Rognerudveien 19

Meget flott, innholdsrik og klassisk enebolig i fredelig villastrøk

Areal: 173 kvm BTA - 4 gode soverom - Hovedsoverom med utgang til balkong - Full kjeller m/egen inngang -

Sosial hovedetasje - Stillesone i 2. etasje - God takhøyde og 3 vinduer i u.etasje - Vannbåren gulvvarme i u.etasje og 1.etasje -

Balansert ventilasjon - Valgfri kjøkkeninnredning fra Sigdal - Lavt energiforbruk - Familievennlig og fredelig villastrøk

Megler: Joacim Johansen, Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 93 49 43 26

E: joacim.johansen@privatmegleren.no

Tegninger

Kart

Innhold / Standard

Byggemåte / Kostnader

Lekker, frittliggende enebolig med svært god planløsning er nå under prosjektering. Boligen ligger godt tilbaketrukket fra veien, skjermet og med privat beliggenhet. Huset oppføres i klassisk eneboligstil, med flotte og praktiske løsninger. Her finner man et hus med sosial hovedetasje, stillesone i 2. etasje og en underetasje med egen inngang og mange bruksmuligheter. Boligen er også utstyrt med moderne tekniske installasjoner som gulvvarme i u. etasje og 1. etasje, og balansert ventilasjon. Det er mange fordeler med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, som jevnere varmefordeling, sunnere inneklima og tryggere innemiljø, samt at den gir en spesielt lun og god atmosfære.

 

Boligen bygges på stedet i god kvalitet og håndverkstradisjon, av anerkjente Anders Opsahl Eiendom.

 

U. etasje/bruksetasjen:

Egen inngang fra utsiden, i tillegg til trappeforbindelse inne med resten av boligen. Underetasjen får en fin utførelse med hvitpigmentert parkett på alle gulv, fliser på bad og vaskerom/teknisk rom, og god takhøyde. Her vil man oppleve lyse, luftige og trivelige rom. Det er enkelt og avgrense deler av underetasjen avhengig av behov. Vannbåren gulvvarme i alle rom.

 

3 gode rom med vindu:

I underetasjen har man 3 flotte rom med vinduer. Dette er praktiske rom med mange bruksmuligheter som for eksempel tv-stue, trimrom, kontor, hjemmekino og lignende. Rommene oppleves som lyse og luftige, med god romfølelse.

 

Dusjbad/wc:

Pent, flislagt dusjbad/wc som er praktisk anlagt ved entreen/gangen. Her er det rom for både dusjnisje og vaskemaskin, i tillegg til standard leveranse med servant og vegghengt toalett.

 

Vaskerom/ teknisk rom:

Et uvurderlig rom i en enebolig - vaskerommet. Her blir i tillegg det meste av tekniske installasjoner plassert. Vaskerommet får også vindu, slik at man får innslipp av dagslys som igjen bidrar til bedre romfølelse.

 

Trappegang/gang:

Forbindelse med resten av boligen, men her har man også avsatt godt med plass til skap og ytterligere oppbevaring/lagring.

 

1. etasje/hovedetasjen

Hovedetasjen er husets sosiale plan og naturlige samlingspunkt. Herfra har man flott utsyn ut over hagen og direkte adkomst ut. Hovedetasjen er bygget med tanke på en åpen løsning, som gir rom for selv å dele inn i forskjellige soner. Dette gir hovedetasjen gode kommunikasjonsegenskaper mellom kjøkken, spisestuen og stuen. Her har man også mulighet til å sette inn peisovn som tilvalg. Mye med lysinnslipp bidrar også til å ytterligere forsterke den gode romfølelsen. Vannbåren gulvvarme i hele etasjen.

 

Entré:

Romslig entré med god plass til garderobeskap og yttertøy m.m.

 

Dusjbad/wc:

Flislagt dusjbad/wc i praktisk og direkte tilknytning til entreen og inngangspartiet.

 

Kjøkken:

Åpen, men definert kjøkkenløsning. Kjøkkenet leveres av anerkjente Sigdal kjøkken. Her har man godt med skap- og arbeidsplass. Kjøper får anledning til å gjennomgå kjøkkenløsningene med kjøkkenkonsulenten for å skreddersy sitt drømmekjøkken etter egne behov og ønsker. Kr. 120 000,- er inkludert i kjøpesummen avsatt til valg av kjøkken, baderomsinnredning hovedbad og garderobeskap, slik at man inkludert i kjøpesummen kan påvirke dette etter egne ønsker. Kjøper står fritt til å gjøre valg utover dette, som eget tilvalg.

 

Spisestue:

Spisestuen er praktisk plassert mellom stuen og kjøkkenet. Her har man plass til stort spisebord, med plass til familien og venner. Planløsningen er også svært fleksibel, slik at man også kan dekke opp til ordentlig stort langbord til de store begivenhetene.

 

Veranda:

Fra spisestuen har man direkte adkomst til en herlig veranda, hvor man også har adkomst videre ut i hagen.

 

Oppholdsstue/tv-stue/bibliotek:

Med en åpen og romslig løsning, står man som eier selv fritt til å velge og tilpasse boligens innredning etter egne ønsker og preferanser. Her har man muligheter til å innredet som tv-stue, oppholdsstue og bibliotek, samt disse i kombinasjon. Dette er en bolig som er lett å tilpasse etter eget behov.

 

2. etasje/stillesonen:

Huset er planlagt slik at det skal kunne huse en familie med forskjellige behov og døgnrytmer. Derfor har man lagt alle soverom i 2. etasje, sammen med hovedbad. Dette er husets stillesone i øverste etasje, der det er mest rolig og fredelig. Som småbarnsfamilie er det viktig å ha nærhet til både baderomsfasiliteter her også med mulighet for badekar, og soverom på samme plan. Badet har man plassert tilgjengelig, med kort avstand til alle rom.

 

Trappegang/gang:

Åpen og luftig gang fra trappen.

 

Soverom:

4 soverom, samt balkong fra hovedsoverommet. Alle soverom har god plass til seng, skap og oppbevaring.

 

Flislagt dusjbad/wc:

Delikat og klassisk, flislagt hovedbad med varme i gulvet. Mulighet for stor servant(er), skap, dusjnisje, badekar og vaskemaskin.

 

Overflater:

Gulv: 3 stavs hvitpigmentert parkett av eik. Fliser i våtrom/vaskerom.

Vegger: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, farge refleksjon. Fliser i våtrom. Sokkelflis, sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit i vaskerom/teknisk rom.

Himling: Sparklet, grunnet, 2 strøk maling, hvit.

 

Utstyr

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje

- Sentralstøvsuger

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Luft til vann varmepumpe

- Brannvarsler/slukkeredskap iht. dagen forskrift

- Sikringsskap med overbelastningsvern (hovedsikringer), automatsikringer, jordfeilvarlingsenhet/bryter.

- 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling.

 

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

- Luft til vann varmepumpe

- Pipe for peisovn er ev. tilvalg

 

Parkering / Garasje

Garasje på ca. 18 kvm og biloppstillingsplass på egen grunn.

 

Adkomst

Hovedinnkjøring til eiendommen er fra Rognerudveien. Rognerudveien har innkjøring fra Manglerud og er sperret med bom for innkjøring fra Harry fetts vei. Det blir skiltet med visningsskilt fra PRIVATmegleren under annonserte visninger.

 

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres maskinplanert med stedlige masser, ferdig tilsådd topplag. Det som på situasjonskartet er vist som vei- og gangarealer leveres med herregårdssingel.

 

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

 

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

 

 

 

Byggherre er Anders Opsahl Eiendom som er en solid aktør med snart over 20 års erfaring i området. Anders Opsahl Eiendom har til enhver tid ulike boligprosjekter under utvikling og for salg. Nye boliger blir oppført med vekt på tradisjonelt håndverk, god kvalitet og miljøvennlige løsninger, og bruker erfarne arkitekter på hvert prosjekt for å finne de beste løsningene.

 

Bygninger

Frittliggende enebolig med garasje, under prosjektering/oppføring på eiendom med eksisterende enebolig.

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig!

- Her er det lagt vekt på langsiktig brukervennlighet og design. Alt areal er disponert til løsninger som gir livskvalitet i mange år, uten å måtte tenke på oppussing

- Tilpasse egne løsninger slik at du får den boligen som passer perfekt for deg

- Langt høyere teknisk standard: bedre isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannvarme, sentralstøvsuger

- Lavt energiforbruk

- Kjøp av bolig under oppføring følger bustadoppføringslova. Loven sikrer deg rettigheter som boligkjøper, og utbygger plikter å stille garanti for oppfyllelse av avtalen. Du har en lovfestet garanti på 5 år for boligen.

- Stivere bjelkelag i alle etasjer

- Isolerte innervegger mot lydgjennomgang

- Strengere krav til tetthet for å redusere varmetap og oppnå bedre energiutnyttelse

- Økte krav til takets oppbygging

- Grunnmur i passivstandard for redusert varmetap

- Lav dokumentavgift

 

Her er det enkelt å trives, og man flytter inn i egen og helt ny bolig! Se www.aoe.no for mer informasjon og tidligere prosjekter og følg utbygger på facebook www.facebook.com/AndersOpsahlEiendom.

 

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

 

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

 

Reguleringsforhold

Eiendommen er omfattet av reguleringsplanen for småhusbebyggelse i Oslo ytre by (Småhusplanen) S-4220.

 

Faste, løpende kostnader

Strøm, kommunale avgifter og forsikring er ikke fastsatt og vil avhengige av den enkeltes private forbruk.

Andre utgifter: Hus- og innboforsikring, tv/internett og annet privat forbruk.

 

Oppgjør

10 % av kjøpesummen betales ved kontraktens underskrift. Innbetalingen må være fri egenkapital og forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til § 12 i bustadoppføringslova. Delbetalingen vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i bustadoppføringslova. Derom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til § 47 blir beløpet å anse som forskudd- og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp + omkostninger betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

 

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

 

Totale kostnader

 

8 000 000,- (Prisantydning)

 

Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr obligasjon)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

67 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 700 000,-))

--------------------------------------------------------

68 749,50 (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

8 068 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

 

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Konsesjon / Odel

Nei.

 

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse avhengiger av byggestart og salg. Byggeperioden kan regnes på ca. 12 - 14 måneder fra byggestart.

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

 

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

 

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Meget god beliggenhet i familievennlig og fredelig villastrøk på Rognerud/Manglerud i bydel Østensjø. Området er rolig og skjermet, men ligger allikevel sentralt til innenfor bomringen, og med kort vei til skoler, butikker, idrettsanlegg og flotte tur- og rekreasjonsområder.

 

Rognerud er et svært attraktivt villaområde, barnevennlig og et trafikkstille bomiljø med skolevei på turvei/småveier til skole. Rognerudveien er også sperret for gjennomgangstrafikk. Det er videre gangavstand til fine grøntområder på Høyenhall og Nordre Skøyen hovedgård med parkanlegg. Aktivt idrettsmiljø i Manglerud idrettsforening med ny innendørs kunstgressbane, planlagt ny svømmehall, og hockeyhall. Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til herlige tur- og rekreasjonsområder, og kort vei til Oslo sentrum gjør dette området til et spesielt godt boligområde.

 

Rekreasjon:

5 minutters gange til flotte rekreasjonsområder som det naturskjønne Østensjøvannet med et rikt fugleliv. Her kan man observere og komme tett på en mengde ulike fuglearter, noe som gjør dette til et yndet område for barn og voksne. Ved Østensjøvannet ligger verneverdige Østensjø gård med store grøntarealer og hesteinngjerding. Her arrangeres også det populære løpet "Østensjøvannet rundt" som er ett flott familiearrangement. Kort vei til Østmarka med flotte ski-, tur- og sykkelstier (sommer og vinter), og bademuligheter ved Nøklevann, samt flere fiskevann. På fine vinterdager kan du gå på ski hjemmefra over Østensjøvannet via Bogerud og inn i marka ved Skullerudstua.

 

Butikker og shopping:

Kort gangavstand til Bryn Senter med dagligvareforretninger, H&M, Volt, BikBok, Cubus mfl. Manglerud senter ligger også kun en liten gåtur unna, med et rikt utvalg av servicetilbud og 65 forretninger.

 

Barnehager og skoler:

En kort spasertur unna ligger flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole.

 

Offentlig kommunikasjon:

Meget gode tilbud med offentlig kommunikasjon. Ekspressbusslinje 71 E og 73 (rushtid). Bruker henholdsvis ca. 7 og 10 min. til Oslo S. Busslinje 73 bruker ca. 10 min. Bussholdeplass ved Rognerud i Østensjøveien har rute 78 A og B (Østensjø ring) avganger hver halvtime i begge retninger. Her stanser også nattbuss N3 og morgenbuss 103 til Helsfyr. Ellers har man gode t-banen forbindelser fra Høyenhall og Manglerud både til Oslo S, og direkte til Blindern. Flybussekspressen langs Ringveien fra Manglerud/Ryen og flybuss til Rygge fra Ryen. Tog fra Bryn jernbanestasjon.

Fakta

Prisantydning: 8 000 000,-

 

 • Vannbåren gulvvarme i underetasje og 1. etasje
 • Energivennlig hus
 • Bygges etter TEK10
 • Vinduer med lav u-verdi
 • Gode tilvalgsmuligheter
 • Luft til vann varmepumpe
 • Effektiv og god planløsning
 • Gjennomgående god kvalitet og godt håndverk
 • 2 stk. utekraner, hvorav den ene med kaldt og vamtvannstilkobling
 • Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje og slangesett på ca. 10 m
 • Balansert ventilasjon med høy varmegjenvinningseffekt                       av varmeforbruket
 • God luftkvalitet gjennom at boligene får konstant tilluft gjennom et balansert ventilasjonssystem som filtrerer luften
 • Valgfritt kjøkken fra Sigdal og baderoms innredning fra Foss bad      eller lignende + garderober, til en verdi av Kr 120 000,- er              inkludert i kjøpesummen

 

 

INNHOLD

 

Underetasje:

Egen inngang, entré/gang, 3 rom med vindu, flislagt dusjbad/wc, vaskerom/teknisk rom og hall/trappegang.

 

1. etasje:

Entré/gang, flislagt dusjbad/wc, kjøkken, spisestue, stue og trappegang. Uteplass med direkte adkomst til hagen.

 

2. etasje:

Hovedsoverom med utgang til privat balkong, totalt 4 soverom, flislagt dusjbad/wc, gang og trappegang.

 

 

Areal og fordeligng:

 

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 173 kvm

 

Garasje: 18 kvm.

 

Alle rom i u-etg. er overflatebehandlet og medregnet i P-rom selv om det ikke tilfredsstiller krav til varig opphold.

Megler

Joacim Johansen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no