Ringhusveien 15

 

3 moderne eneboliger -

store takterrasser med flott fjordutsikt

Areal: 236 kvm BRA - 3-4 soverom - Populært boligområde - nærhet til skoler og barnehager - smart romløsning over 3 plan - Stor og nydelig takterrasse med utsikt over Oslofjorden - Meget gode solforhold - Carport med innvendig direkte adkomst til boligen - Kort vei til Holtet med forretninger og servicetilbud.

Megler: Partner/Eiendomsmegler MNEF Anders Hartwig Thoresen

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

I Ringshusveien 15 er det planlagt tre moderne

prosjekterte eneboliger over tre plan med praktisk og gjennomtenkt planløsning. Husene får en tidsriktig og

høy standard og vil bli bygget etter dagens levestandard

og bomønstre. Husene vil få supre sol- og utsiktsforhold over fjorden og nærområdet. Dette er boliger som passer perfekt for deg som ønsker en helt ny bolig, bygget etter dagens forskrifter og standard. Her kan dere velge mellom to alternative planløsninger som kan velges i alle husene.

 

Boligene blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det 1 stavs hvitpigmentert eikeparkett. Badene levers med fliser på gulv og vegger. Det leveres baderomsinnredning fra Vedum på alle bad/wc. I to av etasjene blir det levert vannbåren varme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Kjøkkeninnredning leveres fra Mobalpa eller Sigdal til en verdi av kr 100.000,-. Kjøkkenet får dere mulighet til å designe selv, med god hjelp fra leverandøren. Muligheten for et stort, praktisk kjøkken med god benke- og lagringsplass kan dere enkelt få til. Husene leveres listefritt i overgang vegg/himling. Det medfølger 15 stk downlights til hver bolig og klargjort med rørføringer til kurs til lading av el-bil i carport. Uteområdene levers maskinplanert med ferdigplen og med herregårdssingel på gårdsplassen.

 

De nye boligene i Ringshusveien ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på en av Bekkelagets absolutte høydedrag mellom Lambertseterveien i syd og Raschs vei i nord. Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier å bo. Fantastisk beliggenhet med fantastiske boliger!

 

Eneboligene vil ha meget gode solforhold og flott fjordutsikt. Utsiktsforhold i både 2 etasje og private takterrasser antas å bli meget bra.

 

BOLIG A + C:

 

U.Etasje: Bod, gang, bad/wc, vaskerom og tekniskrom. Etasjen har egen inngang.

 

1.Etasje: Entre/gang, bad/wc, 2(3) soverom og kontor med utgang til hage.

 

2.Etasje: Soverom med walk-in closet, bad/wc, kjøkken/spisestue/stue med utgang til balkong og adkomst til flott takterrasse.

 

Stor takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold.

 

 

BOLIG B:

 

U.Etasje: Bod, gang, to stk. bad/wc og tekniskrom/vaskerom. Etasjen har egen inngang.

 

1.Etasje: Entre/gang, stue/kjøkken med utgang til hagen.

 

2.Etasje: Tre soverom, gang, kontor, stue (evnt. ekstra soverom) og utgang til balkong samt adkomst til flott takterrasse.

 

Stor takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold.

 

 

Arealer og fordeling per etasje:

 

BTA 306 / BRA 236 / P-ROM 190 / S-ROM 46 kvm fordelt på:

 

U.Etasje: BTA 96 / BRA 84 / P-ROM 57 / S-ROM 27 kvm

1.Etasje: BTA 96 / BRA 71 / P-ROM 52 / S-ROM 19 kvm

2.Etasje: BTA 114 / BRA 81 / P-ROM 81 / S-ROM 0 kvm

S-ROM utgjør: Boder og tekniskrom i u.etasje og carport 1.etasje. Forøvrig P-ROM.

 

Takterrasse på BTA 40 kvm kommer i tillegg

 

Det gjøres oppmerksom på at underetasjen ikke er byggemeldt til varig opphold.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Entré/gang/hall

Entreen vil gi et meget godt førsteinntrykk av boligen, og blir smakfullt innrettet med bl.a. fliser på gulv, gulvvarme og god plass for oppbevaring av tøy. Rommet blir holdt i lyse tidsriktige farger, noe som blir gjennomgående for de øvrige rommene i alle boligene.

 

Kjøkken

Boligen leveres med kjøkkeninnredning fra Mobalpa eller Sigdal og er praktisk designet i åpen løsning med bl.a. barløsning og plass til å integrere hvitevarer.

 

Hentet fra Mobalpa sine hjemmesider:

Mobalpa er en av Frankrikes mest anerkjente kjøkkenleverandører og har levert sitt kvalitetsprodukt til Norge i over 25 år. Mobalpa kjøkkeninnredninger gjenspeiler tradisjon og design i en balansert sammensetning, hvor du som bruker er satt i sentrum. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kvalitet, pris og leveringsdyktighet har vært Mobalpas sterke argumenter i alle år.

 

Hentet fra Sigdal sine hjemmesider:

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelke for et av Norges mest velrennomerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

 

Kjøper vil få muligheter til å tilpasse egne valg mht kjøkken, som: innredning, layout, fronter, benkeplate, vaskekum o.l.

 

Stuer og uteplass

Boligene får en lys, luftig og tiltalende stue. Stuen/spisestuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til solrik, vestvendt terrasse med antatt flott fjordutsikt. Fra stuen er det i tillegg adkomst til takterrasse på ca. 40 kvm BTA.

 

Fra første etasje blir det utgang til hagen i front.

 

Underetasje med egen inngang og bad, hvilket gir mange bruksmuligheter avhengig av behov.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder tre baderom, samt eget vaskerom. Alle badene er utstyrt med innredning fra Vedum, fliser på gulv, fliser på vegg, membran, vegghengt wc og gulvvarme.

 

Badene levers med fliser fra Bergersen flis og ett- greps blandebatterier til servanter.

 

Vaskerom/tekniskrom

Separat vaskerom er utstyrt med fliser på gulv, gulvvarme, membran, utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin, samt andre tekniske løsninger til boligen.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen har tre (mulighet for fire) luftige soverom med god plass til garderobeløsning. Master bedroom har direkte adkomst til walk-in-closet og har tilegnet eget bad (Hus A + C). Øvrige soverom leveres med 1 meter skapplass pr sengeplass.

 

Det er mulighet for tilpasninger så man kan få flere soverom. Boligene har i tillegg god lagringsplass med "walk-in closet", boder og dobbel carport.

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

De nye boligene i Ringshusveien ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på en av Bekkelagets absolutte høydedrag mellom Lambertseterveien i syd og Raschs vei i nord. Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier å bo. Fantastisk beliggenhet med fantastiske boliger!

 

Eneboligene vil ha meget gode solforhold og flott fjordutsikt. Utsiktsforhold i både 2 etasje og private takterrasser antas å bli meget bra.

 

Boligene sokner til Kastellet barne- og ungdomsskole, som anses som en meget attraktiv skole på bakgrunn av dokumenterte resultater. Kastellet skole er en skole som scorer langt over snittet i Oslo i nasjonale prøver som igjen danner grunnlaget for hvilken videregående skole elever kommer inn på senere. Skolen ligger i gangavstand fra boligene, noe som gjør at barna kan gå til og fra skolen.

 

Barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, svømmehall, tennisbaner, fotballbane, treningssenter, alpinbakke, kino m.m. og et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud finnes også i nærheten.

 

Det er ellers store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter.

 

Fra eiendommen er det også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya.

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter:

Ringshusveien strekker seg fra Raschs vei i nord til Lambertseterveien i sør. Boligene i Ringshusveien 15 ligger fint til på et høydedrag, ca. halvveis inn veien. Ringshusveien er en av Bekkelagets beste beliggenheter med hensyn til utsikt, solforhold og kort vei til hovedstadens sentrum, offentlig kommunikasjon og generelle service tilbud i nærområdet.

 

Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område å bosette seg på. Det er forøvrig et rikt utvalg av tilbud rettet mot beboere og deres familier både innenfor kultur og idrett.

 

Servicetilbud

Området har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar, Matkroken, Jacobs og lignende. Døgnåpen bensinstasjon er heller ikke langt unna.

 

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligene nær Holtet, Sæter og Lambertseter kjøpesenter som innehar et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, jernvare, vinmonopol, kafeer, restauranter, helsetilbud etc..

 

Det er også kort vei til Oslo sentrum via offentlig kommunikasjon og bil med hovedstadens rike utvalg av servicetilbud.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og trikk.

 

Skole og barnehage

Eiendommen sokner til Kastellet barne- og ungdomsskole med Aktivitetsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Kastellet skole har rundt 600 elever fordelt på 1. til 10. klasse. Den startet opp høsten 2004. Skolen ligger idyllisk til mellom Nordstrand og Bekkelaget.

 

Skolebygningen er et resultat av en arkitektkonkurranse, og har et moderne og minimalistisk preg. Skolebygningen er fordelt på en hovedbygning, bygg A, for spesialrom, kultur- og gymsal og administrasjon. Bygg B, C og D er for småskolen/aktivitetsskolen, mellomtrinnet og Regnbuen (spesialavdeling for barn med ulike funksjonshemninger) , og et for ungdomstrinnet. Overdekkede broer og tak, binder byggene sammen med hovedbygningen.

Byggemåte / Kostnader

Bygninger

 

Prosjektet består av 3 prosjekterte eneboliger.

 

 

Byggemåte

 

Byggherre er Anders Opsahl Eiendom AS (AOE) som er en solid aktør med snart 20 års erfaring i området. AOE legger vekt på kvalitet og godt håndverk i alle sine prosjekter.

 

Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE har boliger som inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering fra grunnmur og innervegger mot lyd gjennomgang. Solide og anerkjente Norske leverandører på alle produkter.

 

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Se vedlagt leveransebeskrivelse i fullverdig prospekt for nærmere informasjon.

 

 

FASTE, LØPENDE KOSTNADER

 

Kjøper må påregne kostnader til:

 

- strøm

- kommunale avgifter

- forsikringer

- evnt andre avtaler nye eiere blir enige om (eks., snøbrøyting, TV/internett, osv.)

 

Kommunale avgifter ligger vanligvis på mellom 10 og 14 000,- pr år for tilsvarende boliger. Kjøper oppfordres til egne undersøkelser mht strømutgifter og forsikringer. Andre utgifter er typisk vedlikeholdskostnader.

Oppgjør

 

10% av kjøpesum overføres meglers klientkonti så snart selger har fremskaffet §12 garanti ihht Bustadoppføringsloven. Rest kjøpesum og omkostninger til overtagelse.

 

Eneboligene selges i henhold til lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og frem til overtagelse. Garantien trappes opp til 5 % av kjøpesummen i minst 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Ingen del av kjøpesummen forfaller til betaling før garanti er stilt. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameie og driften av dette.

Finansiering

 

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

 

HUS A, SNR 1

 

12 750 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

100 000,- (dokumentavgift av tomteverdi)

525,- (tinglysning av låneobligasjon)

525,- (tinglysning av skjøte)

199,50- (utskrift av grunnbok

101 249,50,- (sum omkostninger)

--------------------------------------------------------

12 851 249,50- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

 

 

HUS B, SNR 2

 

12 500 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

100 000,- (dokumentavgift av tomteverdi)

525,- (tinglysning av låneobligasjon)

525,- (tinglysning av skjøte)

199,50- (utskrift av grunnbok

101 249,50,- (sum omkostninger)

--------------------------------------------------------

12 601 249,50- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

 

 

HUS C, SNR 3

 

13 000 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

100 000,- (dokumentavgift av tomteverdi)

525,- (tinglysning av låneobligasjon)

525,- (tinglysning av skjøte)

199,50- (utskrift av grunnbok

101 249,50,- (sum omkostninger)

--------------------------------------------------------

13 101 249,50- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no