei 91

Drøbak

Holterkollveien 6

Kombinasjonseiendom beliggende i Skullerud Næringspark rett ved T-bane, buss og med gode parkeringsmuligheter. Vi merker stadig forespørsel fra interessenter som ønsker å etablere seg litt utenfor sentrum. Vi kan her tilby moderne lokaler med nærhet til de fleste fasiliteter. Eiendommen består av kontorer, butikk og lager. www.snp.no

Eiendommen ligger i etablert industriområde på Holterkollen i Frogn kommune. God eksponering, enkel adkomst og gode solforhold. Sentralt beliggende med kun 500 meter til handelsområde ved Drøbak

Amfi med et rikt utvalg av butikker og servicetilbud.

Areal: 556 kvm og tomt: 7922 kvm

Prosjekter

Vi har flere prosjekter under utvikling og regulering

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no