Tungebråtveien 13

Klassisk og innholdsrik enebolig over 3 plan med flott hage og fredelig beliggenhet. Eneboligen får egen inngang til underetasjen, og bygges med gjennomgående god kvalitet og standard. Boligen har smart rominndeling, moderne løsninger, vannbåren gulvvarme i u. etasje og 1. etasje og balansert ventilasjon.

Granveien 8 A

Ny vertikaldelt tomannsbolig under oppføring. Solrik hage/terrasse og dobbel garasje. Egen inng. uetg. BTA 304 kvm. Hver enhet blir på tre plan pluss kaldt loft. Boligene er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Husene er planlagt med praktiske og godt gjennomtenkte planløsninger, som også tar hensyn til internbeliggenhet med tanke på sol- /lysforhold og innsyn mellom boligene. De vil få en tidsriktig høy standard og bygget etter dagens levestandard og bomønstre.

Jotunveien 11

Bekkelaget - 4 nye klassiske familieboliger*Garasje*Hage*Gode planløsninger*Vannbåren gulvvarme*Egen inng.uetg (BTA 210). Hver bolig blir på tre plan pluss kaldt loft. Boligene er tegnet av våre egne anerkjente arkitekter. Husene er planlagt med praktiske og godt gjennomtenkt planløsninger, som også tar hensyn til internbeliggenhet med tanke på sol- /lysforhold og innsyn mellom boligene.

Ringhusveien 26

2 moderne eneboliger med 40 kvm takterrasse. Flott fjordutsikt - Energivennlige - Separat inngang til u.etg. Tomten ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på Nordstrand. Boligene sokner til Kastellet barne- og ungdomsskole som ligger i gangavstand fra boligene. Fra eiendommen er det ellers kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs fjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya!

Holtveien 50

Bekkelaget/Nordstrand - Stor herskapelig enebolig med høy standard. Herlig fjordutsikt, velværeavdeling og garasje! Boligen er strøkstilpasset og vil gli naturlig inn i den byggestilen området representerer. Huset er tegnet med en praktisk og godt gjennomtenkt planløsning. Boligen har en tidsriktig meget høy standard og blir bygget etter dagens levestandard og bomønstre. Huset vil bære preg av store gode rom og høy kvalitet på bygning og inventar.

Bernt Knudsens vei 50

3 flotte og klassiske familieboliger til den moderne familien over 3 plan med garasje, biloppstillingsplass og hage. Husene har et klassisk utrykk, og bygges etter alle de nyeste forskrifter og regler. Det resulterer i godt isolerte, energivennlige og svært lune boliger.

Steinhammerveien 33B

Holtet - Nyoppført, påkostet enebolig med høy standard og Integrert dobbeltgarasje.

 Familievennlig, smart romløsning over 3 plan med 3 gode soverom. Påkostet Mobalpa kjøkken med innbyggede Siemens hvitevarer. Velutstyrt bad med duplisert innredning, innmurt badekar og dobbeldusj med glassvegg . Integrert dobbelgarasje med innvendig direkte adkomst til boligen. Pent opparbeidet hage med terrasse og mye boltreplass.  Kort vei til Holtet med forretninger og servicetilbud.

Birger Olivers vei 19

KASTELLET/NORDSTRAND: Nye, energivennlige eneboliger - Solrike terrasser - Fin utsikt - Høy standard - 225 kvm BTA

 

Tomten ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på Kastellet/Nordstrand.

Holtveien 48 C

Bekkelaget/Nordstrand - Stor herskapelig enebolig m/høy standard. Herlig fjordutsikt, velværeavdeling og dobbel garasje. Eiendommen ligger i et meget attraktivt villastrøk i bydel Nordstrand på Ekeberg/Bekkelaget, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Midtåsen 13 A

Nordstrand - Fjordutsikt - Dobbel garasje - Separat del - Solrikt. Prosjektert energivennlig enebolig med høy standard! Eiendommen ligger tilbaketrukket i en rolig gate i et meget attraktivt, solrikt og barnevennlig boligområde, noe som innebærer nærhet til skoler (med bl.a. kort og "barnevennlig gangvei" til Nordstrand skole), barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte tur- og rekreasjonsområder, Andersen dammen samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Låveveien 26

Godlia - fire koselige eneboliger med private hager i et veletablert familiestrøk. Husene er arkitekttegnet og får et klassisk og stilfullt utrykk. God planløsning med hele syv oppholdsrom i hus 2 og 3 og seks oppholdsrom i hus 1 og fire. Moderne løsninger i tidsriktig utførelse.

 

Vestbrynet 15

Prosjektet består av 6 frittliggende funkis eneboliger på et hyggelig boligtun. Eiendommen er orienter mot vest i skrånende terreng i så måte at det skal sikre best mulig sol- og utsiktsforhold for boligene. Prosjektet er fremtidsrettet i forhold til tekniske løsninger og utforming, men bygges på tradisjonelt vis på plassen.

Bernt Knudsens vei 15

Bekkelaget/Nordstrand - Klassiske og tiltalende familieboliger! *Vannbåren gulvvarme *Balansert ventilasjon *God standard. Eiendommen ligger i et, attraktivt og veletablert villaområde på Bekkelaget/Nordstrand. Det er kort vei til skoler og barnehager, samt grønne friområder.

 Solbergliveien 9

Godlia - 2 eneboliger under oppføring - Meget sentralt & familievennlig, enkelgarasje & carport og nærhet til marka! Boligen ligger i et usjenert og barnevennlig villastrøk som har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Området har kort vei til fotballbane, lekeplass, skiløyper, hesteridning og Oppsal arena med ulike idrettstilbud, idrettshall etc. Det er også kort avstand til Østmarka med herlige rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. For koselige søndagsturer anbefales Østensjøvannet som er et meget naturskjønt turområde.

Birger Olivers vei 17

KASTELLET/NORDSTRAND: Nye, energivennlige eneboliger - Solrike terrasser - Fin utsikt - Høy standard - 225 kvm BTA

 

Tomten ligger i et meget populært og familievennlig boligområde på Kastellet/Nordstrand.

Høyenhallveien 27

Flott villastrøk på Høyenhall. Et flott sted for barnefamilier, de som vil ha nærhet til sentrum og samtidig ønsker nærhet til flotte rekreasjonsområder. Eiendommen ligger på en høyde med gode utsikt- og solforhold.

 

Munkerudveien 63

Nordstrand, 2 prosjekterte energivennlige eneboliger - Takterrasse - Egen ingang til u.etg - Solrikt - Høy standard! Praktisk og gjennomtenkt planløsning. Husene får en tidsriktig og høy standard og vil bli bygget etter dagens levestandard og bomønstre

Svaleveien 3

Moderne og tidsriktig enebolig over tre plan med praktisk planløsning og meget god standard. Beliggende i en rolig gate med flott utsikt over byen i et stille, solrik og etablert villastrøk. Gangavstand til skole, barnehage og offentlig kommunikasjon.

Brannfjellveien 104

3 nye innholdsrike arkitekttegnede boliger. Boligene får god standard og leveres nøkkelferdige med bl.a parkett på gulv, flislagte bad, vegghengt wc, Sigdal kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjengiver og sentralstøvsuger. Hvert hus får to garasjeplasser.

Vestbrynet 14

Eiendommen ligger i et meget stille og barnevennlig villastrøk på Bekkelaget/Nordstrand. Husene vil ligge godt tilbaketrukket fra veien som for øvrig er en rolig og trafikkstille vei. Rekreasjon og nærområde: I nærområdet finnes flotte rekreasjonsområder som Nordseterskogen, Brannfjell, Ekebergsletta og Østmarka. Her finner man trivelige turløyper sommer og vinter. Mange mener at mulighetene til avkobling i grønne miljøer i gangavstand fra hjemmet er viktige faktorer for å bevare helsen. Videre er det forholdsvis kort vei til badestrand og Oslofjorden.

Kåresvei 13

Karlsrud – 3 nye eneboliger med dobbel garage, vestvendte balkonger og hage.

Praktiske og innholdsrike boliger med god og arealeffektiv planløsning. Pene og tiltalende boliger som gjennomgående blir holdt i lyse og tidsriktige farger. Boligene vil holde en god tidsmessig innvendig standard, hvor faste innredninger og baderom er holdt en i moderne og tidløs stil. Attraktiv beliggenhet i etablert og barnevennlig villaområde på Karlsrud, i bydel Nordstrand. Trafikkskjermet beliggenhet med lite gjennomkjøringstrafikk i Kåresvei.

Raschs vei 61

Moderne og tidsriktig enebolig over tre plan med praktisk planløsning og meget god standard. Muligheter for tilvalg på et tidlig stadiet! Boligen får bl.a. utgang fra førsteetasje til hage og utgang til balkong fra stuen i andre etasje. Vender mot vest.

Tor Jonssonsvei 11

Haraløkka / Ulsrud - 4 familieboliger i skogkanten, med dobbel carport og vestvendte balkonger med fin utsikt. Praktikantdel.

Magnefaret 10

Trivelig og trafikkstille beliggenhet i veletablert villaområde på Høyenhall, uten gjennomgangstrafikk. Området er svært attraktivt for barnefamilier og for de som ønsker å bo sentralt i forhold til Oslo sentrum (ca. 10 min med bil), men samtidig landlige omgivelser.

Granstuveien 5 B

Prosjektet ligger solrikt og trafikkstille til på Bekkelagshøgda i veletablert villastrøk. Kort gangavstand til dagligvareforretninger. Området er meget barnevennlig med kort vei til skoler og barnehager, samt grønne friområder. Videre finner man flere kjøpesentre, kino, svømmehall, treningssentre, postkontor, apotek mv. i nærområdet.

Dovresvingen 19

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert villaområde på Bekkelagshøgda. Området er meget barnevennlig med kort vei til skoler og barnehager, samt grønne friområder. Ellers et fredelig og rolig strøk.

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no