Steinhammerveien 33B

 

Nyoppført, påkostet enebolig med høy standard og Integrert dobbeltgarasje

Areal: 194 kvm BRA - 3 gode soverom - Familievennlig, smart romløsning over 3 plan - Påkostet Mobalpa kjøkken med innbyggede Siemens hvitevarer - Velutstyrt bad med duplisert innredning, innmurt badekar og dobbeldusj med glassvegg - Integrert dobbelgarasje med innvendig direkte adkomst til boligen - Pent opparbeidet hage med terrasse og mye boltreplass - Kort vei til Holtet med forretninger og servicetilbud.

Megler: Partner/Eiendomsmegler MNEF Tommy Stensrud

M: 91 14 36 72

E: stensrud@boaeiendom.no

Kart

Tegninger

Fakta

Dette er en helt ny og innholdsrik enebolig med gjennomgående høy standard du kan flytte rett inn.

 

Romløsningen er veltilpasset en småbarnsfamilies moderne hverdag, og påkostet med blant annet et velutstyrt kvalitetskjøkken fra Mobalpa, samt et stort hovedbad med duplisert innredning, innmurt badekar og dobbeldusj med glassvegg.

 

I underetasjen er det tilrettelagt for en mulig utleiedel i dagens soverom, som både har egen utvendig adkomst, eget bad og røropplegg klart for eventuell fremtidig montering av kjøkken. Merk at dette er en hybel, altså utleie av rom i egen boenhet. Utleie av hybel vil være skattefritt såfremt man bebor hoveddelen selv. Dette må likevel ikke forveksles med en egen boenhet, og bruksendring til det vil utløse søknadsplikt og krav om godkjenning fra offentlig myndighet. Hverken selger eller megler er tar ansvar for utfallet av en eventuell søknad.

 

Her vil du bo i attraktive omgivelser ved Sørli på Nordstrand, med veletablert atmosfære og gode solforhold. På koselige Holtet, en kort rusletur unna, finner du et utvalg forretninger inkludert rennomerte Jacob's. Trikkestopp er kun 400 meter sydover og tar deg ned til de mer urbane sentrumsstrøkene på bare 13 minutter.

 

• Nyoppført enebolig med gjennomgående høy standard

• Familievennlig, smart romløsning over 3 plan

• Påkostet Mobalpa kjøkken med innbyggede hvitevarer

• Velutstyrt bad med duplisert innredning, innmurt badekar og dobbeldusj med glassvegg

• Potensial og klargjort for utleiedel i underetasje

• Integrert dobbelgarasje med innvendig adkomst

• Pent opparbeidet hage med terrasse og mye boltreplass

• Kort vei til Holtet med forretninger og servicetilbud

• Skoler med alle trinn innenfor gang- og sykkelavstand

• Trikkestopp 400 meter unna - 13min. til Jernbanetorget

• Kort vei til turområder på Ekeberg og i Østmarka

Innhold:

Underetasje:

Bad, gang/sluse, hall, soverom

 

Første etasje:

Kjøkken, stue, wc

 

Andre etasje:

Bad, loftstue, vaskerom, 3 soverom.

 

Areal:

BTA 214/ BRA 194 / P-ROM 157
Tomt: 1106 kvm.

Megler

Tommy Stensrud

Partner/Eiendomsmegler MNEF

M: 91 14 36 72

E: stensrud@boaeiendom.no

Innhold / Standard

1. etasje

Så godt som hele første etasje er en åpen og sosial sone der både stuen og kjøkkenet inngår. Dette er et stort rom med mye luft og mye lys, som fungerer like godt for familien i hverdagen som til større sammenkomster. Her er det også stor valgfrihet med tanke på møblering og plass både til myke sittegrupper og et langstrakt spisebord. På de kjøligere dagene skaper du enkelt lun og hyggelig stemning med fyr i den elegante, innbyggede gasspeisen. Og siden dette er en høy første etasje, er innsyn tilnærmet fraværende.

 

På vestsiden er det en fin fransk balkong, et fint sted for å ta måltidene ut til ettermiddagssolen på gode sommerdager. Med balkongdørene åpne, slipper samtidig sval sommerluft helt inn i stuen.

 

Kjøkkensonen defineres av en rikt utstyrt innredning fra Mopalpa, et franskt kvalitetskjøkken der samtlige hvitevarer er innbygget og fra anerkjente Siemens. Innredningen er vel tilrettelagt for enkel og effektiv tilberedning, blant annet med store arbeidsflater og stekeovn i riktig høyde. Utstrakt bruk av benkeskap ivaretar den luftige romfølelsen og gjør det samtidig mulig å sosialisere med middagsgjestene fra kjøkkenet underveis i tilberedningen.

 

Denne etasjen inkluderer for øvrig også et separat toalettrom som er praktisk å ha på samme plan, tilbaketrukket fra den sosiale sonen, samt et rom for tekniske installasjoner.

 

2. etasje

Andre etasje er en stillere etasje der tre av soverommene er samlet omkring en romslig lofsstue. Sistnevnte kan gjerne være barnas egen for lek og moro, i kombinasjon som en dedikert TV-stue. Også her er romfølelsen spesielt lys, med to overlysvinduer som fører solstrålene rett ned.

 

Soverommene har er arealmessig relativt like og har gode størrelser, slik at barna får fin tumleplass på hvert sitt rom og hovedsoverommet enkelt kan innredes med dobbeltseng og oppbevaringsmøbler. Legg også merke til at kneveggene er høye for maksimal romutnyttelse.

 

Badet, som er praktisk plassert på samme plan, er et bekvemmelig stort rom det føles deilig å starte dagene ved. Badet er tilrettelagt for samtidig bruk, først og fremsts med en dobbel, stilrent servantinnredning fra Vedum Bad, samt duplisert innredning i et stort dusjhjørne som defineres av delikate, transparente glassvegger. I tillegg gir et innbygget Duravit badekar valgfrihet, intimt plassert under den skrånende himlingen.

 

Underetasje

I underetasjen ligger ytterligere et stort soverom som har egen utvendig adkomst fra hagen og et eget bad. Dette rommet kan i dag være et utmerket gjesterom, men har også potensial som en separat utleiedel og er i tillegg klargjort for en eventuell fremtidig montering av kjøkken i kroken innerst. Se også illustrasjon i bildesamlingen. Det presiseres imidlertid at det ikke foreligger godkjenning for bruksendring eller utleie.

 

En stor del av underetasjen for øvrig utgjøres av en integrert dobbelgarasje, med tilhørende teknisk rom og innvendig bod, som har enkel innendørs adkomst via sluse fra hallen - en spesielt bekvemmelig løsning vinterstid. Her kan du spasere rett ned til garasjen, sette deg i bilen og kjøre av sted uten å sette foten utenfør døren.

 

Overflater og innredning

Innervegger: Fliser og malte plater. Umalte plater i garasje

Gulv: Fliser og 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Betonggulv i garasje.

Himlinger: Malte plater. Umalte plater i garasje

 

Kjøkken: Mobalpa skapinnredning med glatte grå fronter og laminerte benkeplater. Nedfelt komposittservant med 1-greps blandebatteri. Innbyggede Siemens hvitevarer; platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Overmontert ventilator i stål.

 

Bad 2. etasje: Vedum Bad servantskap med glatte fronter og dobbel helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatterier. Veggspeil med dobbel overbelysning. Innbygget Duravit badekar med innbygget armatur og hånddusj. Dusjhjørne med faste skjermvegger i glass og dobbel regn- og hånddusj. Veggmontert klosett. Downlights i himling.

 

Bad Underetasje: Åpent dusjhjørne med hånddusj. Veggmontert klosett. Downlights i himling.

 

Toalettrom 1. etasje: Fossbad servantskap med glatte fronter og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Veggmontert klosett.

Oppvarming

 

Vannbåren gulvvarme i 1.etg og u.etg via varmepumpe luft til vann.

Varmekabler på bad og vaskerom, panelovner.

Gasspeis i stuen.

 

Vei, vann og avløp

 

Offentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

 

 

Beliggenhet /

Beskrivelse av området

Eneboligen ligger i et veletablert villaområde ved Sørli, midt mellom Kastellet og Holtet på Nordstrand.

 

Sentrum av Holtet er kun gode 700 meter nordover, og er kanskje først og fremst kjent som et lite, koselig handelssentrum der du kan få inntrykk av at tiden går litt saktere. Hos Åpent bakeri får man god kaffe servert med nydelige bakevarer både om morgenen og utover dagen. Om kvelden tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og kanskje byens beste pizza.

 

Her ligger velrenomerte Jacob's, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer, en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du søndagsåpen butikk på Joker like ovenfor. Legg gjerne også turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk.

 

For fysisk fostring er BestHelse Nordstrand et godt alternativ, samme sted finner du også et tilbud innenfor helse med både allmennmedisin og spesialister.

 

Trikken kan du enkelt ta fra Kastellet cirka 400 meter unna, som har hyppige avganger hvert femte minutt og gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum. Reisetiden til Jernbanetorget er på kun 13 minutter. Alternativt kan du også velge 74-bussen med lik reisetid.

 

For et bedre måltid er et besøk på Ekebergrestauranten vel verdt. I sommerhalvåret kan du her legge lunchen til byens råeste uteservering, eller nyte en femretter på husets Fine Dining Veranda - begge med følge av storslått utsikt.

 

Nærheten til Ekeberg gir deg også kort vei til fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det også lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater vinterstid.

 

Sommerstid derimot er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad, Ulvøya og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med utallige turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkkapellet og Rustadsaga.

 

Skoler og fritidstilbud

Bekkelaget barneskole ligger på Holtet og gjør skoleveien enkel for familiens yngste. Her er det også ballbinge og fine lekeområder som kan benyttes utenfor skoletid.

 

Brannfjell ungdomsskole ligger litt lenger opp og helt ved grensen til Ekebergsletta, i nær tilknytning til Ekeberghallen som er tilholdssted for Bækkelagets Sportsklubb. Klubben organiserer et bredt aktivitetstilbud med både fotball, håndball, innebandy, ski, orientering og friidrett.

 

Holtet VGS ligger finner du på midtveien mellom de andre to skolene.

Byggemåte / Kostnader

Hentet fra verdi- og lånetakst:

Støpt på kultet og avrettet grunn. Markisolert med isopor eller lign.

Grunnmur utført som kompaktmur, med mineralull, isopor og sprøytebetong. Fuktsikring av grunnmur utført med Platon

grunnmursplast og XPS.

Trebjelkelag, isolert med mineralull.

Det er benyttet stivere bjelkelag enn normalt.

Panelt bindingsverk, isolert med mineralull. Felt med båndtekking

Grunnet fasade samt mellomstrøk fra fabrikk.

Sperrekonstruksjon med påliggende rupanel, isolert med mineralull. Taket er tekket med takstein

Vinduer med 3-lags isolerglass. Rammer og karmer i tre.

To overlysvinduer i loftstuen.

Sortmalt ytterdør.

 

Arealspesifikasjon

 

Bruksareal per u.etasje: 66 kvm.

Bruksareal per 1.etasje: 68 kvm.

Bruksareal per 2.etasje: 60 kvm.

 

Følgende rom inngår i primærromarealet:

U.etg: Bad, gang/sluse, hall, soverom. 1.etg: Kjøkken, stue, wc. 2. etg: Bad, loftstue, vaskerom, 3 soverom.

 

Regulering

 

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

 

Kommunale avgifter

 

Ikke stipulert.

 

Felleskostnader inkluderer

 

Ihht vedtekter: Hver seksjon har ansvar for ytre og indre vedlikehold av sin seksjon. Dette gjelder også

grøntareal spesifisert i § 3. Fellesareal vedlikeholdes/brøytes i felleskap. Kostnader til dette

fordeles etter brøk sammen med andre felleskostnader som vann/kloakk og renovasjon.

 

Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett

 

Vedtekter følger vedlagt.

 

Diverse

 

Boligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Søknad om ferdigattest blir oversendt kommunen, og vil sannsynligvis foreligge før overtakelse.

 

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

 

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

 

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

 

Eiendommen er organisert i et sameie bestående av 3 seksjoner, gjeldende bolig er seksjon nr. 3.

 

Oppgjør

 

Kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

 

Budgivning

 

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

 

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

 

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

 

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

 

Salgsvilkår/AS IS

 

Salgsvilkår: Ny bolig - Salget følger Avhendingsloven.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

 

Boligkjøperforsikring

 

Kjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.

 

Copyright

 

All tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.

Ekte håndverk, ekte byggeglede

– alltid fornøyde kunder.

Vi tilbyr faglig kvalitet i alle ledd,

slik at du får den drømmeboligen du ønsker.

Designed by Designo Reklame AS

Copyright © 2014 Designo. All Rights Reserved.

Se våre nyeste prosjekter:

Furumo

Gartnerboligen

Opsahl Eiendom AS //

Johan Scharffenbergsvei 91, 0694 Oslo //

Tlf. 22 74 88 50 // Faks. 22 74 25 41 // post@aoe.no