Ringhusveien 26

2 moderne eneboliger med 40 kvm takterrasse. Flott fjordutsikt.

I Ringshusveien 26 er det planlagt to moderne prosjekterte eneboliger over tre plan med praktisk og gjennomtenkt planløsning. Husene får en tidsriktig og høy standard og vil bli bygget etter dagens levestandard og bomønstre. Husene vil få supre sol- og utsiktsforhold over fjorden og nærområdet. Dette er boliger som passer perfekt for deg som ønsker en helt ny bolig, bygget etter dagens forskrifter og standard.

Megler: Anders Hartwig Thoresen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 45 91 50

E: anders.thoresen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Fakta

- 2 nye eneboliger

- Hage, balkong og 40 kvm takterrasse

- Carport med plass til 2 biler

- 32 A kurs til el-bil i carport

- Tilhører Kastellet skole

- Meget gode sol- og utsikts forhold

- Vinduer med 3-lags lavenergiglass

- Kjøkkeninnredning fra Mobalpa, type Kiffa

- Baderomsinnredning fra Vedum

- Fine uteområder

- 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett

- 3 bad/wc

- Eget vaskerom

- Veggmontert wc på alle bad

- 3/4 gode soverom

- Walk-in closet

- Skyvedørsgarderobe fra Rival

- Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg

- Luft til vann varmepumpe

- Vannbåren gulvvarme

- Sentralstøvsuger

- 2 utekraner, hvorav en har varmt og kaldtvann

- Stikk og lysbrytere av type Elko pluss

- Separat inngang til underetasjen

Innhold:

Boligene har følgende rominndeling:

U. etasje: Bod, mellomgang, bod, bad/wc, vaskerom, tekniskrom, bod og trappegang. Etasjen har egen inngang.

1.Etasje: Entre/gang, bad/wc, 2(3) soverom og kontor.

2.Etasje: Soverom med walk-in closet, bad/wc, kjøkken/spisestue/stue med utgang til balkong og adkomst til flott takterrasse.

 

Takterrasse på BTA 40 kvm med supre sol- og utsiktsforhold.

 

Areal og fordeligng pr. etasje:

BTA 303 / BRA 245 / P-ROM 198 / S-ROM 47 kvm fordelt på:

U.Etasje: BTA 101 / BRA 86 / P-ROM 58 / S-ROM 28 kvm

1.Etasje: BTA 101 / BRA 73 / P-ROM 54 / S-ROM 19 kvm

2.Etasje: BTA 101 / BRA 86 / P-ROM 86 / S-ROM 0 kvm

S-ROM utgjør: Boder og tekniskrom i u.etasje og carport 1.etasje. Forøvrig P-ROM.

 

Takterrasse på BTA 40 kvm kommer i tillegg.

 

Det gjøres oppmerksom på at underetasjen ikke er byggemeldt til varig opphold.

Megler

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Innhold / Standard

Boligene blir gjennomgående holdt i lyse nøytrale farger. På gulvene legges det 1 stavs hvitpigmentert eikeparkett. Badene levers med fliser på gulv og vegger. Det leveres baderomsinnredning på alle bad/wc. I andre og underetasje blir det levert vannbåren varme. Dette gir en lun og behagelig varme i huset. Kjøkkeninnredning leveres fra Mobalpa. Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Husene leveres listefritt i overgang vegg/himling. Alle lysbrytere og stikk leveres av type Elko Pluss. Kurs til lading av el-bil i carport. Uteområdene levers maskinplanert, ferdig tilsådd og med herregårdssingel.

 

Entré/gang/hall

Entreen vil gi et meget godt førsteinntrykk av boligen, og blir smakfullt innrettet med bl.a. fliser på gulv, gulvvarme og god plass for oppbevaring av tøy. Rommet blir holdt i lyse tidsriktige farger, noe som blir gjennomgående for de øvrige rommene.

 

Kjøkken

Boligen leveres med kjøkkeninnredning fra Mobalpa ihht kjøkkentegninger (eks. hvitevarer) og er praktisk designet i åpen løsning med bl.a. barløsning og plass til å integrere hvitevarer. Mobalpa er en av Frankrikes mest anerkjente kjøkkenleverandører og har levert sitt kvalitetsprodukt til Norge i over 25 år. Mobalpa kjøkkeninnredninger gjenspeiler tradisjon og design i en balansert sammensetning, hvor du som bruker er satt i sentrum. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Kvalitet, pris og leveringsdyktighet har vært Mobalpas sterke argumenter i alle år.

 

Kjøper vil få muligheter til å tilpasse egne valg mht kjøkken, som: innredning, layout, fronter, benkeplate, vaskekum o.l.

 

Stuer og uteplass

Boligen får en lys, luftig og tiltalende stue. Stuen/spisestuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har store, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til solrik, vestvendt terrasse med fjordutsikt. Fra stuen er det i tillegg adkomst til takterrasse på 40 kvm.

 

Fra første etasje blir det utgang til hagen fra kontor.

 

Underetasje med egen inngang og bad.

 

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder tre baderom, samt eget vaskerom. Alle badene er utstyrt med innredning fra Vedum, fliser på gulv, fliser på vegg, membran, vegghengt wc og gulvvarme.

 

Badene levers med fliser fra Bergersen flis på Ryen og ett- greps blandebatterier til servanter.

 

Vaskerom/tekniskrom

Separat vaskerom er utstyrt med fliser på gulv, gulvvarme, membran, utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin, samt andre tekniske løsninger til boligen.

 

Soverom og garderobe

Eneboligen har tre luftige soverom med god plass til garderobeløsning. Master bedroom har direkte adkomst til walk-in-closet og har tilegnet eget bad. Soverommene i 1. etasje leveres med skyvedørsgarderobe fra Rival. Det er mulighet for tilpasninger så man kan få flere soverom. Boligen har i tillegg god lagringsplass med "walk-in closet", boder og dobbel carport.

Utstyr

 

Luft til vann varmepumpe.

Vannbåren gulvvarme i kjeller og 2. etasje.

Balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg.

Sentralstøvsuger med slangesett.

Varmtvannsbereder på 300 liter.

2 utekraner, hvorav en har varmt og kaldtvann

32 Amper kurs til ladning av el-bil i carport.

1 stavs hvitpigmentert eikeparkett.

Oppvarming

 

Boligen leveres med luft til vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i kjeller og 2. etg. Stålpipe med peisovn og videreføring av vannbåren varme i gulv i 1. etg kan utføres som tilvalg. Øvrige rom uten vannbåren varme leveres med termostatstyrte panelovner. Det leveres varmekabel i bad 1. etg og entré/gang dersom ikke vannbåren varme videreføres. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen styringstermostat/regulator på egen kurs/sløyfe.

 

Boligene vil også få balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket.

 

Parkering / Garasje

2 plasser i integrert carport med 32A kurs med kontakt for lading av el-bil. Øvrig parkering i gate etter områdets bestemmelser.

 

Adkomst

Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren til annonserte visninger.

 

Ring gjerne megler for å avtale tomtevisning!

 

Beskrivelse av tomt/hage

Flat tomt beliggende på et høydedrag med flott utsikt over fjorden og nærområde fra takterrasse og andre etasje. Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser og ferdig tilsådd topplag. Singlet innkjøring.

 

Boligene vil få vedtektsfestet rett til ideell andel av hage. Se utomhusplan for nærmere beskrivelse.

Byggemåte / Kostnader

Husene er arkitekttegnet og bygges på stedet gjennom godt tradisjonelt håndverk. AOE har boliger som inkluderer mye av det man ønsker seg ekstra i en bolig. Det innebærer strenge krav til tetthet, stivhet, normer for overflater, isolasjonskrav, ventilasjon, våtrom og teknisk utførelse/kvalitet generelt. Boligen bygges med hensyn til å oppnå bedre energiutnyttelse med blant annet luft til vann varmepumpe, vannbåren gulvvarme, bedre isolering fra grunnmur, innervegger mot lyd gjennomgang og norske kvalitets vinduer.

 

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10. Se  leveransebeskrivelse i fullverdig prospekt for nærmere informasjon.

 

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Nye eiere må selv evnt. bli enige om det er ønskelig.

 

Kjøper må påregne kostnader til:

Strøm

Kommunale avgifter

Forsikring

Andre utgifter

 

Det foreligger ikke oversikt over prisen på disse kostnadene. Kommunale avgifter ligger vanligvis på mellom 10 og 14 000,- pr år for tilsvarende boliger. Kjøper oppfordres til egne undersøkelser mht strømutgifter og forsikringer. Andre utgifter er typisk vedlikeholdskostnader.

 

Oppgjør

10% ved mottak av §12 garanti, resterende til overtagelse.

 

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

12 500 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

100 000,- (dokumentavgift av tomteverdi)

525,- (tinglysning av låneobligasjon)

525,- (tinglysning av skjøte)

199,50- (utskrift av grunnbok

 

101 249,50,- (sum omkostninger)

--------------------------------------------------------

12 601 249,50- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

 

Energiforbruk

Ikke fastsatt.

 

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra utbygger.

 

Overtagelse

Overtagelse er stipulert 12-14 mnd. etter signert avtale.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

 

Boligene selges ihht. bustadoppføringsloven sitt regelverk.

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Beliggenhet

Tomten ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på Nordstrand. Her er det lite trafikk og et godt sted for barnefamilier å bo. Boligene sokner til Kastellet barne- og ungdomsskole. Skolen ligger i gangavstand fra boligene, noe som gjør at barna kan gå til og fra skolen. Barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud finnes i nærheten. Eneboligene vil ha gode solforhold, samt flotte utsiktsforhold fra både 2 etasje og private takterrasser.

 

Det er store friområder på Ekeberg, Brannfjell og i Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales nevnte områder samt Østensjøvannet med et rikt fugleliv med over 200 ulike fuglearter. Fra eiendommen er det ellers kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs fjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya.

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Ringshusveien strekker seg fra Raschs vei i nord til Lambertseterveien i sør. Boligene i Ringshusveien 26 ligger fint til på et høydedrag, ca. halvveis inn veien. Området er i dag preget av småhusbebyggelse og er et oversiktlig og hyggelig område for familier, det er et rikt utvalg av tilbud rettet mot barnefamilier både innenfor kultur og idrett.

 

Servicetilbud

Området har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar, Matkroken, Jacobs og lignende. Døgnåpen bensinstasjon er heller ikke langt unna.

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligene nær Holtet, Sæter og Lambertseter kjøpesenter som innehar et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, jernvare, vinmonopol, kafeer, restauranter, helsetilbud etc.. Det er også kort vei til Oslo sentrum via offentlig kommunikasjon og bil med hovedstadens rike utvalg av servicetilbud.

 

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og trikk.

 

Skole og barnehage

Eiendommen sokner til Kastellet barne- og ungdomsskole med Aktivitetsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

 

Kastellet skole har rundt 600 elever fordelt på 1. til 10. klasse. Den startet opp høsten 2004. Skolen ligger idyllisk til mellom Nordstrand og Bekkelaget. Skolebygningen er et resultat av en arkitektkonkurranse, og har et moderne og minimalistisk preg. Skolebygningen er fordelt på en hovedbygning, bygg A, for spesialrom, kultur- og gymsal og administrasjon. Bygg B, C og D er for småskolen/aktivitetsskolen, mellomtrinnet og Regnbuen (spesialavdeling for barn med ulike funksjonshemninger) , og et for ungdomstrinnet. Overdekkede broer og tak, binder byggene sammen med hovedbygningen. Kastellet skole er en skole som scorer langt over snittet i Oslo i nasjonale prøver som igjen danner grunnlaget for hvilken videregående skole elever kommer inn på senere.

 

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no